Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Ünyay hatasını yapmış olsa da bu adam Galatasaray'ın yüz akıdır. Galatasaray'ımız şampiyon olacaksa burada hocamızın payı rakamlarla açıklanamayacak kadar fazla olacaktır.

Galatasaray'ı yaşayan ve sistematik eyyamlara karşı diş geçiren adamın ta kendisidir @Umut Işık

Şu inatçılığı ve rotasyonsuzluk hastalığından kurtulması için hala süresi var...

bugünün konusu değil ama çok mu zordu 30a singo yerine bu paraya stoper + sağ bek almak yaw

arda'yı da kiralardın 30-35 maça çıkardı alt ligde

win win olurdu herkes için
Bu takımın en çok fayda sağladığı oyuncular 3.5 m Boey, Barış, Kerem bedava gibi birşey. Torreira 5 falandı. Ben anlamıyorum hakikaten bu bonservis harcamalarını. 15m altı oyuncu beğenemiyorlar sanki. Bu iş çok saçma bir yere gitmeye başladı.

Icardi'yi almasa kimse kizmayacak veya hesap sormayacak aksine tebrik edecekler. Kadroya bile almasa %99.99 neden diye sormaz.
Kimseye de vefa borcun yok. Tavır yaparsa da yapsın zaten Ocak ayı yakın.
Bu gece yine kahraman olacakken boşu boşuna eleştiri aldı.

Şunu idrak et Okan Buruk, bu takıma yedekten girenler ile 11 çıkanlar arasında çok fark var. Berkan, Arda vs konularına girmeden sadece forvet değişikliğinden örnek verelim. Hani mantıken 5-10 dk yedek forvet girsin oynasın, normali budur, zaten öndeyiz düşüncesi var ya.

Hah işte o Galatasaray'da olmuyor. Senin as forvetin dünyanın en iyi forveti, yedek forvetin ise futbolu bırakmış bir sosyal medya fenomeni. Noluyor bu durumda? 5-0 önde değilsen, bitime 10 dk kala oyuna alamazsın. Aldığın zaman gördüğün gibi 5 dkda berabere kalıyor rakip. Maç sabaha kadar oynansa Icardi gol atamazdı muhtemelen

Saran şöyle iyiymiş böyyle iyiymiş..saha dışına çıkmıyorlarmışda Bunların alayı aynı şerefsiz.
Baktılar hakem rezil.Şimdi neymiş bizim oyuncular çok yere atmışda futbol şöyle oynamırmışda
Bınların alayının kanı bozuk kanı.
Hakemlik ufacık birşey olsa bınlarda bağırır.
Ama bizim taraftar dünyadan bi haber.Başımızdaki yönetimden farkı yok.

Ara transfer döneminde eksikleri güçlendirip sezon sonu mutlu sona gidelim. Başka yorum yok.

Şunu idrak et Okan Buruk, bu takıma yedekten girenler ile 11 çıkanlar arasında çok fark var. Berkan, Arda vs konularına girmeden sadece forvet değişikliğinden örnek verelim. Hani mantıken 5-10 dk yedek forvet girsin oynasın, normali budur, zaten öndeyiz düşüncesi var ya.

Hah işte o Galatasaray'da olmuyor. Senin as forvetin dünyanın en iyi forveti, yedek forvetin ise futbolu bırakmış bir sosyal medya fenomeni. Noluyor bu durumda? 5-0 önde değilsen, bitime 10 dk kala oyuna alamazsın. Aldığın zaman gördüğün gibi 5 dkda berabere kalıyor rakip. Maç sabaha kadar oynansa Icardi gol atamazdı muhtemelen
Yedek kulübemiz boş. Bunun sebebi de 4 kontenjanı boş bırakan yönetim ve teknik ekip. Doğru dürüst alternatif oyuncu almazsan kadro her alanda patlar. Stoper, orta saha, kanat ve forvet eksik.

değişiklik mğişilik eleştirmeyeceğim

en gerizekalısı bile yazın dedi oyuncu al buna
burada ki iki üç SALAK hariç herkesde söyledi zaten harbiden mal olmak lazım bunu öngörememek için
yok şımarık gs taraftarı fln dalga geçiyordu gerzekler! işte değişiklikde buna bağlı

kendi kapasitesi yetmiyor diye gsyi kendi kapasitesine çekti ne doğru düzgün scouting yapabiliyor nede futbolcudan anlıyor anca topçu harbi a sınıf topçusu olacak ki tutsun bunun sisteminde!

icardiyle 10 fantazisi kurdu ya 10 aldırmadı
3 kanatla sezona başladı
sağbek aldırmadı
kronik sakata 30 milyon bayıldı adamın pozisyonu yok anasını satayım kendi bile bikmiyor nerede oynadığına ( bence bu herif tam bir 6 bakalım ne zaman çözecek pozisyonumu biraz kazma bir 6 ama iyi top keser)

ya daha bir sürü saçmalığı var değişikliklerde işte buna bağlı!

amaaaaaaaaa ben anlamam bu takımı söke söke şampiyon yapacaksın sonra fizanamı gidersin italyayamı bilmem ama bu namussuz şerefsiz haysiyetsiz terörist onun bunun itlerini alt edip bu sene şampiyon olacaksın!!!!!!!!!

Maç sonu açıklamaları bir nevi "ananızı laciverde boyayacam" anlamı taşıyor hocanın.

Okan hocayı biraz tanıdıysam ŞL'yi biraz kenara koyup ligin içinden geçer bu saatten sonra. TSL özelinde Ultimate Premium Buruk geliyor :asd:

Bu takımın en çok fayda sağladığı oyuncular 3.5 m Boey, Barış, Kerem bedava gibi birşey. Torreira 5 falandı. Ben anlamıyorum hakikaten bu bonservis harcamalarını. 15m altı oyuncu beğenemiyorlar sanki. Bu iş çok saçma bir yere gitmeye başladı.
Taraftar da oyle

Bu saydığıniz oyuncularda taraftar neler dedi taraftarvda kendine özel elestiri yapmalı

Sara ya faul yapan sadece sahada ona buna basan skrinneri gormedi var da faul vermedi
Barisin penaltı tartışılır verilebilir de.
1 puana genc istatistiği iyi adam alip lookman gibi oyunculara yapilan elli ver yuz ver bakis acisindan çıkmışiz kadar sevindim.
3 puanın kaçmasına taraftarın bir kisminin genc mi himmm burayi tasiyamaz diye duz mantik tavirlarina üzüldüğüm kadar üzüldüm.

ayriyeten bu takımın en büyük sorunu sağbekmiş stoprmiş flan değil

yine salak salak adamların salak analizlerini görüyoruz! yazın o kıt akıllarıyla milletle dalga geçiyorlardı

bu takımın en büyük sorunu bu takımın hucum topçusu yok!

4 hucum topçusu var biri emekli

osi
yunus
sane
emekli icardi!

takımın epi topu hucum topçuları bunlar!

barışla sallai benim için hucum topçuları değiller olamazlarda!

senin yapacağın kadro bu olur!

yine salak salak adamların salak analizlerini görüyoruz! yazın o kıt akıllarıyla milletle dalga geçiyorlardı

osi
yunus
sane
emekli icardi!

Kadromuz geniş öyle deme

Sırf oyuncu değişikliği yapmak için oyuncu değişikliği yapıyor. Okan hocanın en büyük hatası deyin sorunu deyin eksikliği deyin doğru zamanda doğru oyuncu değişiklikleri yapamaması

osi
yunus
sane
emekli icardi!

Hep söylüyorum bunu. Yedekte 1 tane hızlı KANAT silahı yok. İkinci yarılarda gömülmemizin sebebi bu.

Bu kadar eksik kadroyla 1 puan da fena değil tabi ama 3 puanı kaçırınca üzücü oluyor. Üstelik 2.yarı oynadığımız(!) oyun rezaletti. Osimhen'e şişir diye oyun mu olur yahu hem de öndeyken. 2 top tutamadık. Gerçi bu fenerin iyi oynadığı anlamına gelmiyor ama durum böyle malesef.

Hocam Icardi senin forvetin olacak stil değil, Osimhen dünyanın en iyi santraforlarından ama sakatlık problemi soru işareti. O olmayınca Anadolu kulübü gibi oluyoruz.

Kulübemiz çok yetersiz kalıyor, taraftar haklıymış 2-3 çok sağlam takviye şart. Yüklerden de kurtulmak lazım. Kutucu, Yusuf, Eyüp hatta bazen Sara...

Bu kadar eksik kadroyla 1 puan da fena değil tabi ama 3 puanı kaçırınca üzücü oluyor. Üstelik 2.yarı oynadığımız(!) oyun rezaletti. Osimhen'e şişir diye oyun mu olur yahu hem de öndeyken. 2 top tutamadık. Gerçi bu fenerin iyi oynadığı anlamına gelmiyor ama durum böyle malesef.

Hocam Icardi senin forvetin olacak stil değil, Osimhen dünyanın en iyi santraforlarından ama sakatlık problemi soru işareti. O olmayınca Anadolu kulübü gibi oluyoruz.

Kulübemiz çok yetersiz kalıyor, taraftar haklıymış 2-3 çok sağlam takviye şart. Yüklerden de kurtulmak lazım. Kutucu, Yusuf, Eyüp hatta bazen Sara...
İkinci yarı hakem oynatmadı 55'den sonra lehimize 1 tane faul bile çalmadı ileri attığımız tüm topları fenerliler faul ile geri kazanıp tekrar kalemize geldi.
Üzerine birde bizimkilerin her hamlesine faul bile olmasa faul çaldı fener lehine. Oyuncuları tedirgin etti haliyle en son gülüyorlardi sinirden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt