Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özetle sonuç güzel ama oyun yine umut verici değil. Yine baskı ile bam bam bam kazandık. yarın öbür gün baskıyı kıran bir rakibe karşı geldiğimizde maç içinde ikinci bir plana geçip olayı çözerse o zaman derim klas hoca olmuş.

Doğru valla goller hep presle genelde

Bunun şöyle bi avantajı var mesela totnım savunmadan topla çıkıyosa eleriz diyebilicez çıkmazlarsa eleniriz diyicez

Soru işareti oluşmuyor hiç o yönden çok iyi :)

Özetle sonuç güzel ama oyun yine umut verici değil. Yine baskı ile bam bam bam kazandık. yarın öbür gün baskıyı kıran bir rakibe karşı geldiğimizde maç içinde ikinci bir plana geçip olayı çözerse o zaman derim klas hoca olmuş.
Baskı ya da geçiş (kontra) yapmayan başarılı olan takımlar kimlerdir? Merak ettiğim için soruyorum... city? Bayern? Liverpool? Barça? Psg?

siz bence bu önde pres oyununu falan fazla hafife alıyosunuz çok basitmiş gibi

bu arada bu yıl liverpool maçında gayet dengeli bi oyun oynadık rakibe basmadık çok, elde lemina yoksa ve rakip prese müsaitse neden en iyi yaptığın şeyi yapmayacaksın? keza ajax maçında da çok önde oynamadık

bodo maçından önce de 3 orta saha 3 orta saha dendi durdu adamları bayılttık presle öyle aldık sonucu

Baskı ya da geçiş (kontra) yapmayan başarılı olan takımlar kimlerdir? Merak ettiğim için soruyorum... city? Bayern? Liverpool? Barça? Psg?
Ha işte eleştiri olunca hemen bu örnekler geliyor City, Bayern v.s .v.s. Eleştirilere karşı hep bu örnekleri tekrarladığımız için yol aramıyoruz. Keşke farkına varabilsek.

siz bence bu önde pres oyununu falan fazla hafife alıyosunuz çok basitmiş gibi

bu arada bu yıl liverpool maçında gayet dengeli bi oyun oynadık rakibe basmadık çok, elde lemina yoksa ve rakip prese müsaitse neden en iyi yaptığın şeyi yapmayacaksın? keza ajax maçında da çok önde oynamadık

bodo maçından önce de 3 orta saha 3 orta saha dendi durdu adamları bayılttık presle öyle aldık sonucu
Bunun taktik olduğunu bilmeyenler "sadece pressle gol atıyoruz taktiğimiz yok" diyor usta. Geçen sene de duran toplarla gol atıyoruz sadece diyorlardı. Cehaletle mücadele etmek lazım.

ben razıyım

avrupa benim için hep 1 numara

önceki iki maceramız çok kötüydü

şampiyon olacağımıza da inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt