Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 kisi mi lazim arkadaslar?

macin sorumlusu transfer istemeyen hocadir.

her sene hatalarından ders alıyorsun ama 1 sene harcıyoruz 12 13 kişi ile sezona başladın buyur sonuçlar ortada. yordun valla hoca artık.

Dursun ozbek ve ceket tayfasi out
Okan Buruk out
İcardi out
Apokerim sadece lig
Gencten anlayan bir teknik ekip ve analiz ekibi.

Bunlar olmadan anca ligde takilip kendimizi bir sey sanariz.
Umarım en yakın zamanda giderler. Burak Elmas gibi bir başkan ve genç yapılanma mutlu oluruz.

Hocam yokmu şöyle Verona , Gladbach tarzı bi teklif bizi yurtdışında temsil etsen artık, hakkaten olmayacak senle

Bu adamın kovuldugu gün lokma dağıtacağım. Bak 80 milyon euro 1 futbolcuya veren kulüp 3 tane genç yabancı futbolcuya hayli hayli para verirdi. Ligte 10 milyonluk köy takımlarıni yenerek bu biatcilari kandirdin ama seni hiç sevmedim. Yeter lan yeter bizi bu kadar üzmeye ne hakkın var

Avrupa maçlarına çıkmaya gerek yokmuş bu kadrolarla. Hayal satmayı bırakıp 25 kişilik adam gibi kadro yapana kadar bu böyle devam edecek.

bahanespor.takımın ne oyunu var ne birşeyi var her sene yıldız oyuncular senin bir yerini kurtarıyor kurtarmayınca da böyle hoca olmadığın ayyuka çıkıyor.takımda herkes sakatlanıyorsa o da senin beceriksizliğinden hep aynı adamları takımda sakat yokken zorladın takımın içine ettin şimdi ağla dur yedekte adam yok diye.beceriksiz.

Takım ikinci yarı patatese bagliyor, buna bir çözümün yok. Getirsinler Tudor'u hiç olmadan mücadele ederiz

Hala ayni görüsdeyim bu kadronun Süper Ligde sampiyonluga oynamasi icin bir td bile gerek yok. Bu takimin basinda cidden iyi hoca olsa suan ilk 24 cepteydi ligdede rakiplere havli attirmisti.
Bu kadar. Hakemler olmasa normalde Nisan'da şampiyon oluruz. Aradaki kadro farkı çok fazla. Bir de şampiyon hoca diyorlar. Bi zahmet onu da becersin. Sanki rakip var

Hep diyorum bu adamın ne gibi artisi var takıma. Hoca dokunuşu hicbirzaman yoktu bu takımda. İyi olan Topçular kötü olunca böyle oluyor.

Üzülüyorum bukadar parayi boşa harcadık. Adamların gol atacağı okadar belliydiki. Her top atak olarak geri döner mi yav. 2. Yarı takım fiziken bitti. Bizi sadece fiziken yendiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt