- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
hoca burayi da 5 lese yuh artik .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca burayi da 5 lese yuh artik .d
Farklı örneklerde bu presin rakip tarafından kırıldığı ve sonuca gidemediğimiz maçlarda, farklı ne gibi takttik varyasyonlar denendi ? Örneğin Monaco maçının 2. yarısı golü yiyene kadar en ufak bir çözüm bulunamaması ? Biz cahillere bu konu da bilgiler verirseniz mutlu oluruz.Bunun taktik olduğunu bilmeyenler "sadece pressle gol atıyoruz taktiğimiz yok" diyor usta. Geçen sene de duran toplarla gol atıyoruz sadece diyorlardı. Cehaletle mücadele etmek lazım.
Ne alaka ben soruyorum sana baskı falan yapmadan ya da geçiş hücum yapmadan başarılı olan kim var diye? Dünyadaki oyunun nereye gittiğinden haberin var mı acaba? En önemli istatistiklerden birinin artık topu geri kazanma süresi olduğunun bilincinde misin? Bu arada ben sana gerçekten bilmediğim bir soru sordum. Bana cevap vermek yerine demagoji ye başvurmasan keşke...Ha işte eleştiri olunca hemen bu örnekler geliyor City, Bayern v.s .v.s. Eleştirilere karşı hep bu örnekleri tekrarladığımız için yol aramıyoruz. Keşke farkına varabilsek.
Peki ne yapması lazımdı sen bu cahillere bir anlatsan ya...Farklı örneklerde bu presin rakip tarafından kırıldığı ve sonuca gidemediğimiz maçlarda, farklı ne gibi takttik varyasyonlar denendi ? Örneğin Monaco maçının 2. yarısı golü yiyene kadar en ufak bir çözüm bulunamaması ? Biz cahillere bu konu da bilgiler verirseniz mutlu oluruz.
Murat abi o önde pres şablonu işlediğinde o kadar şahane bir şey ortaya çıkıyor ki,buna bir alternatif geliştirmek de kolay değil o kadarÖzetle sonuç güzel ama oyun yine umut verici değil. Yine baskı ile bam bam bam kazandık. yarın öbür gün baskıyı kıran bir rakibe karşı geldiğimizde maç içinde ikinci bir plana geçip olayı çözerse o zaman derim klas hoca olmuş.
Üstteki mesajına yazarken buraya yazmışsın, hani şu demagoji dediğine. Şu anda kimin demagoji yaptığı net ortada. Hatta algı. Pres işi için taktik ya da plan değil desek farklı planlar nedir diye sormayız. Bunu burayı okuyan ve konuyu saptırmak istemeyen ortalama her insan gayet iyi anlar. Sen demagoji ve polemik yapmaya devam etmek istersen benim için fark etmez buyur devam et.Peki ne yapması lazımdı sen bu cahillere bir anlatsan ya...
Dediğin gibi işlediği sürece şahane, dün Juve'nin fark büyümesin diye tamamen kapanıp düştüğü çaresiz durum. Ama disiplinli Kuzey takımlarına karşı ciddi sıkıntı yaşadık bugüne kadar. Ha ileride yaşamazsak o zaman ok.Murat abi o önde pres şablonu işlediğinde o kadar şahane bir şey ortaya çıkıyor ki,buna bir alternatif geliştirmek de kolay değil o kadar
ben razıyım
avrupa benim için hep 1 numara
önceki iki maceramız çok kötüydü
şampiyon olacağımıza da inanıyorum
Bodo'yu da öyle yendik bu sezonDediğin gibi işlediği sürece şahane, dün Juve'nin fark büyümesin diye tamamen kapanıp düştüğü çaresiz durum. Ama disiplinli Kuzey takımlarına karşı ciddi sıkıntı yaşadık bugüne kadar. Ha ileride yaşamazsak o zaman ok.
Bodo'yu da öyle yendik bu sezon
İskandinav takımları herkese sorun çıkartabiliyor yapacak pek de bir şey yok,Atletico evinde Bodo'ya 1-2 yenildi ve ilk 8 dışında kaldı.Burası Devler Ligi ve burada her sonuç mümkün.Kimse figüran değil,tadını çıkartmak lazım
Tabi ki tadını çıkarmak güzel. Ben yukarıda 2 defa yazdım. İlk 16 benim için başarıdır bu sezon için diye. Ha ilk yarıda ki ters gidişat (geçen 2 senenin kopyası şeklinde gidiş ve play off hüsranı) şalterler attı o sırada.Bodo'yu da öyle yendik bu sezon
İskandinav takımları herkese sorun çıkartabiliyor yapacak pek de bir şey yok,Atletico evinde Bodo'ya 1-2 yenildi ve ilk 8 dışında kaldı.Burası Devler Ligi ve burada her sonuç mümkün.Kimse figüran değil,tadını çıkartmak lazım
Son 16 + şampiyonluk gayet tatmin edici. Şampiyonluk gelmezse yarı final harici kesmez.Bu sene bence çok iyi bi avrupa sezonu geçirdik, geçirdik dedim evet yolumuza devam ediyoruz ama yalan yok bana şu bile o tatmin hissini verdi
Liverpool 1-0
Ajax ve Bodo'yu 3'ledik
A. Madrid beraberliği
Ve 5-2 Juventus
Ve %95 son 16'dayız artık.
Helal olsun hem teknik heyete hem oyunculara.
Eleştirilerine saygım sonsuz Murat abiTabi ki tadını çıkarmak güzel. Ben yukarıda 2 defa yazdım. İlk 16 benim için başarıdır bu sezon için diye. Ha ilk yarıda ki ters gidişat (geçen 2 senenin kopyası şeklinde gidiş ve play off hüsranı) şalterler attı o sırada.
İki satır eleştiri yazınca da yazılanlar açık ve net ortada, algı yapıp hakaret olmasa bile seviyesiz benzetmeler yapıyorlar vatandaşa.
Ha sonra bu kafa ile devam edip karşılık alırlarsa sonra ağlamasınlar.
Son 16 + şampiyonluk gayet tatmin edici. Şampiyonluk gelmezse yarı final harici kesmez.
Tottenham gelirse ve takımda eksiklik olmazsa çeyrek gelir.
İllaki tartışma her zaman her yerde olabilecek şey, gerçek hayatta buna dahil. Mesela yeri gelir sesler de yükselir hiç sıkıntı değil. Ama hakaret, taciz, aşağılama v.s., böyle alayvari laubalilik olmadığı sürece ben hiç gocunmam.Eleştirilerine saygım sonsuz Murat abi
Sadece böyle bir sisteme alternatif bir model üretmenin o kadar da kolay olmadığını belirtmek istemiştim.
Bir de elde Osimhen gibi her an topa ayak koyup top kapabilecek bir adamın olunca,bu oyunu oynamak kaçınılmaz gibi de duruyor bir yerde.Bizim takımın en iyi yaptığı şey bu çünkü şu anda
Bence bir orta saha lazımdı. Boey sürpriz mi oldu bilmiyorum ama Aspirilla dün oyuna da girmedi. Bir tane 6 8 iyi olurduKadro genişliği olduğu sürece iki kulvar ilerleriz. Şu an benim içim bu yüzden rahat. Neredeyse iki tane 11 çıkartabilir haldeyiz. Zaten komple 11 değiştirmeyeceğimize göre her maç 2-3 rotasyon ve dk 65-70 gibi oyuncu değişiklikleri ile çatır çatır ilerleriz. 4 maçtır dk 60'tan sonra oyundan düşmüyoruz aksine daha da agresifleşiyoruz sırf yedek kulübemiz sayesinde.
Senin yazdığın şeyin aynısınıyazdığımda bana demagoji yaptığımı söylemen de tam oturduÜstteki mesajına yazarken buraya yazmışsın, hani şu demagoji dediğine. Şu anda kimin demagoji yaptığı net ortada. Hatta algı. Pres işi için taktik ya da plan değil desek farklı planlar nedir diye sormayız. Bunu burayı okuyan ve konuyu saptırmak istemeyen ortalama her insan gayet iyi anlar. Sen demagoji ve polemik yapmaya devam etmek istersen benim için fark etmez buyur devam et.