Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu oyunun transferle falan alakası yok,adamlar 11de samsun oyuncusu ile başladı mesela, bizde olsa 11 oynar mı samsun oyuncusu,sahaya çıkan kadromuz çok kötü mü?as kadro çıktık işte,1-2 oyuncu gelse şiir gibi mi oynayacaktık,tamamen oyun planı,taktik ile alakalı bu maç
taktik maktik ile alakası yok. götü devirip yatmış hepsi 2 mt önündeki adama pas atamıyorlar. 3-1 savundukları rakipten top alamıyorlar.

Bugüne kadar Okan Buruk'a sallayanlara laf ettim, bugün sizden özür diliyorum. Laflarınıza hazırım ustalar.
Renktas bizde niye hocaya sallayalimki zaten. Bireysel oyuncuların ayağına bakıyoruz. Bir oyun planı olsa elestirmem zaten. Onu geçtim. Kadro. Geniş diyor herif. İnsanın aklıyla dalga geçiyor.

Neyse belki hayırlı olur bu yenilgi yapacak birsey yok

Bak icardide sağlıklı sporunu yapti

100 milyonluk yıldızları olmayınca Okan’ın hoca olmadığını anladınız mı ?

hoca artık şu gönül alma işini bırak

icardi günzy filan nedir ya

Sıkıntı hocanın oyuncular üstündeki etkisi oyuncu isterse oynuyor korku baskı motivasyon yok
Bugün icardi sane eren rezilleri oynadı çıkarmak için maçın bitmesini bekledi

Günay tercihi gereksiz, öyle olacaksa geçen maçta da o oynasaydı.

Maça kötü hazırlanmış, Davinson sarı gördü diye dengeyi bozmamalıydı.

Genduzi ne verecek İsmail’in aynısı diyenler de akıllanmıştır umarım, sayesinde ortasahayı tamamen aldılar.

Yunus’u çıkarıp Sara ile başlardım ben olsam ya da İlkay, hava ve saha koşullarını kaldıramadı Yunus, en azından dengeli bir oyun oynardık, dümdüz geçtiler ortasahayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt