Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en kötü teknik adamlarından biri. Galatasaray buna rağmen şampiyon oluyor. Fener bir bok oynamadı, bu zorla beraberliğe ortak etti. Hayatında genç topçuya şans vermez gelir fener maçında deplasmanda genç topçuyu oyuna alır. Yedek aldırmaz bitik Icardiyi oyuna alır. Al sana o değişikliklerle 10 dkda beraberlik golünü atar rakip, futbol cahili seni. Bu herif şampiyon olunsa da gönderilmeli

Lider geldik lider gidiyoruz önemlisi bu

Kazanabilirdik ama hakem hic bir sekilde izin vermedi rakip yari saha da tek bir faul bile calmadi

hocaya salladığınız kadar yönetime sallayın biraz hakem katletti bizi

sıçtırdın batırdın hocam malesef kusura bakma

ilkayı çıkartıp barışı sağ beke alabilirdin davinson ortaya yunusu sokabilirdin ya da berkanı.

ardanın gol yedireceği çok barizdi

Osimhen önde basiyordu. İcardi yerinde bekliyor. 2. Yarı şöyle kontra yapanazmisin ya arkaları yayla gibi. Ben bu adamın oyunundan zevk filan almıyorum.

20 yıldır anası bellenen gsyi düzlüğe çıkarttı teşekkürler hocam

O kadar eksik ve hazır olmayan çok önemli oyuncularla gayet iyi plan ve galibiyeti engelleyen bir hakem vardı. Hazır olmayan ve kenarda yedekte yokken Arda'yı mecburiyetten aldı. zira başka alabileceği oyuncu yoktu. Diğerleri 5 dakika anca oynayabilirdi. Çoğu kişinin mağlubiyet beklediği maçtan hakem yüzünden beraberlikle ayrıldı.

Bu dakikadan sonra desteğim bitti

Union maçında yaptın aynısını gol yedik yine niye yapıyorsun

Lemina savunmanın en iyisiydi, ne sike ortaya atıyorsun, Icardi ne boka yarıyor da oyuna sokup duruyorsun yetmedi mi
anlam veremiyorum

tamam ilkayı çıkart ama yunusu sok berkanı sok arda ne alaka abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt