Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Bu adamın ismi Okan değil mi kardeşim. Mahmut mu diyeyim adama? Demek ki Okan "Hoca" dedirtecek bir iş yapmamış. Diyesim gelmiyor. Zorla mı? Sevmek zorunda mıyım? İsmiyle hitap ediyorum işte, hakaret yok bir şey yok.

2- Yanılma mevzusu: Elli tane mesajım vardır öyle. En yakın örnekler de Sara ve Sane konusu. Üşenmesem gidip bulurdum. Kimse Allah değil, her söylediğimiz doğru çıksın.

3- Yaptığım "varsayımın" ne kadar akla yatkın olduğu son 4 senedir BJK'nin durumundan belli, de neyse. Haklının acelesi yok.
Teşekkür ederim 1. maddeyle konu açığa kavuşmuş ve kapanmış oldu.

Üşenmesem rekortmen hocanızın dün akşamki gibi kazandığı 48 tane falan maç bulur önünüze koyarım 3 sezonda da evden çıkmaya bile üşeniyorum şu ara

bu kadar yüksek bütçeli kadrolara böyle ite kaka maç kazandıracak dandik futbolu istikrarlı şekilde oynatmak gerçekten büyük hocalık meziyeti ister ama tabi tersten.

şampiyonluk konusunda çok rahatım

şampiyonlar ligi için hep hazır olsun gerisi kolay

Hocam 30 m euroya genc adam alınca aldığımız kulüp scout yapmis oluyor biz degil. Lookman ederson dışında da bir dolu adam var dunyada

Son zamanlarda özellikle takımın ve teknik ekibin yerel rakipleri küçümsemekle birlikte, bir Osimhen bağımlılığı söz konusu. Takımın çaresizliği dışavurum gösteriyor. Bunların ötesinde yedek ve genç denilen futbolcuların acziyeti içler acısı. Ahmed ve özellikle Yusuf'un miadı dolmak üzere veya doldu. Yav Yusuf sen hangi takımın idmanlarına çıkarsın, hangi takımın formasını taşırsın farkında mısın abi.. Her dönemde böyle futbolcular oluyor. Galatasaray bu vasatlığa uzun süreli tahammül edebilecek bir kulüp olmamalı. Yerli sirkülasyonu daha hızlı/çabuk oluşmalı. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan Anadolu kulüplerinde biraz parlamış genç/orta yaş fark etmeden kapacaksın.

büyük takım nasıl eli ayağına dolaşır her seferinde son 15dk diken üstündeydik top çevirmeyi 4 yıldır çoğu maçta yapamıyoruz.Son 15dk başka daha iyi rakip olsa atmıştı.

Eski postlarımız götümüzde infilak ediyor millet upluyor taşak geçiyor eğleniyor biz kendimizle taşak geçiyoruz eleştriyoruz YANILDIK diyebiliyoruz. Bu arkadaşın yanıldığını gören var mı yıllardır?

Takım puan kaybettiğnde
Her kötü oynadığında
Karavana transferlerden sonra
Ya da avrupada rezil kepaze olduğumuzda

Hiçbiriniz onura helal olsun kardeşim tüm söylediklerinde haklıymışsın dediniz mi de şimdi maç kazanılınca haksız çıktım de diyosunuz

Fazla gidiyosunuz çocuğun üstüne

şampiyonluk konusunda çok rahatım

şampiyonlar ligi için hep hazır olsun gerisi kolay
Rahatım derken nasil yani emre ? 4 senedir belki ilk defa şampiyonluk konusunda taraftarda acaba oluştu
Şampiyonlar ligine hep hazır olursak şampiyonluk gidecek bunu kabul ediyorsa taraftar sorun yok ama ikisi bir arada 3 senedir gitmedi bu senede gitmeyecek polyanna olmaya gerek yok

Takım puan kaybettiğnde
Her kötü oynadığında
Karavana transferlerden sonra
Ya da avrupada rezil kepaze olduğumuzda

Hiçbiriniz onura helal olsun kardeşim tüm söylediklerinde haklıymışsın dediniz mi de şimdi maç kazanılınca haksız çıktım de diyosunuz

Fazla gidiyosunuz çocuğun üstüne
Tamam ben söylerim arkadaşlara, çocuğun üstüne fazla gitmesinler.

kadroyu genişletmek gerektiğini bu maçta fark ettik bizim için şans oldu diye açıklama mı yapmış harbiden

Dursun Özbek bu işe derhal el atmalı, bu adamı karşısına alıp "sen bizimle kafa mı buluyorsun kardeşim" demelidir
Asıl sorun başkan zaten. Adam akıllı futbol direktörü getirmediği sürece bunların olması normaldir

kelle başı 12-13 milyondan fazla bonservis verilmemeli kimseye devrede

piyasa çok arttı falan diyor da öyle bir şey yok isteyen her türlü adam bulur

gidip 30 vermek zorunda değilsin her oyuncuya
Piyasa yükseldi eskiye nazaran ama devre arasında oyuncular daha pahalı oluyor yani biraz no name isimler hariç diğerleri kiralık olur gibi duruyor şuan.

Piyasa yükseldi eskiye nazaran ama devre arasında oyuncular daha pahalı oluyor yani biraz no name isimler hariç diğerleri kiralık olur gibi duruyor şuan.
piyasanın yükseldiği doğru ama bizim 30a sağ bek alacağımız kadar yükselmedi

10a 12ye 15e bulunur topçu, yeter ki bulacak ve ikna edecek adam olsun

geçen yıl doue çok iyi bi bonservise gelecekti mesela ama beceriksiz adamlar ikna edemedi, ondan sonra ne kadar harcadık bi bek transferine haddi hesabı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt