Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca devre arasına bu puan farkı ile git en azından. Monacoyu da yen gemiyi limana yanaştır. Devre arasında çeri çöpü gönder. Net 3 4 tane transfer yap. Kulübeyi zenginlestir.

Bilmem farkında mısınız ama 3 derbi (2'si evimizde) 0 galibiyet oldu. Bu harcamaların hakkı 0 derbi galibiyeti ile devreyi kapatmak mıdır yani? Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı düşünüyorsunuz acaba? Her yaptığı hataya kılıf arayanlar var. Bir önceki maç tandemi bozduğu ve Arda'yı oyuna aldığı için CL maçını verdi. Aynı şeyi şimdi de yaptı, yine elindeki maçı verdi. Hala yok mecburdu, yok bilmem ne.
Ağla Fb ne yenilmedik

Bilmem farkında mısınız ama 3 derbi (2'si evimizde) 0 galibiyet oldu. Bu harcamaların hakkı 0 derbi galibiyeti ile devreyi kapatmak mıdır yani? Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı düşünüyorsunuz acaba? Her yaptığı hataya kılıf arayanlar var. Bir önceki maç tandemi bozduğu ve Arda'yı oyuna aldığı için CL maçını verdi. Aynı şeyi şimdi de yaptı, yine elindeki maçı verdi. Hala yok mecburdu, yok bilmem ne.
Bu maç özelinde değerlendirme yapıyoruz. Kadro planlamasının ne denli facia olduğuna dair benden fazla mesaj kasan yoktur mesela. Evet, kadro planlaması doğru yapılsaydı, bugün bu denli kısıtlı kadroyla çıkmazdık sahaya. Geçmişi kurcalamak yerine bugünü ve geleceği düşünmek zamanıdır. Umarım hoca ve yönetim gerekeni yapar...

Usg ve fb maçlarını kazanamayız dediğinde herkes üstüne gelmişti

Yerinde olsam tek tek alıntılar rezil rüsva ederdim onları

tiner macinda 60dk 10 kisi oyna
ifb macinda 90 dk 12 kisiye karsi oyna
Sonra böyle konus

Artık anlamıştır inşallah 12 kişilik Kadrosunun olduğunu, yedeklerin sadece isim olarak var oldukalarını cismen olmadıklarını ve ona göre transfer yapması gerektiğini.

Cevap verebilir miyim yoksa minimum 5 makale okunması + FM'de hazır taktikler olmaması şartıyla 5 sezon kariyer tecrübesi lazım mı. 🤣
Okan şu fener maçını kaybetmesin 1 ay olumsuz bir şey yazmayacağım kendisi hakkında. 4 yıldaki performansına bakınca tartışılamayacak tek şey Fener maçları profesörü olduğu gerçeğidir. Ama papaz yine pilav yiyecek mi göreceğiz.
Hadi uza sözünün eri ol bir kere de görelim nasıl insansın.

Usg ve fb maçlarını kazanamayız dediğinde herkes üstüne gelmişti

Yerinde olsam tek tek alıntılar rezil rüsva ederdim onları
Reis, ben böyle şeylerle uğraşmam ya. GS'imiz iyi olacaksa benim her mesajım patlasın önemli değil. Ben düşündüğümü yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. 2 gündür de mesela içimden 3-1 galibiyet geçiyordu (keşke doğru çıksaydı), bunu buraya da yazdım ve bunu yazdığım için bile aynı arkadaş laf etti. :D Neyse, yukarda dediğim gibi GS'imiz iyi olsun ve GS profesyonelleri işini doğru düzgün yapsın. Biz de helal olsun diyelim.

Sadri sende çok fenasin lan
Olm ne fenası lan çocuk analiz edip büyük bir cesaret örneği göstererek 2 maçı da kazanamayız dedi

Ve herkes çocukla dalga geçiyodu hatırladığım,kazanırsak seni rezil ederimler,burada ol lar havada uçuşuyodu şimdi kimsenin sesi çıkmıyo

Tabii ki onurun hakkını teslim edip utanmayanları utandırıcaz,ben bunun yerinde olsam şu an konuda sıra dayağı vardı

Reis, ben böyle şeylerle uğraşmam ya. GS'imiz iyi olacaksa benim her mesajım patlasın önemli değil. Ben düşündüğümü yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. 2 gündür de mesela içimden 3-1 galibiyet geçiyordu (keşke doğru çıksaydı), bunu buraya da yazdım ve bunu yazdığım için bile aynı arkadaş laf etti. :D Neyse, yukarda dediğim gibi GS'imiz iyi olsun ve GS profesyonelleri işini doğru düzgün yapsın. Biz de helal olsun diyelim.

Tebrik ederim renktaş yaptığın yürek isterdi

Patlasaydın diğerlerine hak verecektim,patlamadın sana verdim bu işler böyle

Olm ne fenası lan çocuk analiz edip büyük bir cesaret örneği göstererek 2 maçı da kazanamayız dedi

Ve herkes çocukla dalga geçiyodu hatırladığım,kazanırsak seni rezil ederimler,burada ol lar havada uçuşuyodu şimdi kimsenin sesi çıkmıyo

Tabii ki onurun hakkını teslim edip utanmayanları utandırıcaz,ben bunun yerinde olsam şu an konuda sıra dayağı vardı
Bende eleştiriyorum zaten şu maç beleşe elimizden gitti maç başında beraberliğe razıydım ama uzatmada yenilen gol delirtti beni.

Hakemi ayrı sevmek lazım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt