Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadroyu facia yaptı bu takımın ilerlemesi zor şansa bala

Bugüne kadar sana çok sövmedim ama bugün sahada olan şey büyük bir rezaletti. Yabancı sayısı hakkın varken takıma oyuncu aldırmadın, elinde olan hiçbir halta yaramayacak yedek adamlarla yola çıktın. Taktiksel anlamda hiçbir şekilde ilerlememiz yok ve tamamen bireysel yeteneklerle ilerlemeye çalışıyoruz geliştirmiyorsun. Zorunlu oyuncu değişikliği yapman gerekiyor sen ne işe yaradığı belli olmayan Yusuf’u oyuna alıyorsun. Onu da geçtim aylardır oynamayan Günay’ı puan kaybettiğin haftadan sonra kaleci olarak başlatıyorsun. Hadi onu da geçtim 3-1 yenerken değişiklik yapacam diyorsun tam o sırada gol oluyor skor 3-2 oluyor sen yine de değişikliği yapıyorsun. Hem de en kritik adam olan Barış’ı çıkartarak. Kocaman bir sıfır.

Son düzenleme:
HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞM

Yusuf, Kutucu, Metehan, Kazımcan, Berkan ve benzerleri ile müthiş geniş bir kadro kurmuşsun hocam. Ne planlama yapabiliyorsun, ne oyunu okuyabiliyorsun, ne doğru değişiklik yapabiliyorsun.

Nasıl çıkacaksın acaba önümüzdeki iki maçtan?

Şu ahmedi sokup ne umuyor cok merak ediyorum.

Sezon basi Kaan, Berkan, Metehan, Kutucu ve Yusufu toplam 2 adam sayip rahat bir 2 tane transfer yaptirmaliydi. Neye güvenerek yaptirmadi anlamiyorum.

Okan hocam ellerinle şampiyonluğu vereceksin neredeyse. Kaleci de rotasyonun gereği nedir? Günay yüzünden zora girdi resmen maç. Onun dışında senin minimum hata yapman lazım. Kimse GS'nin şampiyon olmasını istemiyor hegemonyadan korkuyorlar. Asensio'ya çıkmayan kırmızı Sallai'ye çıkıyor. Rakibine kırmızı vermiyorlar ve penaltını vermiyorlar. Bunun bilincinde olman lazım ama sen de bu sezon bunun bilincinde değilsin maalesef. Bir de bu karada kas sakatlığı da normal gözükmüyor hocam. Sebebi nedir ben bilmem ama bunun çözmen yada çözecek bir yardımcı getirmen lazım. Onun dışında bu gün kötü oyun değil ama inanılmaz bir şansızlık vardı 3 top direkten döndü. Bir de gözünü seveyim sen takım hakkında iyi bir şeyler deme. Sende de bir şom ağızlılık var. Geçen sene City dedin adamlar çöktü, bu sene Liverpool dedin bir türlü toparlayamadılar, en son sakatlık yok dedin elimizde oyuncu kalmadı neredeyse.

images

Surekli ayni kisilerin ayni yorumlarini goruyorum.

Evet bugun hemen hocayi gonderelim, yerine yarin sabah Guardiola gelsin..

Sunu bir kabul edin takimin sezon icerisinde iyi donemi olacagi gibi dusus yasayacagi donemi de olacak. Bu her ligde gorulur.

Ustelik ust uste gelen sakatliklar var, bu neden oluyor irdelenmeli ama careyi surekli birilerini gonderip yerine baskasini almak degildir.

Değişiklikler de faciaya devam ediyor Ahmed ve yusuf tan ne bekliyorsun. Bunlardan olmayacağı 2 senedir belli artık yenile kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt