Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo torino'da sağ bek çıkışlıydı zaten

Açıklamaları akla ziyan

Kardeşim madem dediğin gibiyse Davinson varken sağ stoper diye düşündüğün adama niye o parayı verdirdin

Dalga mı geçiyorsun? Taraftarın her isyanı haklı çıkıyor

12 kişi mi oynayacağız diye aklın sıra dalga geçtiğinde de taraftar haklıydı
Halen daha orta saha merkezde nitelik ve nicelik olarak eksiklikler var
Torreira sakatlansa tüm takım çökecek bunu nasıl ön göremiyorsun?
Orta sahanın önemini nasıl hala kavrayamadın anlayamıyorum. Akıllara zarar

Rotasyonda adam yok dediğinde de haklıydı taraftar ama sen burnunun dikine gitmeye devam et
Bu böyle çok gitmez ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar
3 senedir torreira endeksli lige başlıyoruz. Aklı beyni algılamıyor Sayın hocamın şansa ilerliyoruz yemin ederim.

Küme düşmek deyip abartıyorsun. Birader sen her haltı çok abartıyorsun. Uefa alamayacak dersen evet alamayacaktı bu kadar basit
Niye abartıyor olsun usta? 100 küsur maçta 100 küsur galibiyet almış adamı 2-3 oyuncu sayesinde diye küçültüyorlar. Demek onlar olmasa küme düşecek GS.

İki maçta da olumsuz skorlar gelirse koltuğu yine sallanacak. Ne kadar kızsak da harbiden galatasaray falan çalışmak büyük stres yönetimi ve irade istiyor.
o 2 maçtan sonra da samsun gibi zor maç var, tepetaklak olabiliriz bir anda psikolojik olarak, şuan zaten sallantıdayız bence

Lucescu bok gibi top oynatırdı zira o zaman da taraftar gitmesini istiyordu bu sebepten.

Lucescu bok gibi top oynatırdı zira o zaman da taraftar gitmesini istiyordu bu sebepten.
Doğru oynatiyordu Avrupa'da o dönem Terim'in gelmemesini istedim gönderdiler herifi.

Ha Okan burukta doğru oynattı bu sene. Frankfurtta dahil. Orda bizim topcular mallık yaptı.

hücumda organize olamıyoruz doğaçlama oynuyoruz. Teknik ekip yenilenmeli.stres çekiyoruz resmen. Orda inat etmese ben elestirmezdim fazla

Merak ediyorum Fatih Hocanın UEFA süreci bugün yaşanacak olsa göte bala aldı, Hagi olmasa küme düşer denilir miydi
2000 döneminde bile bu deniliyordu Hagi olmasa Uefa'yı alamazdı FTyi hoca yapan Hagi diye.

Uefa'yı alamazdı söylemi de doğru açıkçası, Hagi bambaşka bir adamdı

Kral bu kadar saçma sapan tiplerle uğraşırken normal eleştiri yapmaya bile zamanımız kalmıyor.

Hoca gidip başka biri gelse ve tepe taklak gitsek bu yüzsüzler utanmadan yine sorumluluk almazlar bu dönemde yaptıkları saçmalıklar için.

Meysının köylü lafına çok alınmıştın şimdi sen başka insanlara yüzsüz diyorsun oldu mu hiç?

30 m euroya Singo diye bir herif alınıyor aralık olmuş 10 maça anca çıkıyor

Öncesinde 10a Jelert 9a Frankowski alınıp çöpe atılıyor

Sonra da birileri gelip sağ bek yedeği Sallai mi olur diyor

He he kulübeye de 20-30luk adamlar alalım da 2 aya icra gelsin kulübe

Üstünlük kuramadığımız adamların maliyeti 100 bin euro
Kendi reklamları için gelen kavukcu ve hatipten ne bekliyorki başkanımız.Futboldan futbolcudan anlamayan hiç kimse bu kadar bütçeli klüpte görev alamaz normal şartlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt