Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
Sallayanlara Solskjaer, Tudor, Sergen Yalcin gibi hocalar müstehak
Bu basarilar kolay gelmiyor, evde klavye tiklatmaya benzemez
Bu basarilar kolay gelmiyor, evde klavye tiklatmaya benzemez
Mücadelen sağlam böyle devamYillardir burda mücadelle veriyorum bir kac kahramanla okan buruk Galatasaray seviyesinde hoca olmadigini vura vura yaziyordum ama cok elestiri aldim her yil sampiyon oluyoruz rekor üstüne rekor kiriyoruz diye ama demiyorlarki o ara Galatasaray tarihinin en pahali kadrosu elinde ve Galatasaray tarhinde en cok para harcatan hoca oldugunu ,iste okan burukun kalitesi bu, galbiyet icin bireyselsaray devreye girmeyince bizim gibi mac izliyor.
İyi okudun kankamYahu ben amatör ve halı saha dışında top oynamamış bir adamım. Oyunu nasıl olur da senden daha iyi okuyabilirim. Koca Galatasaray hocasından daha iyi maçı okuyabilmem rezilliktir
Ne diyon la değişik. Ben Galatasaraylıyım senin gibi bir orda bu burda değilim. Bak sana geçiriyorlar yukarıda sen onlara cevap ver önceSenin de acın yoğun özel bu skor sadece juveye girmedi

Acı var mıBen birazcık tanıyorsam Yunus’u 45’te çıkarmaz 55’e kadar falan bekler.
Yediği halt umarım yuhalanarak çıkmasına sebep olmaz
KK, seçimi kaybedince senYaw 5 2 juve ye çakmışız. Geçin abi hoca moca övme eleştiri. Bu gece tüm Galatasaraylılar keyfine baksın...
Sana geçirdiğim kadar kimse bana geçiremez aslan özgürüm ağla kudurNe diyon la değişik. Ben Galatasaraylıyım senin gibi bir orda bu burda değilim. Bak sana geçiriyorlar yukarıda sen onlara cevap ver önce![]()
Yenilince anticiler yenince okancılar. Sizin birbirinizle işiniz var. Umrumda değil valla 5 atmışız ohhhhhKK, seçimi kaybedince sen
Konum atayım gelebilecek yüreğin var mı özele gelBu @Feramuz milleti birbirine düşürmeye çalışıyo aminler şuan el atın birinin elinde kalacak yoksa
Biz hepYenilince anticiler yenince okancılar. Sizin birbirinizle işiniz var. Umrumda değil valla 5 atmışız ohhhhh
Sen kimseye geçiremezsin canım. Sana geçirenin haddi hesabı yok. La laf yiyon milletten sürekli görüyorumSana geçirdiğim kadar kimse bana geçiremez aslan özgürüm ağla kudur
Ahahahaha ben özelde takılmıyorum karşimKonum atayım gelebilecek yüreğin var mı özele gel
zaten derdim var bu gece az mutlu oldukElde kalmakta bahsediyorsun ya hadi bi göreyim de neler oluyor sanaAhahahaha ben özelde takılmıyorum karşimzaten derdim var bu gece az mutlu olduk
Seni bu forumun neyi yaptığım ortada git ötede ağlaSen kimseye geçiremezsin canım. Sana geçirenin haddi hesabı yok. La laf yiyon milletten sürekli görüyorum
Utanmada yokki. Bildiğin afedersin ortalık şeyi gibisin söylemiyim ahahha