Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi

Edit. O kim olduğunu biliyor
Usta sakin ol, senden daha kıymetli değil.

Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi

Edit. O kim olduğunu biliyor
Üst tura geçip, şampiyon yaptığında sevinecek misin

Bu Clubhouse mevzusu ne, orada olmasına rağmen niye değilim demiş.

Kır dizini otur biraz be adam çok gezenin ayağına bok bulaşır

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Viski içiyorsa sorun yok. Yakışır.

Amele gibi bira içiyorsa istifa

Yaw hocam :asd:

drunk people GIF

Açıkçası bu seneyi de hayırlısı ile şampiyon yapmasını ve İcardi'yle beraber hocamıza yakışacak görkemli, klas bir veda yapılması gerekliliğini düşünmeye başladım.

Okan hocanın mümkünse avrupada kalbur üstü bir takıma gitmesini, oralarda birkaç sene geçirmesini çok istiyorum. Muhtemelen Montella sonrasında da onu milli takıma çağırırlar. Ardından İmparator Fatih Terim'in 3. gelişindeki gibi yine takımımızın başına gelecektir.

Elestiriler dogru lemina’yi yazdirmadi nhaga’yi yazdirmadi,kazimcan’i gönderdi,takim planlamasinda sorunlar oldu falan bunlari kabul ediyorum

Ama bu saydiklarim dan dolayi okan hoca’nin gönderilmesi sacma ben buna karsiyim

Saydiklarima veya baska hatalara ragmen sonuc olarak basarili olan bir hoca var

Sezon sonunda okan hoca basarisiz olursa gönderilir ama basarili oldugu sürece gönderilmesi sacma

Ligde bende sampiyon olurum mantigi da yanlis jesus mourinho olamadi sinirsiz bütceyle

Bu sezon sampiyon oldugumuz senaryo da gönderilsin yerine emery gelsin mesela ve ilk sezonunda ligi ücüncü tamamlasin ligi de fb sampiyonlukla bitirsin,dört sene sampiyon olmus hoca’yi neden gönderdik elestirisi olacak sanki bugune kadar icinden gecilmemis gibi hoca’nin

Biz bu senaryo yu daha önce fatih hoca da yasadik,her gelenin üstünde fatih hoca kilici vardi basarilarindan dolayi,nezaman ki üc sene üst üstte basarisiz oldu o kilic tamamen yok oldu gelen hocalarin üstünden

Tudor dönemini hatirlamakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt