- 6 Eylül 2014
- 93.364
- 64.246
- 4.608
1 tane doğru dürüst kontra yapamamak canımı sıkıyor. Sane barış osimhen gibi adamlar var ya elimizde. Adamların arkası yayla gibi.Golü son dkda yemek koydu
50de yesek neyse derdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane doğru dürüst kontra yapamamak canımı sıkıyor. Sane barış osimhen gibi adamlar var ya elimizde. Adamların arkası yayla gibi.Golü son dkda yemek koydu
50de yesek neyse derdim
Benim icardi nefreti belhandayı geçmek üzereBende belhanda Ömer Bayram nefreti vardı bir ara icardi nefreti olsun istemiyorum
Önce o üslubunu düzelt. Hem mesajımı muhatap alıp alıntı atıyorsun, hem de seviyesiz seviyesiz şeyler yazıyorsun. Aynı üslupla karşılık vermiyorum diye iyice haddini aşmaya başladın.Hadi uza sözünün eri ol bir kere de görelim nasıl insansın.
Senin derdin Gs değil kardeşim kusura bakma. Senin derdin dediklerim haklı çıksın herşeyi ben bilirim, eleştirmek için eleştiri yapmak, 3 şampiyonluğumuzda herkesin emeği var Okan hocanın yok demek daha sayayım mı?Reis, ben böyle şeylerle uğraşmam ya. GS'imiz iyi olacaksa benim her mesajım patlasın önemli değil. Ben düşündüğümü yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. 2 gündür de mesela içimden 3-1 galibiyet geçiyordu (keşke doğru çıksaydı), bunu buraya da yazdım ve bunu yazdığım için bile aynı arkadaş laf etti.Neyse, yukarda dediğim gibi GS'imiz iyi olsun ve GS profesyonelleri işini doğru düzgün yapsın. Biz de helal olsun diyelim.
Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Çalışma yok ki kontra yapak1 tane doğru dürüst kontra yapamamak canımı sıkıyor. Sane barış osimhen gibi adamlar var ya elimizde. Adamların arkası yayla gibi.
Durmadan aynı takım oynadığı için takım yoruldu işte. Geçen senede bu dönemler düştü bu takım. Sonra tek maça dönünce acildiÇalışma yok ki kontra yapak
Yorgunmuşuz diiyolar,çelsi haftaiçi barcelonayı zımbaladı döndü 5 gün sonra da arsenali 60 dk 10 kişi oynayarak zımbalıyodu hiç yorgunluk yoktu
Geçen arsenalin teknik heyeti inceledim yanlış saymadıysam 24 kişi vardı,bizde bu sayı 10-11 falan
Bu takımı köylü zihniyetinden kurtarıp muasır medeniyet seviyesine çekmemiz lazım
Lider geldik lider dönüyoruz. Sezon sonu şampiyon biz olacağız.İcardi konusunda kızsamda İcardi varken mecbur bi yerde oyuna alıyorsun. Bu sezon hocanın en büyük sınavı İcardi. Ara ara kızsakta daha iyisini bulamayız başarılı sonuna kadar desteklemek lazım.
Tek tek yazdığım mesajların açıklamasını mı yapacağım ya sana. Kime ne kadar paye verirsem veririm, keyfimin kahyası mısın. Bir mesajı belki maç siniriyle yazmışımdır, belki kötü sonuca çok üzüldüğüm için gaza gelmişimdir, belki o zaman öyle düşündüğüm bir şey hakkında birkaç gün sonra o veya bu sebepten farklı düşünüyorumdur. Hadi senin deyiminle rüzgara doğru pozisyon alan biri olayım. Veya ciddi ciddi o şekilde düşünüyorumdur. Sane ne, kime ne. Yazdıklarımı beğenmiyorsan engeller geçersin veya en kötü alıntı atmazsın ve muhatap almazsın. Çattık ya. Bir de gelmiş GS'liliğimi filan sorguluyorsun. Ya hayırdır, sen kimsin, beni ne tanırsının. Elinde GS ölçer filan mı var, biraz haddini bil yahu. Bir de yazdığım şey nasıl canını acıtmışsa alıntı atma dediğim halde parağraf döşemişsin. O da ayrı enteresan. Hâlbuki çok basit bir istek: Alıntı atma. Bu kadar. Bunu okuyorsan emoji ile cevap ver ve konuyu kapat.Senin derdin Gs değil kardeşim kusura bakma. Senin derdin dediklerim haklı çıksın herşeyi ben bilirim, eleştirmek için eleştiri yapmak, 3 şampiyonluğumuzda herkesin emeği var Okan hocanın yok demek daha sayayım mı?
Pusuda yatma Onur Adibelli pusuda yattığın çok belli oluyor. Bugün sana onu sorma sebebimde de yazmıştım totem mi yapıyorsun diye? Çünkü 1 haftadır neler dediğin ortada.
Hatta bak burda ne var? Kusura bakma objektifim ayağına beni kandıramazsin ben sana 2 beden büyük gelirim. Galatasarayi düşünen hiç bir insan Galatasaraya emek vermiş bir insana sırf nefreti var diye yaptıklarını ne yaptı ki yav o mu şampiyon yaptı oyuncular yaptı diyerek objektifim ben ayağı çekmez. Rüzgar nereden eserse oradasin sana göre de ferencvaros u yürüyerek yeniyorlardi aynen 5555 tane makale atabilirsin 1500 saat FM kariyerini de atabilirsin ama Galatasarayi düşündüğüne beni ikna edemezsin. Sana hayatında başarılar dilerim hayatında başaramadıklarını başarmani dilerim çünkü psikolojide kendi başarısızlığını üstünden atmak için başkalarının başarılarına bok atmaya ruhun acizliginin dışa vurumu denir
Yeni bir rekor daha herhalde 40 dakika lehine 1tane bile faul çalınmamış.
Adam harbiden vermedi. Adam dediysem lafın gelişi.Bu doğru mu ya gerçekten akıl alır gibi değil bu olay
Yeni bir rekor daha herhalde 40 dakika lehine 1tane bile faul çalınmamış.
Türkiyenin suanki rantciligin beden bulmuş hali ya bu lavuk. Allah belasını versin ben hayatımda böyle bir hakem görmedim. Ivan Bebek diyorlar hani kötü diye o bunu görse secde eder. Göre göre yanlış karar vermesi kötü olduğunu değil art niyetli olduğunu gösterir. Adam resmen bile bile faulleri vermedi + kaç tane yan top verdi fenere. İnanın penaltilik pozisyon olsa direkt verecekti ki öyle pozisyon bile olmadı.Adam harbiden vermedi. Adam dediysem lafın gelişi.
Taraftar baskısı filan değil bizim sahamızdada bizi dogruyor bu dalaylama. Kötü niyetli herifin teki. TetikciTeorik olarak haklı olması mümkün ama kör göze parmak en az 5 faul vardı. VAR zoruyla golü iptal etmiş olmak yaramadı kendisine. Taraftar baskısına bu denli teslim olan birinin hakemliği behemahal sonlandırılmalıdır. Ciddi bir otoriteye şu maç izletilse vereceği cevabın bu olacağından eminim.
Bunu en çok ben demişimdir...''Çok iyi adamlar alırsam, yedek kalanlar sıkıntı çıkarır; potansiyel vaat eden bir oyuncu alırsam ve iyi çıkarsa Kaan' a filan süre veremem'' gibi, yarışmacılık iddiasında olmaya mecbur bir takıma asla uymayacak, saçma sapan bir kafa yapısına sahip bizim hoca maalesef. En garanti gördüğün adam muhtelif sebeplerle katkı veremezse bocalıyorsun işte; iki oyuncuda sorun çıkınca, üzerine sakatlık-ceza binince sıçman kaçınılmaz. Bütçe yüksek, kontenjan da müsaitken neyin inadıysa?..bugünün konusu değil ama çok mu zordu 30a singo yerine bu paraya stoper + sağ bek almak yaw
arda'yı da kiralardın 30-35 maça çıkardı alt ligde
win win olurdu herkes için
Biliyorum da Kadıköy' de işler daha bir farklı yürüyor. Zamanında 5-10 metre ofsaytların, kasti tekmelerin filan görmezden gelinmesiyle osuruktan destansı seriler yaptılar derbilerde. Şimdi VAR bir ölçüde mani oluyor da seri meri yapamaz oldular...Taraftar baskısı filan değil bizim sahamızdada bizi dogruyor bu dalaylama. Kötü niyetli herifin teki. Tetikci