Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım hocamı yine anlar kurtardı 2.yarı daki kisa sekansta.

Oyuncular biraz kastı maç döndü. Etkisi oyun anlamında sıfır.

Torreira'nın bitik olduğunu antremamda anlamıyor çünkü akşam gezi planı yapıyor bryfendi. İlla 45 dk görmesi lazım.

GKloqVhWIAI2xDT.webp

komik olmayın beyler. Takım rezalet oynadı. Ligin sonuncusuna karşı bu oyun kabul edilir değil. Bu hoca bize şampiyonluğu verdirir bu kafayla giderse
CL maçı sonrası, CL maçına gidecekken oynana oyundan ne bekliyordun usta? Premier Lig takımları bile bunu yaşıyor ki rakipleri bile aynı ligden CL maçlarında.

Sokaktan x bir vatandas getir Galatasary yedek külübesine hoca olarak koy ayni etkiyi yapar.

komik olmayın beyler. Takım rezalet oynadı. Ligin sonuncusuna karşı bu oyun kabul edilir değil. Bu hoca bize şampiyonluğu verdirir bu kafayla giderse

Hayatta bazen bazı şeyler daha önemlidir.

Herhangi bir insan sırf kıskançlığından beceriksizliğinden ve arkasına aldığı yalakalara güvenerek Galatasaray Teknik Direktör'ü HER KİM OLURSA OLSUN dokunmayı geç bunu yapmayı düşünmeye bile cesaret edememeli.

Kimse unutmasın

Gökte Allah
Yerde Galatasaray

bugün hocaya laf edemem

sahada milyonluk eşekler vardı formanın hakkını vermeyen

‘Okan’ı yedirmeyiz size’ falan filan… Bana ne kardeşim. Yetersizse kovulacak. Sırf Ali bir şey yapmayacak diye adamı ömür boyu takımda mı tutacağız? Erkek olan, ‘sıra sana gelecek’ dendiğinde yumruğu suratına vururdu. Galatasaray sizin kalkanınız değil.

Aykut renktaş seni yıllardır tanıyorum, mesajlarını da okuyorum.
Bence maç içerisindeki öfkenle bu mesajı yazdın.

Bence sakinlediğinde bu mesajın yanlış olduğunu sen de fark edeceksindir.

‘Okan’ı yedirmeyiz size’ falan filan… Bana ne kardeşim. Yetersizse kovulacak. Sırf Ali bir şey yapmasın diye adamı ömür boyu takımda mı tutacağız? Erkek olan, ‘sıra sana gelecek’ dendiğinde yumruğu suratına vururdu. Galatasaray sizin kalkanınız değil.
Biz ne dersek o olacak sizin gücünüz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt