Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen bazı şeyleri unutmak da faydalıdır.

Yoksa PSG ile o tarihi elenme rezaletinden sonra Emery’e kimsenin güvenmemesi lazım mesela.

Bu maçta orta sahada torreira sara Yunus

Sağ bekte sallai deniliyor. Ben elenmek istiyorum gibi birşey olur bu
Boyle de denmemesi lazim ama lig her zaman daha onemli yonetim ve okan hocanin basinda oldugu teknik ekip icin.

-CL de sonuna kadar gidemeyiz (mantiken)
- ligi alinca CL ye direkt gideriz
- pasa pasa top 24 belki top 16 yapalim paramizi alalim , lige donelim.

Bu kafa yapisinin oldugunu dusunuyorum, ozellikle yoneticilerde.

Malesef guven vermiyor. Final maclarini hep kaybediyor. Oyunculari bu maca mental olarak cok iyi hazirlamasi lazim

FxZ9gLKXoAkrIBF.webp

Çocuk halimle gözümün önünden gitmeyen gazete haberlerinden biridir. Belki televizyonda görmüşümdür hatırlamıyorum ama bu kareyi hep çok net hatırlarım. Hırsından, üzüntünden maç sonu ağlamadan, şöyle zemine çökmeden olmuyor belki de bazı şeyler.

Iyimi kotumu olur bilemedim ama bu maca ozel 3-4-3 cikarmi acep diye dusunuyorum.

Boey en hazır oyuncuydu güya dimi hoca?Yine izlenmeden alınan oyuncu.Madem oynamayacak aylardır doğru düzgün oynamayan boey lig için mi alındı?O kadar bek varken?

Ulan ileri osimhen koyuyorsun etrafına 3. sınıf topçuları dolduruyorsun madem Osimhen klasında topçularla oynamayacaksın niye osimheni aldırdın

Hep aynı terane. Oynatacağın oyunu da al defol git ya. Her avrupa maçında ızdırap çekiyoruz yeter artık. 350 milyon euroluk kadro böyle oyanayamaz avrupada. Allah için kovun şunu ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt