Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.788
- 90.456
- 5.003
Hocam şu iki maçtan ayıkla bizi. İçimizdeki hainler yine pusuya yatmış durumda bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye tarihinde 3 sene üst üste şampiyon olmuş, 4.ye giden kaç tane hoca var da hocayı sorguluyorsun?Hayirdir Einstein efendi anlat dinleyelim
Usta bunlara göre Okan Buruk 1000 maçın 1000 tanesini de kazanmalı. Yoksa çöp hoca.Türkiye tarihinde 3 sene üst üste şampiyon olmuş, 4.ye giden kaç tane hoca var da hocayı sorguluyorsun?
Böyle bir şeyi fatih hoca bile bir kez yapabildi. Bırakında hoca işini yapsın.
Okan hoca 25 yıl takımın başında kalsa 20 sene şampiyonluk garanti görmüyor musun?
Adama maç kaybetme, hata yapma hakkı bile vermiyoruz
Kazanması yetmez. İyi oyunla ve en az üç farkla gol yemeden galibiyet almalı.Usta bunlara göre Okan Buruk 1000 maçın 1000 tanesini de kazanmalı. Yoksa çöp hoca.
Analiz bekliyorum senden analiz, neden güzel futbol ve bundan dolayi bazi oyunculara bagli olamdan basari gelmiyecegi anlatmani istiyorum.Türkiye tarihinde 3 sene üst üste şampiyon olmuş, 4.ye giden kaç tane hoca var da hocayı sorguluyorsun?
Böyle bir şeyi fatih hoca bile bir kez yapabildi. Bırakında hoca işini yapsın.
Okan hoca 25 yıl takımın başında kalsa 20 sene şampiyonluk garanti görmüyor musun?
Adama maç kaybetme, hata yapma hakkı bile vermiyoruz
Bazı oyunculara bağlı olmadan başarı mı?Analiz bekliyorum senden analiz, neden güzel futbol ve bundan dolayi bazi oyunculara bagli olamdan basari gelmiyecegi anlatmani istiyorum.
Bazı oyunculara bağlı olmadan başarı mı?
Dünyadan bana bir takım söyle bazı oyunculara bağlı olmadan başarı yaşasın.
Prime barcelona bile messiye bağlıdır.
Sana neyin analizini yapayım, 3/3 gidiyor, tüm rekorları kırmış atmış, süperlig tarihini baştan sonra değiştirmiş aldığı puan ortalamaları arşa çıkmış neyin analizini istiyorsun?
Ben sana sorayım. Alex fergusonu hangi sezon kovarsın kariyeri aşağıda. Manuyu senin gibiler yönetse bugün Ferguson diye biri yoktu.
![]()
Alex Ferguson - Performance details: National leagues
Diese Statistik zeigt die nationalen Liga Leistungsdaten von Alex Ferguson. Die erste Tabelle zeigt die Daten pro Wettbewerb, die zweite die jeweiligen Spielzeiten pro Wettbewerb im Detail.www.transfermarkt.com
Ferguson'u kovar mısın kovmaz mısın usta?Yok öyle bir dünya Ali Gece Efendi. Bu işten öyle basitçe sıyrılamazsın. Sen hem bana hem de Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı küstahça ifadeler kullandın. Bu yüzden ya çıkıp adam gibi özür dileyeceksin ya da ortaya attığın iddiaların antitezini açık açık ortaya koyacaksın.
Şimdi bana uzun uzun anlatacaksın:
Neden iyi futbol oynayan, takım halinde hareket eden, sahaya kolektif bir akıl koyan bir yapı, sana göre basarili olamaz?
Okan’ın üç yılda üç şampiyonluk kazanması elbette önemlidir ama ben sadece sonuçla yetinmem. Eğer ben bu konuda ‘cahil’ sayılıyorsam, o halde sen de analizin en kapsamlısını yapacaksın. Messi örneğini de öne süremezsin; çünkü Messi’nin oynadığı takımlar tamamen kolektif bir düzen üzerine kuruluydu. Tüm takım uyum içinde oynuyor, Messi ise bu güçlü sistemin içinde işi bitiren yıldız rolünü üstleniyordu.
Biz ise bütün planı ve oyunun akışını iki üç oyuncunun bireysel becerisine bıraktık. Bu oyuncular olmadığında veya kötü günlerinde olduğunda zaten zayıf olan futbolumuz tamamen çöktü.
maşallah kendi mesleğinde türkiye çapında başarılar elde eden tüm einsteinler forumumuzda olsa gerek ki ülke çapında kabul edilebilir başarılar elde etmiş adama ayar veriyor aşağılyor. einstein dedim ama s.kindirik demek daha doğru olur
diyebilirsin ama senin ne dediğin s.kimde bile olmaz dediğim gibi daha önce anlattığım gibiYa şu boş argümandan bıkmadınız mı arkadaş dursun özbeke hakarete varacak kadar salladığın 100 tane mesajın vardır adam nerden gelmiş neler yapmış Galatasaray kulübünü nerelere getirmiş ee biz de sana o zaman sen ne haddine yazdın o mesajları mı diyelim
diyebilirsin ama senin ne dediğin s.kimde bile olmaz dediğim gibi daha önce anlattığım gibi
Öncelikle Fergusonla Okani Buruku kiyaslamam dahi, ikinci adam tas gibi futbol oynatiyordu evet ilk yillarinda basarisiz olmus bir Ferguson var ama burda yanlis bir kiyaslama var Ferguson gelmeden önce Manu en son nezaman sampiyon olmus? Yillarca Sampiyonluk görmeyen bir külüple neredeyse her bir kac yilda sampiyon olan Külüplerde dengeler aynimi? Manu sabretmis cünkü bir basari beklentisi yokmus yani Fergusonla ilk yillarda sampiyon olmasakta olur diye adamlar dogru yolu secmis.Ferguson'u kovar mısın kovmaz mısın usta?
Kullandığın iki kelimenin anlamını öğren önce Sayın Twitter ergeniOkan Buruk, kendi hatalarını görmek istemeyen, narsist ve kibirli bir insana benziyor
İş senin analizlerine kalsaydı, Okan hocanın 2. sezonunda, 1 önceki sezonun şampiyonu Trabzon'un 2. senesinde düştüğü duruma düşüyorduk.Yok öyle bir dünya Ali Gece Efendi. Bu işten öyle basitçe sıyrılamazsın. Sen hem bana hem de Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı küstahça ifadeler kullandın. Bu yüzden ya çıkıp adam gibi özür dileyeceksin ya da ortaya attığın iddiaların antitezini açık açık ortaya koyacaksın.
Şimdi bana uzun uzun anlatacaksın:
Neden iyi futbol oynayan, takım halinde hareket eden, sahaya kolektif bir akıl koyan bir yapı, sana göre basarili olamaz?
Okan’ın üç yılda üç şampiyonluk kazanması elbette önemlidir ama ben sadece sonuçla yetinmem. Eğer ben bu konuda ‘cahil’ sayılıyorsam, o halde sen de analizin en kapsamlısını yapacaksın. Messi örneğini de öne süremezsin; çünkü Messi’nin oynadığı takımlar tamamen kolektif bir düzen üzerine kuruluydu. Tüm takım uyum içinde oynuyor, Messi ise bu güçlü sistemin içinde işi bitiren yıldız rolünü üstleniyordu.
Biz ise bütün planı ve oyunun akışını iki üç oyuncunun bireysel becerisine bıraktık. Bu oyuncular olmadığında veya kötü günlerinde olduğunda zaten zayıf olan futbolumuz tamamen çöktü.