Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleştiriyi adam gibi yapıcı şekilde yaparsanız böyle galibiyetlerde yarım yamalak sevinmek zorunda kalmazsınız

300lük takımı ligde herkes şampiyon yapar diyen eksik akıllılardan 600lük takımı 5lemesi hakkında yorum görecek miyiz? tabii ki hayır
Cafer abi FB kaç milyonluk takım peki

Hocam bir dahaki turda elenirsek konu çok başka yerlere gelir. En son “vay be ne güzel oynadık” dediğim maç, Avrupa Lignde kazandığımız Tottenham maçıydı.
liverpool maçı ve dünkü maç tottenham maçından çok daha iyiydi

küçümsemek için söylemiyorum ama o maçta çok rus ruleti bi oyun oynadık, rakip çok eksikti ve bizim kadar hedef maç olarak görmemişlerdi maçı

Hocam bir dahaki turda elenirsek konu çok başka yerlere gelir. En son “vay be ne güzel oynadık” dediğim maç, Avrupa Lignde kazandığımız Tottenham maçıydı.
Usta yenilebilirsin tabii futbol sonuçta. Şansla yenmek ayrı. 5-2 ezip geçmek ayrı. 5 kere gelmişizdir, 5 sutumuz vardır. O zaman sanş dersin. 20 üstünde şut çekmişiz, rcs 40'ı geçmiş. Ne şansı Allah aşkına usta?

Tottenham gelirse gerçekten çeyrek final yapma şansımız çok yükselir.

Ananı avradını ya çeyrek final heyecanını düşünemiyorum ULAN
Eğer devam edersek çeyrekte muhtemel rakibimiz Barca mı olacak? O tarafta Chelsea, Barca ve Psg var galiba bizim eşleşme ihtimalimiz olan. Orada en güçlü Barca gibi güncel form ile

Kadromuz lige göre çok üst düzey bu arada ama Cl için aynı şeyi söylemek imkansız, dün Locatelli 1-2 top kaptırdı ama acayip ters toplar atıyor, Thuram mükemmel bence istediği adam oydu devre arası, Koopmeiners 2 gol attı zaten de çok beğenmedim yine. Bizim takımın olayı biraz ruh ile alakalı gerçekten, dünkü Juve orta sahası bizde olsa karşıda Torreira- Sara- Yunus olsa top bile vermezdik bizde olsa uçar bu adamlar. Yaptığı çok büyük iş bence.

Cümle alem Yunus oynamamali ve orta saha direncli tutulmali derken bu futboldan bihaber rezil td yine sacma sapan takintilarindan vazgecmiyor

Üstelik gecmiste bu tarz maclarda direncli orta sahanin faydasi ortadayken

Iyi insan, iyi GSli falan olabilir ama cok cok kötü bir hoca oldugu bir gercek
Peki, dün orta sahada analarını öpmedik mi?

Yillardir burda mücadelle veriyorum bir kac kahramanla okan buruk Galatasaray seviyesinde hoca olmadigini vura vura yaziyordum ama cok elestiri aldim her yil sampiyon oluyoruz rekor üstüne rekor kiriyoruz diye ama demiyorlarki o ara Galatasaray tarihinin en pahali kadrosu elinde ve Galatasaray tarhinde en cok para harcatan hoca oldugunu ,iste okan burukun kalitesi bu, galbiyet icin bireyselsaray devreye girmeyince bizim gibi mac izliyor.

Soru: Rakiplerin (fb ve bjk) kadroları onların tarihteki en ucuz kadrosu mu? 20 senedir CL'ye gidememiş, şampiyon olamamış yani futboldan para kazanamamış rakip takım kayıt dışı paralarla birlikte transfere bizden daha çok para harcarken; CL, Uefa Kupaları bulunan, Real Madrid, Chelsea, Manu çalıştırmış hocalar getirirken; kıçı kırık Bjk bile bizim sadece bir tık altımızda bonservis öderken Okan Hocanın başarısını sadece harcattığı para ile açıklamaya çalışmak klavyenin tuşlarına gözleri kapalı şekilde basmak olarak değil midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt