Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaların hocası her zaman yanında ve arkandayız hocam

Hocam dün futbolcularla beraber sende de o kibri gördüm.

Her türlü yeneriz diye düşünüyordun.

Vallahi allahın sevdiği kulusun, bir şekilde hep toparlayabileceğin yerde allah sana eşeğini kaybettiriyor.

Zaten bu şans faktörü çok önemli bir şey, gerek futbolcu gerek td'lik kariyerine bakınca da bunu görüyoruz.

Belki de gerçekten kalbin çok temiz ona göre veriyor hayat sana bazı şeyleri.

Lütfen toparlan.

Yönetim ayrı parantez, ama ilk önce eleştirilmesi gereken kişi okan hocadır. Transfer yapmasını bilmez, mevcut teknik edkibini, 3 senedir bu ekiple sampiyon oluyorum yes diyerek, dünyanın en iyi ekibi zanneder. Takviye asla kabul etmez. Es keza geçmiş 3 dönemde en azından derbilerde takımı iyi hazırlarken, bu yıl bunuda beceremiyor. Elindeki kemik kadronun yaşlandığının farkında değil herif. Sezon sonu sampiyon olsak bile kesinlikle gönderilmeli. Varsın gitsin o yetersiz ekibi ile yurt dışında iş yapmaya çalışsın bakalım.
Gelir olarak son dönemlerde ki en yüksek gelirlere sahip olduğumuz şu dönemde bize modern futbola hakim teknik ekip ve sportif direktör lazım.

Okan hoca’nin bence en büyük eksigi disiplin

Penalti’yi pas ile kullanmis bir takimiz mesela

Mac secme gibi durumlar oluyor ve bu tabiki hoca ile alakali

Bu sekilde basari geldigi icin ayni düzen de devam etmek istiyor,bir taraftan mantik olarak anliyorum sampiyon olan düzeni bozmak istemiyor ama bundan dolayi ciddiyetsiz sekilde kaybettigimiz maclar oluyor dün oldugu gibi ve taraftar bundan rahatsiz oluyor dogal olarak

Günay hamlesi veya mac önü aciklamalarda mac oynanmadan kupa verilseydi tarzi aciklamalar maci ciddiye almadigini gösteriyor

Söyle de bir gercek var biz nezaman bu disiplin konusundan dolayi saha da tokat yediysek herzaman ayagi kalkmasini bildik,umarim yine ayni sekilde olur ve rüzgari tekrar arkamiza aliriz

Maçın devre arasından bir taraftar videosu gördüm az önce
fener yedekleri depar koşu şeklinde ısınırken bizim yedekler 3 kişi öyle dikelmiş, laf olsun diye de bir top almış birbirlerine hafif pas yapıyorlar
Bu da benim yine yıllardır söylediğim bir şeyi kanıtlıyor
Sürekli 30-40 milyonluk transferler olmadan bizim hoca başarılı olamaz
Çünkü takım çalışmıypr, sürekli önceki takımında çalışmış gelmiş yeni adamlar lazım

Maçın devre arasından bir taraftar videosu gördüm az önce
fener yedekleri depar koşu şeklinde ısınırken bizim yedekler 3 kişi öyle dikelmiş, laf olsun diye de bir top almış birbirlerine hafif pas yapıyorlar
Bu da benim yine yıllardır söylediğim bir şeyi kanıtlıyor
Sürekli 30-40 milyonluk transferler olmadan bizim hoca başarılı olamaz
Çünkü takım çalışmıypr, sürekli önceki takımında çalışmış gelmiş yeni adamlar lazım

İlk 2 senesinde böyle transferler yoktu. Geçtiğimiz sezon başladı bu olay.

2. sezon kısıtlamalardan dolayı bonservis bile veremedik kontratı biten oyuncular getirdik.

Ts maçı öncesi şu açıklama aslında süper kupa için ne kadar da hazır ve istekli olduğumuzu göstermişti yani göstere göstere geliyordu dünkü sonuç ama çıkıp Ts'yi rahatça yenince kendimizi kandırmış olduk. Hoca zaten en başından hırslı değildi. Diğer taraf ise 2 gün önce aldığı oyuncuyu 11'e koyuyor, Afrika'dan özel uçakla topçu yetiştiriyor maça.

Kamp yapamadıklarını anlatan Buruk, "Birkaç antrenman yaptık. Oyuncularımız, biraz dinlendi. Çok yoğun bir tempodan çıktılar ve biraz dinlendiler. Bir hazırlık süreci olmadı. Bir kamp dönemi geçirsek, ilerleyen dönem için daha iyi olabilirdi. Sakatlıklar da bizi zorluyor. Bizim Avrupa ve lig maçlarımız başlayacak. Buralara sakatlık olmadan girmek önemli. O döneme hazırlanıp girmek daha iyi olabilirdi. Bu organizasyona da hazırlık maçı gibi bakıyoruz. Aynı zamanda bu maçlara ciddi bir şekilde de bakıyoruz. Elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Bir taraftan da ligde kazandığımız tempoyu devam ettirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde değişiklikler yapacağız. En önemli şey, sakatlık olmadan bu dönemi geçirmek." diye konuştu.

İlk 2 senesinde böyle transferler yoktu. Geçtiğimiz sezon başladı bu olay.

2. sezon kısıtlamalardan dolayı bonservis bile veremedik kontratı biten oyuncular getirdik.
ilk 2 sene Erden ağabey olduğu için 30-40m'lik topçuları beleşe alıyoduk fark bu

Okan hocayla 10 yıl üst üste garanti şampiyonluk mu

ya da bugün Okan hoca kovulacak Klopp gelecek

seç birini

Klop buraya gelsin, 2 ay sonra hoca dgl, bende bu takimi bu kdr oynatirim gibi yorumlar okuruz nedimim. Fm ciktiktan sonra herkes td oldu biliyorsun.

Klop buraya gelsin, 2 ay sonra hoca dgl, bende bu takimi bu kdr oynatirim gibi yorumlar okuruz nedimim. Fm ciktiktan sonra herkes td oldu biliyorsun.

İnsanları gözümüzde çok büyütüyoruz yav. Buna Guardiola falan dahil. Ama sorun şu, insanlarla beraber kendimizi de gözümüzde çok büyütüyoruz işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt