Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ilkayı niye aldın oyuna Allah kahretsin ya ilkayı niye aldın oyuna

Eleneceğiz muhtemelen ama buradan elesek bile büyük rezalet. Bu maç hem sen hocam hem de takım sanki sahaya elenmek için çıkmışınız. Bir insan ancak bu kadar kendi bacağına sıkabilir. İlkay'yı alarak ne düşündün? Rakip 10 kişi de kalmışken sen fiziksel olarak üstün oyuncu almalıyken İlkay'ı alarak gerçekten ne amaçladın? Boş alanlar için Asprilla var kadroya almışsın ve takımda çıkışı orjini 10 no olan tek oyuncu ama kendisini almak yerine fizik olarak yetersiz resmen bizi 10 kişi oynatacak İlkay'ı alıyorsun. En kötü TD'lik performansıydı ve çok büyük rezalet bu maç. Büyük hayal kırıklığı. Bir de İlkay'ın üstüne yine fiziksel olarak dezavantajlı İcardi'yi oyuna almak gerçekten TD'liği mi unuttun hoca? Bu kadar büyük hatalar yapmamalısın artık bu kadar önemli bir anda.

Şampiyonluklardaki emeğin için teşekkürler ama bu gece değil sen, senin yerine teknik direktör rahmetli babam olsa yine bir daha güvenemem.

Büyük hayal kırıklığı oldu bu gece benim için.

Ben herkesin korkusuna inat Galatasaray'ı cesurca yine önde bastıracaksın diye bekliyordum.

Bu oyunu skordan bağımsız kabul etmiyorum. 0-0 dahi olsaydı bile.

Geçen hafta italyanlara röportaj veriyordu şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş gibi, ağzı kulaklarında sırıtarak İtalya fatihi!

Ya daha bugün arkadaşa dedim elenirsek şaşırma diye. Hangi kritik maçı hocalık yapıpta kazandırdı? Aksine kaybettiğimiz bütün maçlarda imzası var.. O zaman buna ne diye bu kadar para harcanıyor?

valla turu gecsek bile elenmis kadar olduk. Sonraki tur zaten hic sansimiz yok bu "hoca"yla.
Bu tur bundan sonra elen veya elenme her türlü büyük rezillik olacak iş değil. Ben hocayı sever ve savunurum ama takip 10 kişi de kalmışken yaptığı hamleler falan akıl alır iş değil. İlkay'ı alarak rakiple bizi eşitliyor Asprilla da varken kenarda. Her türlü bu Okan hocanın ve takımın çok büyük rezilliği.

Bugün millet ne söylese haklı.ne akıl ne konsantrasyon hiçbir şey kalmamış

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt