Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunusun morali bozulmasin diye ikinci yariya baslatirsan sonunun baslangici olur

Antiyiz falan ama kendi felsefesine uygun gayet iyi bir top oynanıyor. Bu aşamalara uygun bir oyun değil bence hala ama yapacak bir şey yok yoğurt yiyişi böyle. Yenilen gollerde kendisi ile ilgili bir durum yok kaleciden dönen topu savunmacı takip edecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yillardir burda mücadelle veriyorum bir kac kahramanla okan buruk Galatasaray seviyesinde hoca olmadigini vura vura yaziyordum ama cok elestiri aldim her yil sampiyon oluyoruz rekor üstüne rekor kiriyoruz diye ama demiyorlarki o ara Galatasaray tarihinin en pahali kadrosu elinde ve Galatasaray tarhinde en cok para harcatan hoca oldugunu ,iste okan burukun kalitesi bu, galbiyet icin bireyselsaray devreye girmeyince bizim gibi mac izliyor.

Ben birazcık tanıyorsam Yunus’u 45’te çıkarmaz 55’e kadar falan bekler.

Yediği halt umarım yuhalanarak çıkmasına sebep olmaz

Apo, Yunus ile beraber takimin en rezil 3 adamindan birisin. Apo ile Yunus’un iyi oynadigi maclar oldu, senin rezil yonetimin hic degismedi. Kovulacagin gunu iple cekiyoruz.

Spagetti hocalık dersi veriyor an itibariyle
Juvenin kadrosu bizden daha iyi değil sadece orta sahaları iyi ama thuramda pek etkili değildi ilk yarı.. ona rağmen iki atakla gol nasıl atılır Okan izlesin
Adam muhtemelen bizim patates olduğumuz maçları izledi Laminea’nın olmadığını farkedip kontra geçiş ataklarını çalıştırdı iki antrenman yeter zaten. İleri uç oyuncularının kimlerle eşleşeceği bile belli. Öne doğru hamle yapan stoperi görünce hemen iki metre yana pas arka çaprazdan gelen adam hem koridoru deliyor , stoperimiz oyundan düşerken ters kanattaki adamların maruz kaldığı alan savunması da kayboluyor çünkü gözler bir anda topa odaklanıyor sonra bir ters top ve kaleci ile karşı karşıya

Yemin ediyorum şu taktığı Hikmet Karaman bile ezberden uygular en basit Avrupa’nın köy takımları bile bu şekilde bize 3-4 tane atıp dalga geçtiler

Hatırlayın 10 kişi kalan tottenham 3-1den maçı çeviriyordu az daha 3-3 oluyordu boş kaleyi tutturamamıştı tottenham oyuncusu kulusevski.

Ajax maçındaki golü saymazsak tüm goller penaltı ya da önde pres, kalanı bilinçsiz hücumlar.

Üstüne Juve’den iki kontra golü yiyoruz, Avrupa’da böyle başarılı olunmaz.

Ortasahanın önemi bir kez daha tokat gibi yüzümüze çarptı.
Sende 10 tane osi olsa ne yazar forvetsiz takımdan 30 dkda 2 gol yedin.osimhen gibi adamın var pozisyona sokamıyoruz yazık

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

10 numara almadın Avrupa bu sebeple gitti. Şaka gibi bir td. 2 sene geriden geliyor, seneye 10 numara lazım der.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga küçüktüm seksenlerde böyle basit goller yenirdi. Elinde böyle bir kadro varken üstelik. Adam 2 değil 40 sene geriden geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt