Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medya verdi gazı ve lig çantada keklikçiler de ateşi harladı. Sonuç bu. Derbileri bile önemsemeyen bir takım şampiyonluğu verir

Bu arada Okan’ı savunacaksan, Fenerli îmâsı yaparak yapma, en iyi ihtimalle iyi niyetlisin diyelim hadi, niyet okumakla yapma… koy ortaya eleştirilere karşı antitezini daha faydalı olur.
sizlere bir şey savunmaya gerek yok adam şansıyla şampiyon oluyor işte :ROFLMAO:

son 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet

alanya depinden alınan uğurcan'ın da katkısıyla gelen ekstra 3 puan ve belki de göztepe'nin kırmızı olmasa iyice tepetaklak olmuştuk ligde

o hep çıktığımız zorlu fikstürden bu kez çıkamadık açıkçası

Birşey diyecem.

Ahmet ve özellikle yusuf denilen herifi hangi amaçla maç maç gezdiriyorsun çık bunu açıkla. Bunu bir kişi sorsun lan delirecem.
Bu herifi oynatmayacaksan kadroya da almayacaksın.
Beğenmiyorsan eğer aldırmayacaktın. Daha 1 sene önce ne olursa olsun alınsın diye rapor verdiğin ligin en iyi ofans oyuncusuna dakika vermiyorsun.
Yardımcı forvet pozisyonudaligi parçalayan adamı oyuna soktuğunda sol açık oynatıyorsun sonra da istediğimi alamadım.

Hayır demek istediğim oyuncuları hiç öyle katmamali, bunu geçmiş sezonlarda da yaptı bence yanlış soylem.
Burada açıklamanın tamamına bakmak lazım. Oyuncular maçı önemsemedi ve sorumlusu benim diyor. Yani burada hem oyunculara mesaj vermek istiyor hem de sorumlu olarak kendini gösteriyor ki daha çok ona yüklenilsin. Ben böyle anladım açıkcası açıklamayı.

Okuduğunu anlamak lazım. Oyuncular maçı ciddiye almadı bunun sorumlusu da benim diyor. Suçlu olarak kendini gösteriyor yani.

Ben okduğumu anlıyorum canım
Sen okuduğunu aklında tutup tekrar yazma yetisine sahipsin sadece
Oyuncular maçı ciddiye almadı ama bunun suçlusu benim demek oyuncuları sorumlu tutup kendisine darılmasınlar diye yalandan ben suçluyum demektir
Kendini suçlu gören adam lafa oyuncuları suçlayarak başlamaz

sizlere bir şey savunmaya gerek yok adam şansıyla şampiyon oluyor işte :ROFLMAO:
bunun elindeki kadro kimin elinde var? Bunun rakiplerindeki beceriksiz tdler hangi teknik direktörünüz zamanında oldu? Yerlerde sürünen Türk futbolundaki şampiyonluk mu başarı? Kabul et yada etme yetersiz Galatasaray için Okan.

Galatasaray forması bile bu ligde şampiyonluk için yeterlidir. Dön bak kimlerle şampiyon olmuş bu takım; Orhan ak cihan haspolat Aydın filan…

bunun elindeki kadro kimin elinde var? Bunun rakiplerindeki beceriksiz tdler hangi teknik direktörünüz zamanında oldu? Yerlerde sürünen Türk futbolundaki şampiyonluk mu başarı? Kabul et yada etme yetersiz Galatasaray için Okan.
haklısın allah herkese okan buruk şansı versin

Insanoglunu diger yaratiklardan farkli kilan sey ogrenmektir hocam. Selcuk bile kazandigin diger maclara bakip bir iki basit seyi dogru yaparsam puan alirim demisken senin de artik dorduncu senende bir seyleri daha cabuk ogrenmeni temenni ediyorum. Bundan da kastim mac onu hazirligi kadar mac icerisinde yapman gereken adjustmentlar. Sana devre arasinda koca bir 15 dk veriyorlar. Ezberden oteye gitmeyen degisikliklerine son verinceye kadar cok kisinin saygisini kazanamayacaksin. Ben ders almam ders veririm felsefesi baska bir kisiye ait sana degil. Sen hep kendini ispatlamak zorundasin. Cunku burasi Galatasaray, Stoke City degil.

Ben okduğumu anlıyorum canım
Sen okuduğunu aklında tutup tekrar yazma yetisine sahipsin sadece
Oyuncular maçı ciddiye almadı ama bunun suçlusu benim demek oyuncuları sorumlu tutup kendisine darılmasınlar diye yalandan ben suçluyum demektir
Kendini suçlu gören adam lafa oyuncuları suçlayarak başlamaz
Pek anlıyor gibi görünmedim bana ama demek ki sen öyle anlamışsın canım. Ben de "oyuncularım maça nasıl olsa kazanırız diye çıktı bunun sebebi de benim oyuncularımı iyi hazırlayamamam onlara o ciddiyeti verememem" diye anladım yani oyuncuları suçlamıyor onlara da bir mesaj vererek asıl suçu kendi üstüne alıyor.

Galatasaray forması bile bu ligde şampiyonluk için yeterlidir. Dön bak kimlerle şampiyon olmuş bu takım; Orhan ak cihan haspolat Aydın filan…

Bu ne saçma bir argüman ya. İyi TD zaten yıldız kadroları yönetebilen ve onlarla başarılar yakalayabilen hocadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt