Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kolay geçiş yiyen rakibe karşı maçın büyük bölümünü stabil orta sahalarla oynayıp turu rakibe ikram etti. Devamında mecburen koyduğu singo orta sahaya dinamizm ve delicilik getirdiği içinde turu aldık. Şu maçı okuyamaması ise büyük skandal. Umarım sezon sonu vedalaşırız hedef avrupa başarıysa.

Değişiklikler ile takımın ebesini belliyorsun. Ortasahayı boşaltana be adam kaç kez yaptın bunu yeter.

Ben Okan hocayı seviyorum öyle yada böyle Juventus'u elemesi büyük başarıdır. Ancak bu kadar korkak oynatmasına anlam veremedim. Zhegrova golü atsa tarihi kepazelik olacak. Bir sakatlığı yoksa Lemina'yı çıkarması ayrı kepazelik.

10 kişi takıma karşı bile geriden oyun kurmada zorlanan bir takım var. Ulan madem bu konularda hiçbir halt çalıştırmadın takıma ne diye sığır prese devam etmiyorsun 10 kişilik takıma karşı. Büyük felaketten şansı ve barış sayesinde kurtardı paçayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok basit bişey soracam.

Singoya 30 milyon Euro verdirttin. 5-2 rövanşında
-11 başlatmadın
-İkinci yarı başında almadın oyuna
-3-0 oldu almadın
-102.dakika Torreira sakatlandı zorunluluktan aldın

Bu kadar güvenemiyosan sen kimsinde 30 milyon Euro verdirtiyosun?

Kolay geçiş yiyen rakibe oyunu orta sahada kaybetmesi ve hiçbir önlem alamaması rezaletti. yunusun 10 oynaması gereken tek maç bu maçın ikinci yarısıydı ama yunusu oyuna almadı. hafta sonu lig maçında yunusu ilk 11 koyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt