Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERMAN TOROĞLU: Önce takım olacaksın, sonra futbol oynayacaksın, sonra bir yerlere geleceksin. Bu iş isimle olmuyor. Canın cehenneme gidene kadar koşacaksın, mücadele edeceksin, ondan sonra seyirci seni alkışlayacak. Yoksa dün geceki gibi ‘Eksik futbolcum varmış, sakatlık varmış’ olur. İcardi’ye kaç para verdin, oynasaydı. Teknik adam olsaydım 10 dakika sonra çıkarırdım, hadi kıyak yapayım yarım saat sonra. Okan Hoca şimdi anlatacak La Fontaine’den masallar.

O küsmesin vs diye forma dağıtsa Icardi bu kadar yedek oturmazdı veya Sane live maçında muhakkak süre alırdı

Sezon başı kampının İstanbul’da olmasının sebebi yeni tesislerde çalışarak başlamaktı. Aynen problem Slovenya’da kamp yapmamak.
Icardi'nin canı top oynamak istese her maç 11 çıkar sen merak etme. Bu haliyle, bu lakayıtlıkla onu bırak yedekte tutmayı kulüpten içeriye sokmazlar başka yerde. Sezon başı İstanbul gibi havası leş bir şehrin göbeğinde toz toprak içinde sezon açmayı da savunmayın artık komik oluyor. Profesyonel yönetilen kulüpler keyfinden dağlara çıkıp idman yapmıyordur heralde :)

Erman zaten bi bok bilmediğin için ne hakem olabildin ne de herhangi bir teknik görev aldın. Yıllarca medya maymunluğundan öteye geçemedin.

Su an rotasyon olayini en iyi yapan takim arsenal ve muhtemelen şampiyon olacaklar ,arteta her oyuncuyu kullanıyor ve verim alıyor helal olsun

Icardi'nin canı top oynamak istese her maç 11 çıkar sen merak etme. Bu haliyle, bu lakayıtlıkla onu bırak yedekte tutmayı kulüpten içeriye sokmazlar başka yerde. Sezon başı İstanbul gibi havası leş bir şehrin göbeğinde toz toprak içinde sezon açmayı da savunmayın artık komik oluyor. Profesyonel yönetilen kulüpler keyfinden dağlara çıkıp idman yapmıyordur heralde :)
İcardi ile ilgili dediğin sadece bir yorum. Senin düşüncen = gerçeklik olmak zorunda değil renktaş

Ayrıca yeni tesisler nasıl şehrin içinde toz toprak? Ben çekime gittim oraya, muhteşem bir atmosfer, oksijen, o şu bu.

Oshimen varken,Icardi canı istediğinde nasıl her maç 11 oynayacak? Ayrıca isteseye bırakılmadan ona kesinlikle önlem alınmalıydı/alınmalı:Şöyleki önünde avrupa maçı var ,FB maçı var tatile gönderiyorsun.O kesinlikle dizini kırıp tesislerde çalışmalıydı/çalıştırılmalıydı.öyle yada böyle .O ne yaptı taaa deniz aşırı yolculuk.Sonuç dünkü maçtaki durumu.

Su an rotasyon olayini en iyi yapan takim arsenal ve muhtemelen şampiyon olacaklar ,arteta her oyuncuyu kullanıyor ve verim alıyor helal olsun

Öyle bir mac fikstürü var ki milli maclar dahil hic bu kadar yogunluk olmamisti

Rotasyon yapmazsan patlarsin bu kadar basit

Haftalarca herhangi bir oyuncu’yu oynatmiyoruz sonradan oyuna girdiginde birseyler yapmasini bekliyoruz

Antreman temposu ile mac temposu farkli seyler bunu ayirt edebilmek lazim

Haftalarca oynamayan adamlari sahaya atiyoruz ve birseyler bekliyoruz

Oysa rotasyon da kullanilsa bu oyuncular özelikle berkan bayagi faydali olur

Mac ritmi cok önemli sen sporcu adamsin bunu gayet iyi bilirsin

Bu takimin en büyük eksigi rotasyon

Kaan da yine ayni sekilde gecen sezon neredeyse her mac oynadi demek ki oynayabiliyormus ligde
Ligde oynar bir şekilde bişey demedim de dünkü maçı gördün adamlar canavar gibiydi nefes aldırmıyorlar. Bu seviyelere çok çok uzak saydığın adamlar o yüzden dedim.

Ligde oynar bir şekilde bişey demedim de dünkü maçı gördün adamlar canavar gibiydi nefes aldırmıyorlar. Bu seviyelere çok çok uzak saydığın adamlar o yüzden dedim.

Dogru avrupa icin olmaz tabiki ama ligde saydigim oyunculari az cok kullanmis olsaydik sakatlik sayisi daha az olurdu

En azindan lemina olurdu mesela cünkü dün fizik olarak karsilik veremedik ve lemina’yi cok aradik

Hocaya yapılan eleştirilerden hemen hemen haksız olanı görmedim ama yine buradan -en azından ligde- birlikte çıkmamız gerekiyor.

O küsmesin vs diye forma dağıtsa Icardi bu kadar yedek oturmazdı veya Sane live maçında muhakkak süre alırdı

Sezon başı kampının İstanbul’da olmasının sebebi yeni tesislerde çalışarak başlamaktı. Aynen problem Slovenya’da kamp yapmamak.
Osimhen olmasa yedek olmazdı zaten

Gomis,sergio,nelson,ziyech,zaha,dubua,günay,yusuf

İdman yok full izin var ona rağmen kaç tane oyuncuyla papaz oldu insan ilişkileri de kötüymüş meğer

Tudorun bile bu kadar kavgası yok şaka gibi adam ya

Gomis,sergio,nelson,ziyech,zaha,dubua,günay,yusuf

İdman yok full izin var ona rağmen kaç tane oyuncuyla papaz oldu insan ilişkileri de kötüymüş meğer

Tudorun bile bu kadar kavgası yok şaka gibi adam ya
Maçayı, papazı bilmem de idman konusuna katılıyorum. Az idman çok tatil işinden bende hiç hoşlanmıyorum.

@Murat Onder üstat hg mağlubiyetlerde hiç uğramıyosun dikkat çekiyor
Yav sende bizi iyice makaraya sardın ha.

Diyorsun laflardan alınıyorsun, ne alınacağım bir kaç tane artistin lafına. Benim ortaya dediklerimden sen alınma yeter.

Ahmed Arif Kesen dostumuzu bakıyorum çabuk unuttun. Geçen sayfalarda onu hep anlattım.

Dibine kadar eleştirirdi, ama başarı gelince de tebrik edip hakkını verirdi. Racon bilen adamdı.

Onun yokluğunda piyasa artistlere kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt