Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün istifa etse rezil 10. olduğumuz sezonlara filan geri döneriz şu adamın başlığında ağlamak harbi garip.
Yav bırakın artık sunlari demeyi. Karagümrük senden daha iyi oynadı bu utanç verici zaten. Bakalım 100 milyon Euro daha mı harcayalim Furkan bey.

Gorende futbolu Okan buruk icat etti sanacak

Herhangi bir taktik teknik organizasyon gören var mi yıllardır hücum hattında. Bireysellik dışında etki yok. Bu adamı kovmayan zihniyet yakında tekme yer

Şimdi aksiyon almazlar
Fener'e şampiyonluğu hediye edince hocayı kovmanin anlamı kalmıyor.

Sara koşamiyor, Barış felaket, Yunus yürüyecek halı yok ki ( AMK böyle işin diye küfürü duyuldu). İlkay bile city'den geldi herif vasat. Hepsini geçtim bu adam yetenekli adamdı bu neden oynamıyor ya da oynayamiyor.

Bunlar yetmiyormuş gibi 12 kişiyle mi oynayacağız beğenmeyen City izlesin deyip dalga geçti bizimle. Mecbur muyuz biz 100 milyon Euro verip bu u kadar kötü futbol izlemeye.

Bal ligi amatör 10.grubun sonuncusu olan takımın teknik direktörünü bizim takımın başına 2 maçlığına getirsinler Allah için böyle bişey olabilse keşke, lan karagümrüğe karşı ne kadar kötü oynatabilirsin zaten floryanın malzemecisini getirsen bu kadar oynatır en kötü.

Takımın tek olayı kontrolsüz efor. Bunu doğru defansif aksiyonla birleştirip kanatları doğru arkaya kaçıralım diye taktik yok.

Takım orta sahaya hızlı geliyor sonra rakip yerleşsin bakarız futbolu dönüyor. Bu ne abi yahu şunu mantık dahilinde izah etsin bize.

okan hoca olmazsa şampiyon olamayız rezil oluruz!! azlere,zalgrislere olduğumuz gibi beyler : ) bu kadro ile 7. 8. oluruz !!! hay Allahım ya : ) eh be ne okan hocaymış, fatih hoca bu kadar savunuldu mu acaba, hiçbir mantıklı açıklaması da yok bu zihniyetin ne taktik ne başka bir şey

Bende enayilik yav kuzenler kavurmaciya gidelim dedi oradan da pideciye maç ver gelemem dedim.
Yav ne maçı brom git takıl şurada ben maçın olduğunu unuttum o dakikaya kadar çok mutluydum 30. dakikada açayım dedim yine pişman oldum.
Son 10 saat çok mutlu mesut bir insandım ta ki o ucube futbolu görene kadar :asd:

Takımda bu sezon + olan hiçbir şey yok, 0, sıfır.
En iyi yaptığımız şeyler bile geriye gitti, tüm oyuncuların performansı düştü, yedekler rezalet, zaten yedek yok, aslar canı isterse biraz oynuyor işte vitrin maçlarında ŞL özelinde,

kim kime dum duma.

OB tek suçlu. Kovulmalı.

Takımın tek olayı kontrolsüz efor. Bunu doğru defansif aksiyonla birleştirip kanatları doğru arkaya kaçıralım diye taktik yok.

Takım orta sahaya hızlı geliyor sonra rakip yerleşsin bakarız futbolu dönüyor. Bu ne abi yahu şunu mantık dahilinde izah etsin bize.
Efor da yok. Haftada 1 maç olsa kontrolsüz efor da işe yarardı ama süper teknik direktörümüz 11 kişiyle idare ederim diye düşündü

Uykum geldi yav uyumamak için zor durdum ilk yarı. Sağol hocam

Izlemedim maci nasiliz olay OB mi yoksa Icardi oynuyor diye mi eziliyoruz. Yoksa sanssizlik mi

Sahada İlkay yunus dökülüyor işte ne diye 25 dk müdahale etmiyorsun. Küserlerse küssünler takım sizden de oyunculardan da değerli.

Yıldızları iyi idare ediyor.
Geçiş hücumunu iyi oynuyor
Ama 4 yıldır kapanan takımları açma, oyunu rakip yarı sahaya yıkma, maça müdahale etme, yedekleri aktif kullanma, genç yetiştirme konularında ciddi problemi var ve geliştirmiyor. Geliştiremiyor kendini

Hala bu adama nasil burda bazi kisiler tarafinndan saygi duyuluyor cidden anlamiyorum, her hafta rezil futbol izliyoruz daha nasil bir takim olmasi lazim elinde adam gibi futbol izletmek icin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt