Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12-13 kişiden fazlası da olsa bu adam kullanmayı bilmedikçe fark etmez! Etmez etmez etmeeeeeez!

Yedek kulübesinde oturan futbolu unutuyor. Ne yapacaksın? Yunus, Icardi, Kaan, Günay gibi isimler bile biraz yedek kulübesinde oturunca futbolu unutuyor. Biz de bu futbolculara bok atıyoruz. Bugün kulübede oturan Barış, Sane, Sara, Uğurcan olsaydı onlara da söverdik. Sorun kadro yetersizliği kadar, geniş kadronun kullanılması da..

Bugün sakatlıkların sebebi de büyük ölçüde bu etkin kullanamama. Örneğin Singo, Icardi vardı, Ahmet Kutucu vardı idareten oynayabilirdi Gençlerbirliği maçında sırf Sallai’yi önde, Barış’ı forvette oynatmak adına sakatlığı tam geçmemiş adamı oynattı. 40. Dakikada patladı. Bugün kullanamıyorsun.

Evet kadro genişlesin ama kullanmayı bilmeyen bir hoca ile ne fark eder ki yine kulübeye hapsolan adama çöp muamelesi yaparız. İlk 11 kalitesinde adam yok deriz..

Net 5 tane kaçırdı elemanlar net 5. Okan buruk şimdi der bana istifa et diyenler Galatasarayli değil diye. Al buz gibi soğuduk. Teknik direktör dediğin adamda biraz ileri görüşlülük olacak. Biz buradan diyoruz. Bu kadro 3 günde 1 maçı kaldırmaz diye adam hala 12 kişiyle mi oynayacağız diyor. Dua edelim tabelada absürt bir skor olmadı. Elemanlar acayip ayaksızdi. Maçlar 45 dk oynanmıyor Okan bey

Ekran görüntüsü 2025-12-10 010659.webp

şu istatistiklere bakın arkadaşlar, sırf singo ve lemina yok diye mi, tam 9 tane net gol pozisyonu verdik(1 penaltı), adamların penaltı hariç 7 tane kaçanı var şuanki istatistiklerde. 19 şut çekmişler bi de, 29 kere ceza sahamızda topla buluşmuşlar

Neyse hocam herhalde artık en acı şekilde tecrübe ettiğin için öğrenmişsindir kadro genişliğinin önemini. Bundan sonra bi daha bu hatayı yapmazsın diye düşünüyorum.

Canın sağ olsun, toparlarız buradan.

İkinci yarı aralıklarla psv-a. Madrid maçına da baktımda bu takıma sittin sene gol atamayız. İbneler acayip alan kapatıyor

Kendi evinde st.gldkdjfj ya yenilirsen böyle olur iste aga... böyle laubali laubali takilan topculara otoriter biri gerek

Eskiden 60-70 dakika iyi oynatabiliyordu artık ilk devreden sonra şalter indiriyor takım.

Geçen sezonun kopyası. 4 maç sonunda ilk 8 lafı etmeye başlamışken şimdi eleneceğiz.

Şampiyon oluyor unutuyoruz. Ama göz göre göre hata yapıyorsun hocam. Leminasız Toreira bile düşüyor göz göre göre sezonu nasıl yakıyorsun.

3 senedir ayni sey Hasan.

İsimli 1 2 macin oluyor.avantajli fisktur ve pozisyonda oluyorsun.

Aralik ayi geliyor, sakatlar vs ler basliyor. Harcadigin paralardan fersah fersah uzak oyun izliyoruz. Ve 3 senede maas vs olarak anormal artisin var birebir ayni sureci yasaman icin.

Obur yandan sabahinda tff sadece sana laf ediyor apacik. Yonetim sus pus.

Ben baya biktim bundan.
Tamam işte. Senin dediğin olsun diyorum. İlk yarıda kötü mü oynadık? O kaçan pozisyonlarda suç hocada mıydı? İlk yarıda bir şey dedin mi? Zaten 2. yarı ile birlikte yorulan takımın düşeceği belliydi. İyi futbol oynanan şeyleri saymayıp sırf kötü oynuyoruz gibi bir algı var şu an. Hatta kendinde ne hak gördüğünü anlamadığım biri bela okuyor insanlara. Ben de umarım sizin istediğiniz şeyler olur diyorum. Ondan sonra mutlu oluruz işte. Torrent daha iyi diyorlar mesela umarım istedikleri olur.

Devre arası olunca takımın ayarları bozuluyor, bir süre sonra da fiziksel+mental düşüş yaşanıyor.

Baskıda bek-kanat paslaşması, ver-kaçlarının devamında merkez oyuncuların istasyon olması ile üçgen, dörtgenler kurarak çıkmak gibi klasikleşmiş ama hala iş gören şeyleri dahi yapamamak ilginç.

eskiden hıncal uluçlar bu kulube yön verirdi

şimdi sinanlar hasan hüseyin dar kadro bir seçim pepde öyle iatiyor diye bunu savunuyorlardı sezon başı!

şimdide maçdan önce sırf laflarını yutmamak için dar kadro bir seçim ama sakatlıklar çok olunca sorun oluyor diyorlar!

böyle yorumculara böyle hoca HAK!!!!

yazıkkkkkkk bu camia bu taraftar bu kadar çok beyinsizi hak etmiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt