Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Usta ne diyorsun? Hak yemeyelim.bu futboldan bihaber rezil td yine sacma sapan takintilarindan vazgecmiyor
cok cok kötü bir hoca oldugu bir gercek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta ne diyorsun? Hak yemeyelim.bu futboldan bihaber rezil td yine sacma sapan takintilarindan vazgecmiyor
cok cok kötü bir hoca oldugu bir gercek
ya he, Akhisar ile kupa + süper kupayi aldigi kadro da los galaktikos zatenDandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.
6. gol gelmediği için acil istifa
Başak ve Bursa örneklerine %100 katlıyorum üstat. Ama sıralama da ufak 1 hata var. Ertuğrul tjk de olan kötü deneyimi sonrası Bursa'da şampiyonluk yaşayıp kendini daha üst seviyeye çıkardı. Ama sonrasında yaptığı takım tercihleri ile kariyerini de kendi kendine geriletti.Abi bakın Okan hocayı transfer döneminden eleştirelim, savunma problemlerinden eleştirelim vs
Bunlar çünkü hataları.
Ama kalkıp Başakşehir şampiyonluğunu küçümseyecek en ufak cümle bile büyük haksızlık.
Bu Ertuğrul Sağlam için bile geçerli. Bursa şampiyonluğu ile o sene muhteşem bir TD performansı gösterdi. Sonra BJK’de batırdı.
Rize’yle Feneri yendi Okan hoca bu arada.
Rize diyorum he. Bu zaten şampiyonluk gibi bir şey hshshshsh
hep yanındaydık @Feramuz KayalarHocamın yanındayım @Feramuz Kayalar
Süper oldu. Harika bir maç izledik. Bunun üstüne hoca eleştirip bu zaferin tadını kaçıracak değiliz. Her ne kadar 3 dakikada 5 değişikliği riskli bulsam da, maça çok iyi hazırlanmışız. Herkes Yunus’u eleştirmiş kötüydü diye ama o da fena değildi aslında. Takım olarak çok iyiydik, buna Okan Buruk da dahil tabi.Ter idmanı işe yaradı usta.
Önemli olan maçtan önce yazıp, maç sonrası ben demiştim demek değil ahbap. Biz o tepkileri burada maç oynandığı esnada verdik. Önemli olan husus budur.@Doğukan Kanarya
Günlerdir okana rağmen juveyi domaltıcaz diyen tek kişi olmam hakkındaki görüşlerin?
Onu ciddi ciddi diyen mal da vardı bi tane sen ironi olarak yazıyon amaYapıyla şampiyon oldu değil mi Okan Buruk? ANTU daha hakkaniyetli ustalar.

isim alalım. alalım ki engel listemiz artsınOnu ciddi ciddi diyen mal da vardı bi tane sen ironi olarak yazıyon ama![]()
Crivelli'yi performans olarak uçurdu Okan BurukDandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.
Nasıl yaniÖnemli olan maçtan önce yazıp, maç sonrası ben demiştim demek değil ahbap. Biz o tepkileri burada maç oynandığı esnada verdik. Önemli olan husus budur.
Berkant abi,o sene Trabzon'un kadro da çok iyiydi ya.Vakayemeler Sörlotlar Ekubanlar falan1) O işleri bir geçelim, bu adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Başak'ın kadrosu bizden, fbden, bjkden daha mı iyiydi? Akhisar ile Türkiye Kupası alırken Del Piero, Nedved, Maldinisi falan vardı da biz mi görmedik?
2) Aynı paraları harcayıp daha kötü kadro kuruyorsa bu da bjknin mallığı değil mi? Neden adamın kurduğu kadroyu elinden alıyoruz da bjk kadrosu veriyoruz? Brezilya'dan 2 tane adama 20 verdiler, Musrati diye adam 10 mu ne verdiler ya gerzolar.
Öyle bir şey demedin usta. TDK'ya göre yaptığın şey yalan söylemek. Yakışmaz sana usta yalan söylemek.@Doğukan Kanarya
Günlerdir okana rağmen juveyi domaltıcaz diyen tek kişi olmam hakkındaki görüşlerin?