Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL yuzunden miş, bunu diyenin aklına tüküreyim.

Sen ne diye komple defansı değiştiriyorsun ki Konya maçında , o yetmiyor elinde İcardi hariç forvetin yok onu niye oyundan alırsın devrede?

Barış ne alaka forvet? Bir tane top alamadı ayağına.

Sallai bir sol açık bir forvet arkası oynamaz , doğru düzgün kadro çıkarsa Konya'yı döve döve yenersin zaten.

Defolup gidecek.
Sistem mistem istemedik. Adam akıllı kadro kursan yeterdi.
Hem yoğun pres oynat hem de 4 hakkı kullanma.

rotasyon yapma demiyoruz ama onu da beceremiyorsun ki.sallai yunus sara oynamış yorulmuş diyelim sen bunlarla başlıyorsun takım orta sahasız oynadı bugün.ilkay ile başlasan örnek veriyorum bundan daha mı kötü olurdu al oynatmadın onları yendik mi rahat şimdi muhteşem hocamız.yanındaki vasıfsız magnetçilerinle bu rezillik tamamen senin eserin.

Okan hakkında fikirlerim belli

Lakin Konyaspor maçında

Yönetim hakem hariç konuşmak istemiyorum

Dursun istifa

İnş juveden de 4 fark yeriz eleniriz, böyle memnuniyetsiz bir kitleye ne yapsan yaranamıyorsun

Çarşamba günü için endişeliyim çok ciddiyim, ilk 20-30 dakikada şok presle 2 gol falan yersek o maç bitmez.

buna geniş kadro vermekte sıkıntı.

nasıl kullanılacağını bilmiyor.

problem

Bir sekilde sampiyon olursak bunlar hep unutulacak, ne kadar simariksiniz sampiyon hoca kovulurmu diyenler cikacak ve bu arkadaslar suan ortada yoklar

10 maçlık galibiyet serisi olan dünya devi konyaspor karşısında 300-400 milyon euroluk takım olarak pozisyon bile üretememiz normal.en az 4-5 tane 20-30 milyon euroluk transfer lazım hoca ne yapsın.

Bu saatten sonra elensek bir şey değişmez 3 puan verdik tam tersi Avrupa'ya asılmazsak elimizde bir şey kalmayacak
Kalmasın zaten 3 şampiyon olunca hem taraftar hem yönetim hem teknik heyet doymuş belli oluyor, herkes şımarık herkes maç seçiyor. Fener daha çok hak ediyor şampiyonluğu

Kovduğun zaman takım ilk 3e giremeyince anlarsın, o zaman da kadro kötü dersiniz
Bu kadromu 3 e giremeyecek reis. Ortajaha 2 senede 1 şampiyon olan takımız.

Bu adamın taktik eksikliği var ne yazikki. Önde presle işi çözüyor. O olmayınca takım başı kesik tavuk gibi oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt