Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu stadda biz ne oyunlar oynadık. Elindeki kadroya bak oynattığın futbola bak. Her seferinde bizi rezil etmenden bıktık artık

- Rotasyon kalitesi yetersiz kadro.
- Dünyanın parası verilip alınan adamlar ve çoğu sakat (nasıl hazırlanıyorsak artık).
- 1 gün maç, 2 gün tatil, 1 gün idman, 3 gün tatil.
- 2. yarı golü yiyene kadar doğru dürüst 1 hamle bile yapamayıp baskıyı kıramama.

:tbr:

Yedek kulübemiz olsaydı, -yok çünkü senin tercihlerin buna sebep oldu- bugün bu maçı kazanırdık... USG maçını da kazanırdık...

Kadro tamdı, Live Ajax Bodo koyduk. Bak kadro eksik, Monaco'ya USG'ye yeniliyoruz.

Peki hocam, gelmiş geçmiş en iyi ŞL performansını gösterme şansımız varken, efsaneden kestaneye evrilen bir performans görüyoruz.

Neden hocam neden?

Umarım en yakın zamanda giderler. Burak Elmas gibi bir başkan ve genç yapılanma mutlu oluruz.
3 senedir ayni sey Hasan.

İsimli 1 2 macin oluyor.avantajli fisktur ve pozisyonda oluyorsun.

Aralik ayi geliyor, sakatlar vs ler basliyor.yedeklerinin 2 3 mac oynayani yok. Gencleri zaten 0 entegre ediyorsun kadroya

Harcadigin paralardan fersah fersah uzak oyun izliyoruz. Ve 3 senede maas vs olarak anormal artisin var birebir ayni sureci yasaman icin.

Obur yandan sabahinda tff sadece sana laf ediyor apacik. Yonetim sus pus.

Ben baya biktim bundan.

Kaan, Berkan, Yusuf, Ahmet küsmesin, kırılmasın diye bizi avrupadan elettin. Yeter ya yeter. 4 senedir bu takımın başındasın kadro planlaması hep yanlış.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prag macindan sonra soyledik kardesim hoca moca degil. Dakika 67 de uzun vurmayi akil etti. Takim baski yemis bir sey yap penalti olmus pozisyonlar olmus bir sey yap artik. Ama yok kardesim sadece seyreder.

UNion ve bu macda 1 er puan cok mu zor bir olaydi? Su an 11 puan olmus yolumuza devam ediyorduk. Her seyin icine ediyor her seyin.

12 kişi mi oynayacak ? İşin trajikomik tarafı 12 kişi de oynasa, şu oynattığı oyunla yine mağlup olabilir.

İstifa eder mi ? Etmez.
Yönetim kovar mı ? Kovmaz.
Mundar ettiler şu kadroyu bir hocanın elinde.

kapasitesi düşük
bunun biatcılarınında kapasitesi küçük!

onun için iyi birşey olduğunu sanıyorlar!

yine rezil rüsva etti bizi!

suç bunda değil buna kadro kurduran yetersiz başkan ve bunun biatcılarında

"şımarık gsliler" "gidin city reali tutun"
"12 kişimi oynuyacağız"

taraftardan okadar nefret ediyor ki saklıyamıyorda! kapasitesini taraftar görüyor onun için hiçbirzaman güvenemiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt