Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe 10 Kasım'dan beri çalışıyormuş.
Biz niye bu kadar tatil yapıyoruz?
Icardi, Torreira, Ilkay, Ahmet, Sara, Berkan, Yusuf, Günay filan bunlar millî takımda yoktu.
Ozellikle Icardi ve Sara bu kadar güçsüz iken 1.5 gün aradan sonra pestilleri çıkana kadar çalışmalılar idi. Bu kadar tolerans çok fazla.
Oyuncular cok fazla sakatlanmaya başladığı icin dinlendiriyor bence yani bu kararlar genelde dr la birlikte verilir o yuzden net birsey söylemek zor fenerde misal 1 tane bile sakatlık yok biz revire döndük hepsi de kas sakatlığı
Oyunculara cok yuklenmiyeyim diye dusunuyor ama maçlarda rotasyon yapmadıkça nekadar ise yarar orası muamma

Geldiğinden beri hem kendisi hem yönetim ayağında tüm transfer sezonlarında bi fiyasko yaşadık tek tek sezonlara girip bakarsak çok fazla yanlış işlerimiz oldu ama hem şampiyonluklar unutturdu hemde 1-2 flaş transfer geldi çok kişide sorgulamadı bile. İşin kötüsü en kötü ve en saçmaladıkları transfer dönemini takımın başına gireceği 4.sezonda yaptı. Hani belli başlı artık oturmuş kadro sağlam 6-7 adam alsan yedeklerle belkide çözeceksin durumu ama biz yine saçmaladık tabiki..

. Uğurcan 27 milyon verdin o parayı Petrovice versen oda gelirdi. Hatta Mike Maignan 18 milyon vermediler diye Chelseaye gidemedi bu paralara Maignan zorlardın.
.Trabzon Onanayı bedelsiz getirdi sen kiralasan aynı şekilde 27 milyon cebinde kalacak.
.Uğurcana 27 milyon verdiysen niye Eylülü bekledin ? Haziranda 20 milyonada alırdın

İşin kaleci mevkisinde saçmalıkları bu.

.Sezon içinde Lig,Şampiyonlar ligi gibi sert maçlara çıkacağın belli sakatın olacak cezalın olacak buda belli sen göz göre göre 3 hatta yusuf demiri sayma oynatmadın bile 4 kontenjan boş bıraktın. Her oyuncu ilk 11 oynamak zorunda değil ama +2 için bi Oulai veya Maestro bulmak zor olmazdı hemde maliyeti düşük olurdu. Biz ne yaptık göz göre göre boş bıraktık.
.Madem yabancı kontenjanı boş kalacak kalecin neden Türk ? Onanayı mesela biz alsak 27 milyonun 20 milyonuyla orta sahaya Hakanıda alabilirdik 2 mevki bi anda dolardı.

Transfer yapma konusunda saçmalıklarımız bunlar dahada varda çok detaya girmek istemiyorum

.Gönderme konusuna gelelim. Ya kardeşim madem adam almayacaksın madem kontenjan boşta duracak sen neden Zaniolo gönderiyosun ? Kanat forvet arkası 1 numaralı alternatifiydi şuan
.Sen sol bek yedeği hatta önlü arkalı Jakobs-Eren oynatma fantazisine girişmişken madem niye Köhn gönderdin ? Kanat alternatifi olarak durabilirdi kontenjan boşta duracağına bunlar olsaydı abi.

diğer konulara girmeyeceğim de uğurcan gelince de yazdığımı yazayım

uğurcanın bonservisinin sportif sebepler veya okan burukla herhangi bir alakası olduğunu sanmıyorum

elimde hiçbir delil yok ama bu kararın daha mayıs haziranda dursun özbek ile trabzonun önde gelenleri arasında alındığına, meselenin trabzona para aktarılması olduğuna, karşılığında bizim uğurcan dışında ilerde karşılaşacağğımız jestler aldığımıza eminim

özellikle önceki kalecileri filan veto etti dursun özbek ve trabzonluların galatasaraylıların gönlünü filan yapmak için son gün son saatler bilerek beklendi bence

uğurcan işinin okan burukla alakası sıfıra yakındır

hatta adam katıldığı bir yayında temmuz aylarında yerli kaleci düşünmüyoruz bile demişti

uğurcan işinin sportif yönü sadece uğurcan fena kaleci olmamasıdır yoksa bonservisi, geliş zamanı filan tamamen teknik heyet dışında gerçekleşen bir kurgu

diğer konulara girmeyeceğim de uğurcan gelince de yazdığımı yazayım

uğurcanın bonservisinin sportif sebepler veya okan burukla herhangi bir alakası olduğunu sanmıyorum

elimde hiçbir delil yok ama bu kararın daha mayıs haziranda dursun özbek ile trabzonun önde gelenleri arasında alındığına, meselenin trabzona para aktarılması olduğuna, karşılığında bizim uğurcan dışında ilerde karşılaşacağğımız jestler aldığımıza eminim

özellikle önceki kalecileri filan veto etti dursun özbek ve trabzonluların galatasaraylıların gönlünü filan yapmak için son gün son saatler bilerek beklendi bence

uğurcan işinin okan burukla alakası sıfıra yakındır

hatta adam katıldığı bir yayında temmuz aylarında yerli kaleci düşünmüyoruz bile demişti

uğurcan işinin sportif yönü sadece uğurcan fena kaleci olmamasıdır yoksa bonservisi, geliş zamanı filan tamamen teknik heyet dışında gerçekleşen bir kurgu

Okan Buruğa 3 kişilik kaleci listesi ver deseydin bencede Uğurcan o listede olmazdı hatta ilk 5'te bile olmazdı. Zaten post atarken hem yönetim hem okan hocayı eleştirdim Uğurcan transferinin 1 numaralı sorumlusu bencede yönetim.

Oyuncular cok fazla sakatlanmaya başladığı icin dinlendiriyor bence yani bu kararlar genelde dr la birlikte verilir o yuzden net birsey söylemek zor fenerde misal 1 tane bile sakatlık yok biz revire döndük hepsi de kas sakatlığı
Oyunculara cok yuklenmiyeyim diye dusunuyor ama maçlarda rotasyon yapmadıkça nekadar ise yarar orası muamma
Okan Buruk'a çok mu aşıksin?😁

Oynayan da sakatlaniyor, oynamayan da sakatlaniyor artik. En az 4 saglam transfer yaptirmasi gereken yerde takimin kadrosunu iyice bosalttirdi ama oyuncu aldirmadi.

Simdi ligin en zayif takimlarindan birine karsi sahaya cikaracak adam bulamiyoruz.

Yazın itiraz eden oldu ama kamp için Istanbul'da kalmanın eleştirisini yapmıştım.
Bence onun sancıları da var.
Kampa gitmek yerine manavda köşe kapmaca oynanıyordu.
Tam Sergen Yalçın kafası

Atletizm ekibi bu sezon için sos veriyor hocam.

Hiç boşuna yürek tüketmeye gerek yok. Biz değil Okan hoca düşünecek zira tüm sorumluluğu Eylül ayında kabul etti. Dünya üzerinde kimse ona 100 milyon maaşlı takım emanet etmez ilk başta kendisi kaybeder bundan dolayı rahatım bir şekilde bu sıkışıklıktan çıkacaktır ki hep öyle yaptı.

Wilfried Singo: "Okan Buruk, buraya gelmeden önce benimle İtalyanca konuşup buradaki projeden bahsetti. Bu da Galatasaray'a imza atmamı sağladı." (GS Youtube Katıl)

İcardiyi yedek oturtabilmeye hak kazanmak için verdin dimi 10-11 gün izni

La korkmaaa korkmaaaaaaa

Yeter korkmaaaaaaaaaaa

KORKMAAAAAAAAAA

Kendisi ve ekibi malesef tehlikeleri önceden sezemiyorlar. Mesela bugün Torreira sarı kart cezalı durumuna düşecek bu fırsatı tanıdı resmen

Icardiyi önümüzdeki 2 macta da 11e koymazsa gec de olsa bravo hoca deriz.

Büyük hoca!!

1763833567899.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt