Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doymuşluk var maalesef. Asıl zor olan başarılı olmayı sürdürülebilir hale getirmek. Pep bile sürdüremedi. Simeone dışında yapan çok yok zaten dünyada. Silkelenirse toparlanacağına inanıyorum, kesinlikle ekibine antrenör alması lazım, zaten aynı ekipte inat ederse gönderilir.

şu doymuşluk bi avrupa takımlarında yok hep bizde var.

Bir kac arkadas yazmis sosyal.medyada kendisine ve ailesini küfur edliyor diye tabi hos birsey degilde ne alaka? Ünlü olup da küfür veya linc yemeyen insan mi var? Bunlari dikkate alip modu düsüyorsa veya morali bozuluyorsa yanlis mesleki secmis. Bu adamin net baska bir sorunu var o neyse ortaya cikar endisesi yükü olabilir üstünde.

Bir kac arkadas yazmis sosyal.medyada kendisine ve ailesini küfur edliyor diye tabi hos birsey degilde ne alaka? Ünlü olup da küfür veya linc yemeyen insan mi var? Bunlari dikkate alip modu düsüyorsa veya morali bozuluyorsa yanlis mesleki secmis. Bu adamin net baska bir sorunu var o neyse ortaya cikar endisesi yükü olabilir üstünde.
Ben kendisine de küfür edilmesine karşıyım. Karşı çıkmak ayrı, gitmesini istemek ayrı ama küfür, hakaret apayrı bir şey ya. Kaldı ki aile gerçekten kutsaldır. Ama

tabii ki Galatasaray'ın antrenörü bu kadar kırılgan olmamalı. Geçen sene şampiyon olduktan sonra Okan Buruk İstifa demesi de aslında o kırılganlığı gösteriyor. Galatasaray taraftarı böyledir. Hepimiz geçen seneye kadar Icardi diye yatıp kalkıyorduk, şimdi göndermek için gün sayıyoruz. En ufak başarısızlığa tahammülümüz yok maalesef. Zaten o yüzden Türk futbolunun lokomotifiyiz.

hiç kusura bakma düşman suların başındaki gay için sempati beslemeyemem. 2-3 maç ile herifleri öyle bir büyütüyorsunuz ki kendi taraftarı o kadar büyütmüyor
Gay mı? Yıllar önce gaylığın hastalık olduğunu belirttiğimde beni linclemiştiniz. Hak diyordunuz. Şimdi hakaret amaçlı mı kullanıyorsun? İlginç gerçekten. Sempati beslendiği yok, rakibini (sen düşman olarak gördüğün için) hadi düşmanını diyeyim tanımazsan başarılı olamazsın. Akıllı düşmana bile saygı gerek. İnsanın nefreti insanı adaletten alıkoymamalı.

Gay mı? Yıllar önce gaylığın hastalık olduğunu belirttiğimde beni linclemiştiniz. Hak diyordunuz. Şimdi hakaret amaçlı mı kullanıyorsun? İlginç gerçekten. Sempati beslendiği yok, rakibini (sen düşman olarak gördüğün için) hadi düşmanını diyeyim tanımazsan başarılı olamazsın. Akıllı düşmana bile saygı gerek. İnsanın nefreti insanı adaletten alıkoymamalı.
Trans nöbetine gel. boş ver okanı. Gs min paralarını eşşeğin birine basıyorlar

bi 150 daha harcayalım ki rakibin hataları neticesinde şampiyon olup kimse kendisine istifa dememesine rağmen şampiyonluk kutlarken aklınca okan buruk istifa diye bizle taşak geçip sonra büyük hocaymış gibi bebek hotellerde paparaziden kaçsın
diyecektim ki karşıda eskisi gibi rakip yok
neyse seri adan biraz daha topçu alalım da ordaki takımların radarından düşme kolparator.

Doymuşlugu varsa biraksin gitsin. 3 sezondur takımın başında. 1 senede oynadığımız iyi futbol 5 maçı geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt