Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
bi daha koysana hocam belki bu sefer müdahale gelmez.
Yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi daha koysana hocam belki bu sefer müdahale gelmez.
Buradayım aslan özgür nedir derdinBu biatcı @Feramuz Kayalar nerde? Millete laf sokuyodun. Çıksana dışarı nereye saklandın
geçen sezon uğurcan yoku maç günay’ın hakkıdırATL. maçında da Günay'ı oynat.
Durum aynen bu
geçen sezon uğurcan yoku maç günay’ın hakkıdır
Galatasaraylı kimse sevinmez ona onu geç. Sen bizimle dalga geçiyodun aklın sıra Okan hocanı eleştiriyoruz diye. Azcık gözün açıldı mı onu söyle bana. Sonunda sende bişeyleri görmeye başladın mıBuradayım aslan özgür nedir derdin
Gs kupa kaybetti diye sevinecek şerefsizlerden değiliz
Ben zaten Okan hocanın gitmesini istiyorum Allah’ın izniyle de göndereceğizGalatasaraylı kimse sevinmez ona onu geç. Sen bizimle dalga geçiyodun aklın sıra Okan hocanı eleştiriyoruz diye. Azcık gözün açıldı mı onu söyle bana. Sonunda sende bişeyleri görmeye başladın mı
Valla fkksture bakınca yenilememiz biraz zor 7-8 macLig de ilk puan kayibinda istifa sesleri yavas yavas baslar.
Bizim ve fener taraftarinin ortak nokta da bulustugu tek konu okan buruk nefreti
Fenerliler anliyorum adam senelerdir basarili oluyor delik desik etti neredeyse yüz puan topladiklari sene bile sampiyon olamadilar bir travma olacak tabi ki
Bizim taraftarimizin nefret etmesi ise tamamen taraftarin ayip etmesi