Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İllaki tartışma her zaman her yerde olabilecek şey, gerçek hayatta buna dahil. Mesela yeri gelir sesler de yükselir hiç sıkıntı değil. Ama hakaret, taciz, aşağılama v.s., böyle alayvari laubalilik olmadığı sürece ben hiç gocunmam.
Ağabey hakaret ve başarıları küçükseme 3-5 takıntılı tarafından yapılıyor zaten, onlara verilen cevapları üstüne alınma yoksa herkes eleştiriyor burda.

Hocanın adını epstein mevzularıyla bi araya getirmeye çalışan bile var aralarında düşün

Kim vardı Allah aşkına çok iyi kadro dediğin... Adam saçma sapan adamlarda forvet çıkardı... hakem desteği denilen şey de tamamen siyasi odaklı işler... hangi aklı evvel taraftarı olmayan takıma lig kazandırmak için türlü oyunlara girer... Adam Akhisar ile falan kupa kazanmış...

Tabi ki kadro önemli de sen de galatasaray sın yani hocan kim olursa olsun bu kadroyu yapacaksın bir zahmet... önemli olan kadroyu bir arada tutabilmek... oyuncusundan yabancı basınına, rakip teknik direktörlerden rakip taraftara kadar övgü alan adamı kadro değeri ile harcamaya çalışmak, yaptıklarını görmezden gelmek bana saçma geliyor. Osi yi çıkar 100 milyon düşüyor zaten kadronun kalanı... senden fazla harcayanlara ve bir bk elde edemeyenleri de görürsen anlatmak istediğimi anlayacaksın... bugün öğrendim mesela forest in kadro değeri bizimkinin 2 katılmış... bizden iyiler mi bizden başarılılar mı? Olay sadece kadro değeri değil ne yazık ki...
O yillarda basakin ne kadar hakem destegi i aldinigini ne cabuk unuttunuz? Suan fener icin ne yapiliyorsa o yillarda basak icin yapildi

1) O işleri bir geçelim, bu adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Başak'ın kadrosu bizden, fbden, bjkden daha mı iyiydi? Akhisar ile Türkiye Kupası alırken Del Piero, Nedved, Maldinisi falan vardı da biz mi görmedik?
2) Aynı paraları harcayıp daha kötü kadro kuruyorsa bu da bjknin mallığı değil mi? Neden adamın kurduğu kadroyu elinden alıyoruz da bjk kadrosu veriyoruz? Brezilya'dan 2 tane adama 20 verdiler, Musrati diye adam 10 mu ne verdiler ya gerzolar.
Cevabimi yukarda baska bir okan burukcuya yazdim, fener nasil dünya kasar hakemden destek görüyorsa o yillarda basak aliyordu tff arkasina

Ağabey hakaret ve küçükseme 3-5 takıntılı tarafından yapılıyor zaten, onlara verilen cevapları üstüne alınma yoksa herkes eleştiriyor burda.

Hocanın adını epstein mevzularıyla bi araya getirmeye çalışan bile var aralarında düşün
Zaten herkesi söylemiyorum, daha önce uzun dönem bende hocayı uzun süre desteklediğim sürece aynı şekilde eleştiri yapanlara karşı bu şekilde tutumum olmamıştır. Ha mizah yapmışımdır ama bir kere argo kelimeler kullanmadan. Aynı takıntılı kişilerden zaten her 2 tarafta da var, sonra kavga oluyor büyüyor diğer taraftan biri ceza alınca ne güzel oldu ceza aldı. Bence kimse ceza almasın, yani bu duruma düşmesin. Tartışmaysa dibine kadar olsun.

Bırak da avrupa galibiyetimizin sevincini yaşayalım

Herkesle kavga ediyon bari bugün yapma
Kavga etmiyorum... bilmediğim bir şeyi soruyorum cevap alamıyorum... sorduğum soru açık ve net... bilmediğim için de soruyorum diyorum... Bana baskı veya geçiş oyunu oynamadan başarılı olan takım örnekleri verin diyorum... bu kadar basit bir soru. Cevap alsam eyvallah deyip geçeceğim... 96-2000 arası fatih hoca nın oynatıp efsane olan oyun sistemi de tam olarak pres oyunuydu. Hatta ve hatta gegen presin atası sayılabilecek bir oyundu... şimdi biz kendi genlerimizin dışına niye çıkmak istiyoruz? Ya da ben istemiyorum da siz neden istiyorsunuz bunu... bin tane örnek veriyorum ben bir şeyi mantığa oturtmak için... bir tane de sizden bekliyorum örnek. Ama yok yok.

Dünyada her şeyi tamamıyla iyi yapan bir TD veya bir takım yok. Her takım veya TD'nin iyi olduğu yönler gibi olmadığı yönlerde var ilk önce bunun farkında olmak lazım. Okan Buruk konusunda bana göre en haklı ve yerinde eleştiriler kendisinin takımda aynı zamanda yüklendiği Sportif Direktörlük yönünde olan eleştiriler. Hoca transferde tabi işin içinde olacak ama hiç bir hocaya da tamamen transfer bırakılmaz burada GS yönetiminde yapısal bir sorun var. Onun dışında tabi defans hatta maçı ciddiye alma vb. gibi maç özelinde eleştiriler olacaktır. Bu işin doğasında var bu. Lakin hocanın başardıkları veya katkıları da şans, sadece oyuncu vb. üzerinden küçültülmemeli eleştiri olduğu gibi kendisinin hakkını vermekten de çekinilmemeli aslında olay bu kadar basit.

herzamanki oynadığımız oyun. Aradaki fark 1-2 yeni oyuncuyla oynandı ve bir şampiyonalar ligi takımı bu oyunu yedi. Başka takımlara yüzde yüz ön alani presi ile başarılı olmama ihtimali yüksek. Hızlı ve başarılı geçiş yapana takımlara karşı bu oyun tutmaz. 5 golün 3ü ön alan presinde yapılan „amatörce“ juventus hataları ile geldi. Bu hataları yapmayan takımlar, 3 pas ile bizi çözer.

Önemli olan bizim td bu maçlarda nasıl bir çözüm üretecek ve bu yorucu taktik ile bizi ligde oyunda tutabilecekmi. Bir sonraki turda çok daha fazla efor sarf etmemiz gerekecek. Takımız iki kulvarı başarılı götürebilirmi göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt