Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Mental Health Football GIF by Love, Your Mind

Sezon başında yazdık, kadro dar. Özellikle
Kanat, 10 numara ve santrafor kısımlarında zorluk çekiyoruz. Onu buraya bunu oraya bir yerde patlıyoruz.
Özellikle oyuncular da maç seçiyor

Şu kadar eksikle gidip yine orda basarsa fenerin babasıdır direkt artık bu iş ciddi bir hal alır

Önceki 3 yılda da da çok bariz hatalar yaptı ama bu yıl belli ki son senesi artık. Ne yaptığını kendisi de bilmiyor ve kendisini bu durumdan kurtarabilecek bir oyuncu grubu da yok şu an. Geriye düşersek mümkün değil toplayamayız.

Bir
Atletizm ekibim çok iyi sakatlık yok vs, takım patladı.

İki
Günay neden başlıyor, hangi zihnin ürünü?

Üç
Az daha GB maçında puan veriyorduk, böyle basit iki gol yemenin faturasını kime keseceğiz?

Kocaeli maçında yenilen abuk gol ve bu goller, ne oluyoruz?

Cl deplasmanından sonraki deplasmana icardiyi 10 nr oynatmak suretiyle çift forvetimsi saçma bişey
Milli aradan sonra içerdeki maça forvetsiz çıkmak
Deplasmandaki cl maçında forvetsizken orta sahayı boşaltma pahasına 55te leminayı çıkarıp icardiyi almak
İçerdeki lig maçında forvetsizken 15. dkda lemina sakatlanınca icardiyi değil futbolcu olduğu şüpheli bir denyoyu almak
Napıyo acaba kendi biliyo mu diye düşünmeden edemiyoruz
Hani demişti ya ne yapmak istediğimizi bilen var ne bişey fln

İmparator düşmanlarına yine arifeyi gösterdi bayramı göstermedi

Arslan hocam benim be heyt be
Osimhen, Singo, Lemina, Jakops derbide olmayacak gibi; Sallai, Yunus ve Eren kesin yok, haftaya oynanacak derbide. Bir de haftaiçi şl maçı var. İnşallah orda da kayıp vermeyiz, yoksa çıkacak onbir bulamayız. İşte aslan hocanın eseri bu. 3 yabancı kontenjanın boş bu arada.

Şu kadar eksikle gidip yine orda basarsa fenerin babasıdır direkt artık bu iş ciddi bir hal alır

Şl gibi oynarız bu sene ki.

Artık kaleciye basmıyoruz,ayağı kötü olan

stoperin top kullanıcağı şekilde yönlendiririz

yine.

💯

Koray Gök: "Ben bu maç Galatasaray oyuncuları kimlerdir onu gördüm. İlkay'ı gördüm, Icardi'yi gördüm ama Ahmed Kutucu ile Yusuf Demir'in Galatasaray'da ne işi var? Sara da öyle. Galatasaray'ın devre arasında 1-2 oyuncuyla yollarını ayırıp baby Lemina falan değil, direkt Lemina alması lazım."

Osimhen, Singo, Lemina, Jakops derbide olmayacak gibi; Sallai, Yunus ve Eren kesin yok, haftaya oynanacak derbide. Bir de haftaiçi şl maçı var. İnşallah orda da kayıp vermeyiz, yoksa çıkacak onbir bulamayız. İşte aslan hocanın eseri bu. 3 yabancı kontenjanın boş bu arada.

İroni yaptım üstat savunucuları utanır belki diye

Yoksa bu kim benim aslan hocam olmak kim

Yanlış görmediysem rakip ilk 5 ceza sahasına ortanın 5ini de almıştı, 2si gol oldu zaten. Bir büyük takım için bu korkunç bir şey.

10 kişi kalmış Anadolu takımı kullandığın taca baskı uygulayıp frikik, gol pozisyonu kazanmamalı.

Sane ya da Sara'dan aldığımız verim oldukça yetersiz. Oyun ezberi, akıcılık hatta kimya sorunu var hala takımda.

Takım adale sakatlığından kırılıyor. Lemina ilk anda belli etmişti değişikliği ve biz dakikalarca kulübeden oyuncu hazırlayamadık. Neyseki Yusuf tercihinin yanlışlığına geç kalmadan uyanabildi.

Bu takım Oğulcan, Akbaba, bitik Arda Turan, Emre Taşdemir, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı ile şampiyonluk kovaladı. Cagneyle, Sinan Gümüşle şampiyona oldu. Yazık günah onca harcanan para. İlla şu rezil Gençlerbirliğini yenmek için Osimhen mi lazım ? Veya kaç tane daha 100 milyonluk topçu lazım ?

Bugün eksik sakat makat dediğin takımın santraforu İcardi. Kanat oyuncusu dünya yıldızı Sane. Yetmedi mi Torreira, 20 milyona aldırdığın Sara. Yerine giren adam İlkay.

Bu rezil oyunun ve değişikliklerin hiçbir açıklaması yok. Acilen kendine çeki düzen vermeli. Zira bu maç son uyarı niyeliğindeki maçtı. Bundan sonraki hatalar lige mal olur.

Kendini topla. Fener maçını al.

Bir
Atletizm ekibim çok iyi sakatlık yok vs, takım patladı.

İki
Günay neden başlıyor, hangi zihnin ürünü?

Üç
Az daha GB maçında puan veriyorduk, böyle basit iki gol yemenin faturasını kime keseceğiz?

Kocaeli maçında yenilen abuk gol ve bu goller, ne oluyoruz?
Cambaza bak.. cambaz, hakem…

Şu yusuf'a ahmed'e verdiğin dakikaları altyapıdan bir genç oyuncuya versen belki bir oyuncu kazanacaksın neden korkuyorsun bu kadar genç oyunculardan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt