Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep söylüyorum bunu. Yedekte 1 tane hızlı KANAT silahı yok. İkinci yarılarda gömülmemizin sebebi bu.
Bu takım nasıl 3 pas yapıp kontra yapamaz yav hemde böyle hızlı adamlarla. Hicmi defans arkasına sarkilamaz adamlar defansı orta sahaya çekmiş. Bu takıma iyi teknik ekip lazım.

Zaha ve Zaniola gibi oyuncuların kıymeti 2 . yarı çıkıyor işte. Atletik ve hızlı bir kaç tane daha oyuncumuz olsa bugün onları gömmüştük sahaya .

Bravoooo bravo

1764659843425.webp

sinirlenmekte hakli ama umarim ceza almaz

Şu hakemi gördükten sonra, pozisyon vermeden 90'da yiyip beraberlikle döndüğümüz maçta suçun çoğunu hocada bulanların akıl sağlığı yerinde değildir ya.

Transferler kendisine yaptırılmamalı bu arada, takımı Ali koça versen Singoyla Uğurcana toplam 65 vermezdi çok belli olur diye.

Transferler kendisine yaptırılmamalı bu arada, takımı Ali koça versen Singoyla Uğurcana toplam 65 vermezdi çok belli olur diye.

Nisan ayının son haftası şamp. yapacak gibi, bu çok bariz.

Şu hakemi gördükten sonra, pozisyon vermeden 90'da yiyip beraberlikle döndüğümüz maçta suçun çoğunu hocada bulanların akıl sağlığı yerinde değildir ya.

buralara gelmesinde başsorumludur kendisi anılcığım

gördük dün fbyi bk gibi takım ama alternatifli olduğu için her an maçı değiştirebiliyor

çok rahat şampiyon olabileceğmiz bir sezonu bize zehir etti birde taraftarla dalga geçiyordu yazın!

Maci izleyemedim onun icin ne oldu ne bitti bilmiyorum yorum da yapamiyacagim ama anlamadigim bir olay var deplasmanda öne gecmisin, rakip muhtemelen sonlara dogru iyice risk alip ne var ne yok öne atmistir, peki biz bu ara ne yaptikda bir kontradan ikinci golü bulamadik? Elinde Baris Osimhen Sane gibi süratli oyuncular var hic mi firsat yakalayamadik? Ocak ayi yaklasiyor bakalim ne gibi transfer istiyecek. Yönetim yönetim olsa simdiye kadar bir SD getirir oda Okan buruka nereye oyuncu gerek diye sorup alternatif liste hazirlayip bunlardan birileri sec diycekti. Baklim bu sartlarda devre arasi kac milyon Euro harcatacak bize.

Bu sezon de geniş kadronun önemi ve gereksiz/unprof yedeklerdeki ısrarlı beklentiye girilmemesini öğrendik sanıyorum. Adım adım tamamlanacağız bir şekilde inşallah.

Avrupa'da büyük kulüpler ligindeki yerli havuzunu yaş fark etmeksizin kullanıyor. Biz bundan hiç yararlanamıyoruz. Biraz sıyrılan yerlileri doldur yedeğe abi.

Son düzenleme:
Bu sezon de geniş kadronun önemi ve gereksiz/unprof yedeklerdeki ısrarlı beklentiye girilmemesini öğrendik sanıyorum. Adım adım tamamlanacağız bir şekilde inşallah.

Avrupa'da büyük kulüpler ligindeki yerli havuzunu yaş fark etmeksizin kullanıyor. Biz bundan hiç yararlanamıyoruz. Biraz sıyrılan yerlileri doldur yedeğe abi.
Aynen öyle tüm yerlileri topla. Aral, zeki kim varsa al gel

Sırf oyuncu değişikliği yapmak için oyuncu değişikliği yapıyor. Okan hocanın en büyük hatası deyin sorunu deyin eksikliği deyin doğru zamanda doğru oyuncu değişiklikleri yapamaması

Ezbere oyuncu değişikliği yapıyo oyun okuma sıfır

Bilmem kaç tane maç önü x oyuncuya son yarım saat süre vericez diye açıklama yaptı

Maç nasıl gidiyo,oyun onu çağırıyo mu hiç umrunda değil adamın,değişiklik "oyunun gidişatına göre" yapılır

50 milyon gslı birleşti takımın tdsine 4 senedir nasıl antrenman yaptırması gerektiğini,nasıl oyuncu değişikliği yapması gerektiğini,nasıl transfer yapması gerektiğini anlatmaya çalışıyo

İşin acı tarafı hala anlatamadık,anlayamadı!!!

500 kilo 5 dk koşamayan herifi surekli oyuna sokmaya yer aramasına ana avrat sövecem az kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt