Neyin haklı çıkması, neyin zevk alması yav. Unknown profillerle burda iki satır bir şey yazıyoruz. Haklı çıksan ne çıkmasan ne. GS'lı olmayan ve onun iyiliğini istemeyen adam burda yıllarca kalıp, saatlerini harcayıp binlerce post mu atar. Bir şey söylüyorsunuz bari mantığa girsin. GS tarihinde kendisinden daha fazla imkana sahip bir hoca olmamasına rağmen bu sezon ligde iyi oynadığımız maç sayısı 3 filansa ve inat uğruna sırf oyuncusundan çekindiği için GS'nin 3 puanına mal oluyorsa millet eleştirir de, istifasını da ister. Hayırdır, ne lan bu. İki laf ediyoruz diye işitmediğimiz hakaret kalmadı dünden beri. Ve hayır, Okan gitti diye GS bitmez bazılarının ima ettiği gibi. Ve yine hayır, fenere filan giderse bizdeki başarısının çeyreğini göremez.
Sezon başlamışken yeni başkan ve TD ile devam eden bir rakip varken 1 puan öndeyiz hepi topu. Üstelik de onlardan fersah fersah iyi bir 11'e sahibiz ha. Ne yani sallıyorum takımın TD'si X kişisi olsa daha mı az puan toplayacaktık yani. Buna ciddi ciddi inanan var mı ya?
Her GS'li gibi ben de takımın da hocanın da başarısız olmasını tabii ki istemem. Ama günü gelince o prangadan kurtulacağımız için mutlu olacağım evet. GS başarısız olduğu için değil, prangadan kurtulduğumuz için. Kimsenin GS'nin veya hocanın başarısızlığını istediği filan yok. Olacağı söylüyoruz, burdan toparlayamayacak. Ha bu sezonu şampiyon yaptırabileceğina zerre inanmıyorum ama başarırsa da yanılmışım der, özür diler, tebrik ederiz. Şampiyon yaparsa ne yapacaksın filan yazan var komedi gibi. Ne istiyorsunuz birader, iddiayı kaybeden götünü filan mı açsın. Çocuk çocuk yorumlar... Anlamayana 89 IQ'luya anlatır gibi son kez anlatayım dedim, beni ima edip elli tane mesaj atmışsınız.
Ali Rıza okuyorsan sana da söyleyeyim: Puhahaha filan yazarak müthiş argümanlar üretiyorsun birader. Kaç yıl düşündün bunları yazmak için. Bu kadar zorlamasaydın kendini.
Dipnot: Bu takım 3 yıl şampiyon olduysa Okan'a rağmen oldu. Yine olursa aynı şey geçerlidir.