Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam muhtemelen bizim patates olduğumuz maçları izledi Laminea’nın olmadığını farkedip kontra geçiş ataklarını çalıştırdı iki antrenman yeter zaten. İleri uç oyuncularının kimlerle eşleşeceği bile belli. Öne doğru hamle yapan stoperi görünce hemen iki metre yana pas arka çaprazdan gelen adam hem koridoru deliyor , stoperimiz oyundan düşerken ters kanattaki adamların maruz kaldığı alan savunması da kayboluyor çünkü gözler bir anda topa odaklanıyor sonra bir ters top ve kaleci ile karşı karşıya

Yemin ediyorum şu taktığı Hikmet Karaman bile ezberden uygular en basit Avrupa’nın köy takımları bile bu şekilde bize 3-4 tane atıp dalga geçtiler

#yüzdeyüz

Savunma bilgisi Yılmaz Vural seviyesinde. 3 senedir selamı orta sahada veren rakip soluğu kale önünde alıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada şuan herkes Yunus'a bir yandan giydiriyor, işte bunun sebebi de sensin kaç tane oyuncuyu böyle böyle bitirdin, korkma oyunculardan kesmen gerekiyorsa keseceksin, sonra taraftar oyunculara tepki gösteriyor.

Adam muhtemelen bizim patates olduğumuz maçları izledi Laminea’nın olmadığını farkedip kontra geçiş ataklarını çalıştırdı iki antrenman yeter zaten. İleri uç oyuncularının kimlerle eşleşeceği bile belli. Öne doğru hamle yapan stoperi görünce hemen iki metre yana pas arka çaprazdan gelen adam hem koridoru deliyor , stoperimiz oyundan düşerken ters kanattaki adamların maruz kaldığı alan savunması da kayboluyor çünkü gözler bir anda topa odaklanıyor sonra bir ters top ve kaleci ile karşı karşıya

Yemin ediyorum şu taktığı Hikmet Karaman bile ezberden uygular en basit Avrupa’nın köy takımları bile bu şekilde bize 3-4 tane atıp dalga geçtiler

#bu kadar basit işte

Barış gitmek için uğraşırken millet avrupada yerine alabileceğimiz kimse yok diyordu, Noa Lang'ı burada duyan yoktur belki adam geldi Maradona kaldı Barışın yanında. Juventusada bakınca bizim kadroyu daha büyük görüyoruz, okan burukda öyle gördü galiba. Galatasarayda oynayan oyuncuların Galatasarayda Juventus'da oynayan oyuncuların Juventus'da olmasının bir sebebi var, adamlar bizden bariz güçlü oyunun her dakikasıda bu hissediliyor. Bu takımlara karşı haddini bilerek oynamazsan şans galibiyetlerinin ötesine gidemezsin, o yüzden okanın avrupa karnesinde şu büyük takıma karşı iyi oynadık diye maçlar sayıyoruz ama sonuç sıfır. Bu takımlara karşı sonuç alamıyorsun işte aynı şeyi 100 kere deneyip sonuç alamıyorsan hala denemeye devam ediyorsan buna ne denir bilmiyorum. Atarız yada yeriz 2.yarı bilmiyorum ama bu turu geçme 11'i değil, iyi oynadık olmadı sağlık olsun kadrosu.

Lisans alma ihtimalin varsa al kurtar bizi hocam

Ilk yaridan memnun kalmiski ayni kadro ile cikmis, bence okan buruk baska mac izliyor, rakipi darmaduman edip sov yapan bir Galatasaray görüyor onun icin kimseyi cikarmiyor.

Adam goz gore gore takimi 12ye 10 oynatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt