Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimdaki en buyuk sorunlarin basinda hocanin takiminheo 13 15 oyuncu uzerine kurmasi. Kimsenin formayi kaptirdim modu olmuyor. Hepsi rahat.

Bu demek degil 50 tane oyuncu alinsin fakat puan farki varken hayat rahat, avrupa macinda garanti 3ndedigimiz macta yenilince "sakatliklar elimizi zorluyor" modu oluyor.

Bu saglikli degil.

Hocam boey ve gedson muhakkak almalısın
Yedeklemeye de ligimizden camarra dennis maestro vs den birini al
Fazla uğraşıp şikayet etmezsin oyuncu arama işinden
Belli ki fener orta sahada üstünlük kurdu
Guendozi olmasaydı yenerdik şu kötü oyunumuzla bile, bir transferle adamlar maçı aldı
O halde karşı yanıtı GEDSONla verelim, dengeler tekrar bize doğru döner.
Boey hamlesi ile singo stoper sallai kanat forvet rotasyonu opsiyonları oluşuyor
Garanti net bilindik takıma seviye atlatacak oyuncu
Öbür 3 lüden camarra tercih ederdim ben olsam

Uğurcan saçmalığı dışında bir şey daha diyeceğim;

Senin rakibin 1 haftadır o kötü Levent ve Mert beklerine özel Barış ve Sane çalıştırması yaparken, yapacağın 1 basit hamle ile maçın kaderini değiştirirdin.

Solda Yunus
10 no Sane
Sağda Barış

Çıksak maça Fenerin savunma hattı bocalayacaktı çok büyük ihtimalle

Başarı zehirlenmesinin en net kanıtı bu adam.

Yok abi istemiyorum! Bu iş inada bindi degil 3, bir 3 senede daha sampiyon yapacagina bilsem istemiyorum!
Sebep sormasin kimse ben oyle istoyotum işte sebebi yok!
Istemiyorum abi
Istemiyorum
Çabuk vazgecmissin ben eleştirirken böyle diyordun halbuki

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260111_005338_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260111_005338_Samsung Internet.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 13
Tr tarihinin açık ara en başarısız hocasını getirip 150 milyon bonservis bütçesi ve sınırsız maaş bütçesi versen kendisinden kötü oynatır mı merak ediyorum çok çok ciddiyim. Ligde 3-4 takım hariç bonservise para harcayabilen takım yok.

Hadi diyelim bizim forum çok değişken, anlık karar veren ya da hiçbir şeyi beğenmeyen, eleştirecek bir şeyler arayan bir kitleden oluşsun. Ama dışarıdaki Galatasaray taraftarında da hocanın ciddi bir karşılığı yok. Genç-yaşlı, okumuş-okumamış fark etmiyor; öyle “hocammm” diye bağrına basan bir kitle yok.

Bunun sebebini iyi anlaması lazım hocanın ya da onu seven azınlık kitlenin.

twknik direktör konusu ile ilgili şu tespitlerin var

1. okan buruk kötü hoca değil ama artık kesinleşti ki uluslararası hoca olmasa ihtimali yok gibi. galatasaray kadrosu skorlardan bağımsız mevcut oyunlarından çok daha iyisini oynayabilir ve hoca bu potansiyeli tam kullanamıyor

2. galatasaray mevcut ışıltısı, harcamaları ile emery klopp conta ayarında hocaları ikna eder, edebilmeli

3. ancak yukarıdaki çapta adamlar gelmiyorsa okan hocayı gönderip kşm gelirse gelsin başarılı olur doğru değil. en azından bir istikrar yakalandı, takım içi ilişkiler iyi

galatasaray taraftarı yeni hoca talebini üst düzey yapmıyorsa evdekinden de olabilir

Bu takima artik ofansif bi ortasaha al hocaaaa... bu griezmannmi olur lookmanmi olur bilemem ama vazgec artik yunusu sarayi 10na oynatmayi. Derbilerde adam akilli pozisyonlara giremedik be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt