Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşların birilerine bişeyler anlatma çabasını görünce aklıma altta ki kıssadan hisse geldi

birgün eşek ile kurt bir tartışmaya girmişler .kurt çimenin yeşil olduğunu eşek ise çimenin sarı olduğunu iddia ediyordu . bir türlü ortak bir sonuca varamışlar sonunda konuyu ormanın kralı aslanın huzurunda açmışlar . aslan bunları dinledikten sonra kurda 1 ay hapis , eşeği serbest bırakın demiş.
kurt şaşırmış gidip aslana ; "sahiden çimleri sarı mı görüyorsun demiş ? "
aslan ; "yok yahu bildiğin çim işte, tabiki yeşil görüyorum ."demiş.
kurt hayretler içinde ; "peki bana neden ceza veriyorsun !" demiş .
aslan : " eşşekle tartıştığın için ." demiş.

Sana gomisinden sergiosuna ziyeşinden nelsonuna angelinosundan zahasına frankowskisinden batshuayisine kadar bir sürü hatırlatma yapardım yapmasına ama @Mert Noyanoğlu nun mesajını gördükten sonra vazgeçtim

Çimler sarı olsun
Sen kazandın tebrikler
Yatmaya gelen adam sevmez tabi 😀 halleri ortada...

Hoca 4 sene önce futbol litaratürüne sigir presini getirdi. Bu sene mükemmellestirdi

Dün devre arası yazılanlar cidden ölçüsüzdü yalnız. Maç anında yaşanan öfkeden ziyade nefret mesajları vardı. Küfür serbest olsa neler okuyacağız kim bilir.

Bir sürü maçı olmuştur topa tutulacak ama dün niye ilk devre için bu kadar sallandı onu anlamadım.

Beklenenden iyiydik üstelik. Transfer döneminde ismi bizle anıldığında gelse çöp çekilecek topçu 2 gol attı, 2. gol kariyerinde atacağı nadir gollerden biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt