Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusun orada durup foul bekleyip geriye dönmemesi kusura bakmayin degil hoca ya da taraftar, oyuncunun kendi aptalligi. Yunus bunu ikinci kez yapti bir cl macinda. Biraz kendisi de düsünecek bu konuda
Pozisyona tekrar baktım, geriye koşulacak bir durum yok koşsa da çok etki yaratamaz, topu kapan öne kısa bir pas yapıyor sonrası verkaç ve gol. Bu kadar kolay verkaç yaptırman tartışılır orada, gol de ekstra zaten, mevzu iki pasla pozisyon vermemen gerekmesi burada.

Pozisyona tekrar baktım, geriye koşulacak bir durum yok koşsa da çok etki yaratamaz, topu kapan öne kısa bir pas yapıyor sonrası verkaç ve gol. Bu kadar kolay verkaç yaptırman tartışılır orada, gol de ekstra zaten, mevzu iki pasla pozisyon vermemen gerekmesi burada.
O konuda haklisin basit bir ver kac oldu. Ama bence yinede problem önde basliyor iste.

Bence ilk yarıda spalletti bizi mat etti.
Sonra yenildiğimiz frankfurt maçı gibi oldu ne olduğu belli olmadan 5 oldu maç

Orta saha ağırlıklı çıkıp bizi kitledi ve bizde orta saha boş olduğu için kolay deldiler oradan ama okan hoca cesur davrandı
ve oyuncularını inandırdı iyi dönüş yaptık 2.yarıda
Bence bu maç asla spalletti'ye yazmaz

Juve kötü cart curt boş işler 10 kişi juveyi inter zar zor yendi hafta sonu

Yine bir zaferimize gölge düşürmeye çalışıyorlar şikeciler akılları sıra
kimle oynasak tarihin en kötüsü oluyor zaten aw

Eleştirdiğimiz gibi hocayı tebrik etmesini de bilelim iyi iş çıkardı.

Bide hocam bak dediğimizde doğruymuş GS taraftarı olarak yedek kulubesi güçlendi fena mı oldu
değişiklik yapınca çemişgezekspora dönmedik ve oyundan düşmedik dahada sağlam devam ettik hatta

büyük iş başardı avrupa'da başarısız düşüncesini bu maçla birlikte tamamen kırdı geçti. yedek kadro zenginliğinin gerekliliği önemliymiş 5'i bulamazdık dar rotasyonda.

İstersen bu maçı çevir sen bu takımın hocası değilsin. Bu seviyelere ayak uyduramıyorsun. Yeter artık her maç yanlış 11 bıktırdın be. Varken de oynatmıyorsun yokken de oynatmıyorsun. Bıktık artık
IMG_7522.webp

Tamamen skordan bağımsız söylüyorum..Dün gece elit hocalığa ilk adımını attığı andır..O seviye de kalıp kalmama yine kendisine bağlı..
Bunu da şu sebepten söylüyorum ; İcardiyi oyuna aldığı an tam alması gereken andı
Rakip sallanıyor son yumruğu vurup nakavtı alman gerekiyordu..Eğer 4-2 iken skoru koruma amaçlı ortasaha alsaydı yerel başarıya talip bir adam diye düşünürdüm kendi adıma

Tamamen skordan bağımsız söylüyorum..Dün gece elit hocalığa ilk adımını attığı andır..O seviye de kalıp kalmama yine kendisine bağlı..
Bunu da şu sebepten söylüyorum ; İcardiyi oyuna aldığı an tam alması gereken andı
Rakip sallanıyor son yumruğu vurup nakavtı alman gerekiyordu..Eğer 4-2 iken skoru koruma amaçlı ortasaha alsaydı yerel başarıya talip bir adam diye düşünürdüm kendi adıma
Hoca dün gece italyaya gitti

Yunusun orada durup foul bekleyip geriye dönmemesi kusura bakmayin degil hoca ya da taraftar, oyuncunun kendi aptalligi. Yunus bunu ikinci kez yapti bir cl macinda. Biraz kendisi de düsünecek bu konuda
Yunus'un orjini kanat, kanatta kaptırılan toplar bu kadar zaafa sebep olmayabilir ve Yunus kanatta oynar şekilde riskler alıyor. 10 numara gibi oynarken bunu düşünerek kullanmalı hoca Yunus'u.

Deplasmandada aynı oyunu oynatacak biz savunma yapmayı beceremiyoruz sadece biraz daha kontrollü bir oyun olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt