Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.381
- 6.377
- 768
Oyun olarak hala hiçbir fark yarattığını göremiyorum. Dün resmen götü boklu rizeye karşı kafa kafaya maç oynandı kadro kalitesi sonucu belirledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki eski aysalci olarak severiz birbirimiziAranızdaki gerginliği merakla takip ediyorum
Geberik ilkay ve kaan juve orta sahasını delip geçecek inşallahLemina transfer edildiğinde Avrupa listesine yazılmadı. Az Alkmaar bizi paspas etti.
Şimdi de Juve ye karşı Lemina mız yok ve tek orta saha transferimizi de yazmadın cl ye.
Bravo hocam !
Zaten bizde o dönemleri böyle rahat gecirmekle meshur bir takimizNe olur ne olmaz diye yazın orta saha ve forvet alsa belki Şubat ayını bay geçecektik, ligde 8 puan filan önde olup Mart ayında son 8'e kalmak için sadece Avrupa'ya odaklanacak idik.
Sonra da şampiyon hoca
eleştirilmez diye zırvalıyorlar.
Adam bir kere su 12 kisi olayini dedi diye, istedigi her oyuncu sonrasi 12 kisi ile mi oynamak istiyorsun deniliyor.Kayak öğrenmeye başladığınızda size ilk öğretilen şeylerden biri, ağaca çarpmak ölüm riski taşıdığı için gidip mal gibi ağaçlara odaklanmamak olur. Yani ağaca aşırı odaklanırsan boşlukları kaçırmaya başlarsın.
Okan hocayla da ilgili taraftarda benzer bir durum olduğunu düşünüyorum. Açıkçası kendisiyle ilgili olumlu şeylerden ziyade hep olumsuz taraflarına bakma, orayı su üstüne çıkarma ve Okan hoca sadece bu hatalarından ibaretmiş gibi bi görme durumu söz konusu.