Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye süper (süperliğini geçtim geçerliliği var mı bu ligin, ondan da şüpheliyim ya) liginde şampiyon ya😂 yeter işte, ne yapacan Avrupa’yı filan. Feneri yendik mi, oh mis mis…
Geçerliliği şüpheli dediğin ligde bütün engellemelere rağmen ittirilen fenerin önünde şampiyon. Eğer küçümsediğin buysa emeğe saygısızlık ediyorsun.

Rakibin başkanından taraftarına herkes hoca gitsin diye Allah'a yalvarıyordur, bizim taraftar arasında hoca gitse sevinçten mabadına kına yakacak olan var.

Bu Pro Okancılar Arsenalli olsa Arteta'ya bakışları nasıl olurdu acaba hacım

Şampiyon olamıyor diye çöp ilan edilir miydi

Tabii ki hayır. Aslında her takımın taraftar forumlarında durum benzer. Arsenal'in topluluklarını 10 dakika gezince buradaki gibi, çoğunluk Arteta'yı savunuyor (ve eleştiriyor) ama bir kısım da Arteta elindeki imkanları düzgün kullanamıyor, asla bir PEP vs olamayacak, bize büyük başarılar getiremeyecek yollayın şunu diyor.

Iyi de bu mantik sence ne kadar dogru

Basari yoksa mutluluk da yok

Ligi ikinci sira da tamamladi diye kutlama yapan bir takimin taraftari yoktur mesela

Arteta’nin sampiyonlugu olmamasi onun kötü td oldugu anlamina gelmez cünkü bulundugu lig de sezon basinda bes sampiyonluk adayi oluyor

Bu sezon olacak normal sartlarda eger büyük bir antrenörlük hatasi yapmazsa

Senaryo’yu tersine cevirelim gectigimiz üc sezon fener sampiyon olmus,bizde ise farioli üc sezon ikinci tamamlamis

Basari mi sence bu veya taraftarin yüzde kaci bu durum dan mutluluk duyar

Iyi de bu mantik sence ne kadar dogru

Basari yoksa mutluluk da yok

Ligi ikinci sira da tamamladi diye kutlama yapan bir takimin taraftari yoktur mesela

Arteta’nin sampiyonlugu olmamasi onun kötü td oldugu anlamina gelmez cünkü bulundugu lig de sezon basinda bes sampiyonluk adayi oluyor

Bu sezon olacak normal sartlarda eger büyük bir antrenörlük hatasi yapmazsa

Senaryo’yu tersine cevirelim gectigimiz üc sezon fener sampiyon olmus,bizde ise farioli üc sezon ikinci tamamlamis

Basari mi sence bu veya taraftarin yüzde kaci bu durum dan mutluluk duyar

ben taraftarın çoğuna sirayet ettiğini düşündüğüm sığ düşünceden dem vurdum aslında.

Okan Buruk şampiyon oluyorsa çok iyi hocadır

Kompany takımı küme düşürmüş kötü hocadır

Gidiş yoluna hiç bakmadan direk sonuçlar üzerinden teknik direktöre puan verme huyu yaygın olan bir futbol iklimi var ve bu çok yanlış bence

Sahi bir Zidane vardı 2-3 şampiyonlar ligi alan ne iş yapıyor şu an kendisi ?

ben taraftarın çoğuna sirayet ettiğini düşündüğüm sığ düşünceden dem vurdum aslında.

Okan Buruk şampiyon oluyorsa çok iyi hocadır

Kompany takımı küme düşürmüş kötü hocadır

Gidiş yoluna hiç bakmadan direk sonuçlar üzerinden teknik direktöre puan verme huyu yaygın olan bir futbol iklimi var ve bu çok yanlış bence

Sahi bir Zidane vardı 2-3 şampiyonlar ligi alan ne iş yapıyor şu an kendisi ?

Okan hoca da elazigspor’u ligde tutamadi veya sivasspor’u düsürdü ama akhisar’la da kupa kazandi

Her antrenör’ün basarisiz oldugu bir takim var,farioli örnegi veriyorum profil fotondan dolayi gecen sezon sampiyonlugu kendi elleriyle vermis bir hoca

Ajax taraftari hadi bunu kutlayalim iyi top oynadik ama sezon sonu kendi ellerimizle baskalarini sampiyon yaptik dememistir bunu anlatmaya calisiyorum

Yani futbol da basari herseyden önemli cünkü basari yoksa mutluluk da yok

Okan buruk üc sezondur sampiyon oluyor ve onu destekleyen taraftarlar var diye o insanlara kücük düsürücü ifadeler kullanmak bence mantigi olmayan bir arguman,adam sampiyon olmus napsin taraftar üzülsün mü

Ha bu arada farioli de kötü hoca degil yanlis anlama onun üzerinden örnek gösterdim elbet birgün basarili olacaktir daha yasi cok genc

Okan hoca da elazigspor’u ligde tutamadi veya sivasspor’u düsürdü ama akhisar’la da kupa kazandi

Her antrenör’ün basarisiz oldugu bir takim var,farioli örnegi veriyorum profil fotondan dolayi gecen sezon sampiyonlugu kendi elleriyle vermis bir hoca

Ajax taraftari hadi bunu kutlayalim iyi top oynadik ama sezon sonu kendi ellerimizle baskalarini sampiyon yaptik dememistir bunu anlatmaya calisiyorum

Yani futbol da basari herseyden önemli cünkü basari yoksa mutluluk da yok

Okan buruk üc sezondur sampiyon oluyor ve onu destekleyen taraftarlar var diye o insanlara kücük düsürücü ifadeler kullanmak bence mantigi olmayan bir arguman,adam sampiyon olmus napsin taraftar üzülsün mü

Ha bu arada farioli de kötü hoca degil yanlis anlama onun üzerinden örnek gösterdim elbet birgün basarili olacaktir daha yasi cok genc

Hocanın herhalde başarılı bir geçmişi ve birikimi var ki buraya getirilmiş. Hiç bir şey bilmiyor hoca moca değil diyecek kadar da hadsiz değiliz zaten de mesele o değil

Bizim bu antiliğin artmasının başlıca sebebi en ufak eleştiri yaptığımızda verilen saçma sapan cevaplar

kötü geçen bir maç sonu oyunda şu eksik kadro planlamasında bu yanlış diyoruz, kimseden ses çıkmıyor sonra benzer bir oyunla maç kazanılınca "koydu yine hocaaaam" minvalinde konudan alakasız cevaplar gelince rövanşist duygular tetikleniyor maalesef

sneijder skordan uzak 1 senedir diye eleştiriliyorken sesi çıkmayıp douglaonun kendi kalesine attığı gol sonrası "koydu mu nasıl soktu size" diyen hakan delikanlı misali

kar topu misali başlayan eleştiri işini bu noktaya getiren rasyonaliteden uzak hocacılar bence

Samsun galibiyet Monaco minimum beraberlik ile çıkarsa yine buhranlı günleri şimdilik geride bırakmış olacak.

Gitmesini isterlerdi sırf şampiyonluk gelmiyor diye. Şampiyonluk gelince rezil oyun kimsenin umrunda olmuyor. Maçları kazanırken bir taraftar acı çeker mi ne biz çekiyoruz hemde bukadar milyon Euro fark varken. Bu takımın 3 pas yapamahasi saçmalık kontraya cikamamasi sacmalik. Attığınız gole bak mesela bireysel yetenek 2 kişiyi calimliyor sut çekiyor Sane
. Ben duvar paslari görmek istiyorum arkadaş hücumda. Bir oyun tarzı görmek istiyorum. Biz kaos oyunu oynuyoruz

Degisytirecekse teknik ekibini degistirsinler. Yanındakiler bir halta yaramiyor

Gitmesini isterlerdi sırf şampiyonluk gelmiyor diye. Şampiyonluk gelince rezil oyun kimsenin umrunda olmuyor. Maçları kazanırken bir taraftar acı çeker mi ne biz çekiyoruz hemde bukadar milyon Euro fark varken. Bu takımın 3 pas yapamahasi saçmalık kontraya cikamamasi sacmalik. Attığınız gole bak mesela bireysel yetenek 2 kişiyi calimliyor sut çekiyor Sane
. Ben duvar paslari görmek istiyorum arkadaş hücumda. Bir oyun tarzı görmek istiyorum. Biz kaos oyunu oynuyoruz

Degisytirecekse teknik ekibini degistirsinler. Yanındakiler bir halta yaramiyor
Mazoşist misin?

Geçen gun 2 fenerlinin konuşmasına denk geldim ,terimden daha cok sevmiyorlar okan hocayi ,terim olsa çoğu maci alırdık biz terim sinirini hakim olamaz delirtirdik onu filan diyorlar bu herif bizi kitliyor vs dediler

Geçen gun 2 fenerlinin konuşmasına denk geldim ,terimden daha cok sevmiyorlar okan hocayi ,terim olsa çoğu maci alırdık biz terim sinirini hakim olamaz delirtirdik onu filan diyorlar bu herif bizi kitliyor vs dediler
Okan Buruk kadikoye tiyatrosunu yerle bir etti! 5 mactir yeniomiyor. Terim ilk derbide evinde 4 yedi bi 6 kasim kepazeligi var belki ondan boyle knusuyorlar

Okan Buruk kadikoye tiyatrosunu yerle bir etti! 5 mactir yeniomiyor. Terim ilk derbide evinde 4 yedi bi 6 kasim kepazeligi var belki ondan boyle knusuyorlar
Ondan ziyade adam çalıştırdığı butun takımlarla feneri hoplattı puan almadığı takim yok ,şaibeli rizeyle bile 3 puan aldı akhisar donemi dahil
Terime gore cok rahat ve sakin adam okan hoca Terim hem kendi geriliyor hem takimi geriyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt