Var mı yı yok olarak sormuşsun gibi anlaşılmış ondan cevap alamamışsın
@Murat Onder seni cevapsız bırakmaz
Ben girizgah yapayım böyle bi soru sormana gerek yok,attığımız gollerin neredeyse çoğu ceza sahasının oralarda topu kapmadan gerçekleşiyor dikkat ettiysen
Geçmişte çok maçta yaşadık, pasla çıkmayıp topu ileri şişiren her takım bize sıkıntı çıkardı,burda durup bi düşünecek alternatif bulacaksın,tezine antitezle gelindi mi mal gibi kalmayacaksın
Hangi takmlar pres hariç başka oyun oynuyo dersen de nerdeyse büyük ve hedefleri olan tüm takımlar,çünkü rakipleri onlara kapanıyor,pasla çıkan kadar çıkmayanlarda olduğu için o zaman mecburen pres dışında oyun tercih ediyorlar,edebiliyorlar çünkü onlar istediklerinde ışık hızında kontrayada kalkıyor,sete de oturuyor,orta kafa golü de deniyor,çizgiye de iniyor,ortadan da yarmaya çalışıyor,kanattan da geliyor,oyunu da hızlandırabiliyor,istediğinde soğutabiliyor,hiçbiri olmazsa duran toplara anlam yüklüyor bunun için ayrı çalışıyor,sinekten yağ çıkarmak için taçlar için bile oyun çiziyor artık adamlar yelpaze çok geniş çeşitlilik çok fazla,öyle olunca önlem de alınamıyor,o yüzden de onlar city barca psg oluyor
Bizim pres hariç bi oyun oynayabilmemiz için iyi teknik taktik bilgisi + sürekli çalışma + disiplin lazım,okanla olmaz yani kısacası
O da bunu bildiğinden başka bir şey oynatamıyo,ilkayı alırım city gibi sete yerleşirim set gerektiren maçları öyle çözerim diye düşünüyo ama o işler öyle olmuyo,o yüzden de ilkay sende 2019 selçuk gibi gözüktü
Aslında sen kendin de düşünebilirsin bunları da sendeki en büyük eksiklik maalesef muhakeme yapamamak,hangi takımlar pres hariç oyun oynuyo bilmediğimden soruyorum diyosun bu da dolaylı yoldan ben maç izlemiyorum demek,biz de sana burda her seferinde izlemediğini, bilmediğini,bilmediğini de bilmediğini anlatmaya çalışınca ters yapıyosun