Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam hocam. Bundan 2 hafta önce sana bir daha hoca demeyeceğimi söyledim ama juventus maçında yeniden hocam demeye başladım. Senden tek isteğimiz düzgün kadro çıkartıp her maça CL motivasyonunda takımı hazırlaman. Bir kez daha şampiyon ol, şu haramzadeleri tımarhanelik et. Haydi hocam sana güveniyorum!

şu fbyi yenemediği an basın toplantısına çıkmadan kovulmalı

IMG_8011.webp

şu kadroyu şu takımı nisanda şampiyon yapman lazım hoca

Bu lig önemli, her sene şampiyonlar ligine gidebildiğin sürece daha ilerilerlere ulaşma imkanın var. Bu sene gidelim bir çeyrek final yapalım tamam, bu bize 10 yıl yeter kafasını artık rafa kaldıralım. Şu yakın geçmişi saymasak en son neredeyse 10 yıl oldu avrupada sükse yaptığımız zaman. 10 Senede 1 kere çeyrek final oynayacağımıza her yıl ilk 16'da elenmeyi tercih ederim. Önemli olan hep oralarda olmak 10 yılda bir değil, o yüzden şampiyonluk çok önemli 2. oldunmu ön elemede turu geçme ihtimalin neredeyse yok gibi. Çünkü senin yönetimlerin transferleri yetiştiremez, şimdiye kadar hiç yetiştiremedi, takımda zaten o maçlara hazır olamıyor olsada saçma sapan bir kuzey takımına eleniyoruz. O zaman bir zahmet Şampiyon olacaksın, şampiyon olduğun müddetçe buralarda varsın, kimse hikaye anlatmasın ömrümüz geşmişteki bir sezonuk üç dört üst düzey maçı hatırlamak ile geçiyor. Okan bey, Como'ya yenilmiş, moral olarak dipteki takıma bu hafta bir zahmet yenilip gelmeyin, zaten ligte bu hafta takımı çorba yaptın.

köksal babayla olan kıyasıya yarışını kazanmasını dileriz

Boşa sevinmeyin sevinirsenizde siz bilirsiniz

Kendisini çok iyi tanıyoruz hatalarından ders almaz. 2 hafta sonra Beşiktaş vurur bize sonra başlarsınız sövmeye

Böyle rakipleri bulmuşsun sen hala bize puan hesabı yaptırıyorsun.

CL turu geç, rotasyonunun suyunu çıkarma, Yunus'u kes, herkesi saçma sapan yerlerde oynatma gözün kapalı alırsın bu ligi bu rakiplerle.

bir fırsat gelmiş. juve maçında efor sarfetmeye gerek yok 2-0 yenilsen yine turu geçiyorsun. bu sene artık jk'yi yenelim ts zaten tırt takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt