Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

açıklamaya bakın : ) yahu rakip savunmayı takım oyuncu,hücum setleri ile topu hızlı çevirme ,savunma arkası koşular,kanattan üçgenlerle sıfıra inip içeriye topu göndermek vb ile açarsın, kailteli işler yapan oyuncular ile değil,tamam futbolda oyuncu hiç önemli değildir demiyorum ama büyük çoğunluk,oyun planı ve taktiktir.(bana göre %30 oyuncu kalitesi %70 hocanın oyun planı) bunu birçok örneğini dünyada görüyoruz zaten az bütçeli takımları.

Daha önce de ligde puan kaybına tahammülümüz yok ondan rotasyon yapamıyoruz demişti,tamam tüm 11 yedek bırak demiyoruz ama 3-4 oyucu ile lig maçına anadolu takımına karşı maça çıkmaya cesaret edemiyorsa bir hoca, o zaman bu açıklamalar sanki ben oyuncu bazlı bir hocayım demek anlamına gelebilir diye düşünüyorum.

açıklamaya bakın : ) yahu rakip savunmayı takım oyuncu,hücum setleri ile topu hızlı çevirme ,savunma arkası koşular,kanattan üçgenlerle sıfıra inip içeriye topu göndermek vb ile açarsın, kailteli işler yapan oyuncular ile değil,tamam futbolda oyuncu hiç önemli değildir demiyorum ama büyük çoğunluk,oyun planı ve taktiktir.(bana göre %30 oyuncu kalitesi %70 hocanın oyun planı) bunu birçok örneğini dünyada görüyoruz zaten az bütçeli takımları.

Daha önce de ligde puan kaybına tahammülümüz yok ondan rotasyon yapamıyoruz demişti,tamam tüm 11 yedek bırak demiyoruz ama 3-4 oyucu ile lig maçına anadolu takımına karşı maça çıkmaya cesaret edemiyorsa bir hoca, o zaman bu açıklamalar sanki ben oyuncu bazlı bir hocayım demek anlamına gelebilir diye düşünüyorum.
Maclari oyuncularin kaliteleriyle cozdugunu itiraf etmiş. Anti okancilar görmesin.

Ne istiyorsunuz hocadan anlamıyorum. Sezon başı üç kulvarda oynayacağımızı kimse söylememiş hocaya, CL maçlarınının kolay geçeceğini söylemişler, sakatlık ve cezalılar da futbol tarihinde ilk kez bizim başımıza geldi. Buna rağmen kadromuz geniş, bugün yedek kulübemizdeki oyuncular kimde var, kadro o kadar iyi ki hocam ilk 11 kurmakta zorlanıyor zaten, bir de transfer gerekliydi diyorsunuz. Ne yapacağız, 12 kişi mi çıkacağız sahaya.

O sırada kulübedekiler

Üretmek için diğer teknik direktörler bazı çalışmalar yaptırıyo sevgili hocam. Senin gibi ön alan presi dışında bişey bilmeyen hocaları yok. Tek başına kalan hücum oyuncularımızın ne yapmasını beklerdin mesela. Sane 5 kişi çalımlayıp gol atmalıydı dimi. Ama Saneye yardım edip kanadı üçleyecek, içeriye koşacak adamları sen antrenmanda belirlemeyip çaliştırmadığın için olabilir mi acaba?

Bu adamın son 3 yılda alınan şampiyonluklardaki doğrudan katkısı max %10'dur, kalan kısmı üst düzey (Osimhen,İcardi, Toreira, Lemina, Muslera,Sanchez v.s) oyuncular sayesindedir.
Örneğin beyefendiye ifb veya eziktaş kadrosunu versen ilk 5'e zor girerdi.

Takımda Osimhen hariç afrikalı oyuncu bırakmamak lazım

Bu eleştirileri küfür etmeden hakaret etmeden insan gibi yapıyoruz Galatasaray için başarı için. Bazıları maç kazandığımızda gelip nerdesiniz la anti okancılar filan yazıyo. Sonra eleştiri yapıyoruz dediğimizde hayır hakaret ediyosunuz diyolar. Bakın sevgili arkadaşlarım insan gibi eleştirdik dimi. Niçin Galatasaray ın bsşarılı olması için. Neymiş sırf hoca eleştirmek için takımın kaybetmesini istiyomuşuz... Şuan burda eleştiren insanların hepsi sizden daha sinirli durumda... Bende rica ediyorum lütfen biat kültürünü bu kulübe sokmayın. Bu hoca bir dünya hata yapıyo ve eksikleri var. Bazı insanlar maalesef bunu göremiyo. Galatasaray ın iyiliği için bunları görün işte... Bugünkü rakibi ligimizde yenecek en az 5 takım sayarım. Biz 2-3 eksiğimiz var diye yenemiyosak tüh bize.. Sorumlusu da belli. Önümüzde zor süreç var mecbur destek olcaz ama şahsen benim içimde maalesef kötü hissiyatlar var. Umarım oyuncularımız gerekli sorumluluğu alır ve hasarsız atlatırlar. Zira tek umudum onlar ama hocamız değil. İyi insandır insan ilişkileri iyidir eyw. ne güzel ama işinin ehli değil işte. Bunu görmek zor olmasa gerek. Ligin üzerinde kadroları bu kalitesiz ligde şampiyon yapmak gerçek bir başarı değildir. Liverpool u kötü döneminde yakalayıp, nadir doğru bir oyun oynatmakta büyük başarı değildir. Zira çok kötü kadrolarla bile devleri yenmek bizde bir gelenektir zaten.

Hafif gençlik aşısı vurulması gerekiyor takıma. 5 transfer yapılacaksa yaşları genc maliyeti düşük ve çat diye ayak uyduracak tempolu topçular alınacak. İşin diğer boyutu bu iş okan hocaya asla bırakılmamali bakın ASLA OKAN TRANSFER İŞİNE BURNUNU SOKMAMALI ARTIK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt