Ulan bu maç öncesi alayınız rotasyon diye diye kafamıza penetre ediyordunuz. Şimdi de rotasyon üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz duruşunuz olsun da biz de hatalı düşündük diyip geçin. Adama vuracağız diye şekilden şekile girmenize gerek yok.
Rotasyon diye kafa ütülemediğim için çok rahat yazabilirim.Bizim sorunumuzda rotasyon falan değil.Rotasyon yapmanında bir mantığı var.
Şimdi biz konya maçına neden rotasyon yaptık.Yorgunluk dezavantajını yaşamamak için.Ben konya maçında rezil bir şekilde rakipten top alamayan rezalet saha yerleşimi falan gördüm.Yorgunluk denilecekse sapına kadar bunun emaresini o maçta gördüm.Eee hani rotssyon yaptık yaaa yorgunluk olmayacaktı.
Bunların hepsi palavra.Rotasyonda palavra yorgunlukta palavra.Rakip küçümsemekfe palavra.Bizim kötü oynadığımız maç iyi oynadığımız maçtan fazla.
İçerde liver maçıyla içerde juve maçıyla depde konya maçı depde alanya maçı depde kocaeli maçı hatta bjk maçı bir olmuyor.bunun ısrarla görmezden gelinmesi başlı başına iş bilmezlik.Yahu senelerdir apaçık ortada olan gözümüze sokulan bu istatistiği neden görmezden geliyoruz aklım almıyor.
Boş alanda pas yapmayı çalım atmayı her futbolcu başarır.Bizim maçlarda anadoludaki yetersiz hareketli oyuncuların iyi gözükmesi gibi..
Önemli olan dar alanda iş yapmak.Kapalı savunmalara karşı fark yaratmak.
Kapanan takımlara karşı apışıp kalıyoruz.Yana pas geriye pas.Sırtı dönük top alıp Topla kateden yok.Saha yerleşimini doğru yapıp birbirine yakın olup organize pas yapmak yok.Nerede o büyük maçlardaki süper starlarımız.Yok çünkü osimen haricinde hiçbirisi süper star değil..birde lang var böyle maçlarda etkili olabilecek.Onuda en çok oynaması gereken maçta kesti iş bilmez.Oda zaten golü yarattrı vermedi onursuzlar.
Boey,singo oynasın eyvallah olabilir.Sallainin kanatta ne işi var arkadaş.Lang ve barışın ikisini birden nasıl kesersin.Rakipleri küçümseyip hala fizik olarak bitik olan yunusu 10 no oynatıyorsun.
Osimen yoksa rotasyonu az yaparsın yada hiç yapmazsın.Hiçmi ders almadık daha önce rezil oynanan kocaeli maçından alanya maçından.Çoğu maçtada kazanmamıza rağmen zorlandığımızı görmüyor mu başımıxdaki.
Artık gına geldi yapılan basit hatalardan.
Hepsini geçtim şu konya maçında çıkan kadroyla bile bu kadar rezil oynatamazsın.Oyuncular yakın oynamayı beceremiyorsa uyar arkadaş.Kenarıda benim gibi izleme.Gerekirse duracakları yeri tek tek söyle uyar.
Yahu en son bir forvetimiz ne zaman sırtı dönük top alıp orada oyun kurduk.Ne zaman ikiye bir yapıp şöyle verkaçlarla falan pozisyona girdik.O kadar para harca Konya gibi bir takıma karşı singo gibi boşluğu bulup çalım atan dikine giden bir tane orta sahan yok.
Hepsini geçtim bu takım önde baskıdan başka antremanlarda ne yapar arkadaş.Ne çalışır.Nasıl bir takımdaşlılk bu.
Bıktım artık şu iş bilmezlikten yapılan basit hatalardan.