Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon kilit maclarda isler tatsiz oldugunda kukubede irfanla verdigi pozlar sinir katsiyimi arttiriyor.

Ders cikaracagiz diyor bu sezon bir cok mactan sonra- ama pek goremiyoruz bunu. 5-2 de takdir ettim, elestirmedim ama her ne kadar zor tribun ve deplasman olsada skordan bagimsiz oyun felaketti

Bunun üstünde çok başarı gördük hocam, Lucescu dönemini bilmiyorsun sanırım, ah rahmetli Canaydın onu göndermeseydi kesinlikle Avrupa'da bir kupamız daha olmuştu. Neyse günümüze dönelim, Okanla inşallah çeyrek final görürüz, kişisel olarak 1 numaralı heyecan ortamım Avrupa maçları olduğu için sevinçten deliririm tabiki, benim tek istediğim Avrupa başarısı, ligi boşver, şampiyon olmasak umurumda olmaz, eninde sonunda oluruz zaten, 1 sezon olmayız, 2.de oluruz, 2 sezon olmayız 3. de oluruz, biz bu ligde her daim şampiyon oluruz! Önemli olan Avrupa, artık ben bu kulübün Avrupa'da sürekli başarılı olan, rakiplerin saygı duyduğu, gerektiğinde hakemlerin takdir haklarını bizden yana kullandigi bir seviyeye ulaşmasını istiyorum. En azından Shaktar, Atletico, dönemin Lyonu, gibi en az 8 10 senelik bir periyot yakalamak istiyorum. Tabi ki her sezon Ş.ligi olamaz, ya da Ş.ligi turlar olmaz, ama Avrupa'nin herhangi bir kupasında öncelikle iyi futbolla başarılı sonuçlar almak, köy takımlarına saçma maçlar vermemek, mümkün olduğu kadar da çeyrek finaller, yarı finaller, mesela Konferans kupası kaldırmak istiyorum. Ama işte bu kültür yapısı, bu vizyon yerli TD lerde yok, Okanda da malesef yok, bak şu an bile sosyal medyada yapılan yorumlarda herkes Okan'a gömüyor!! Bu ne demek, senin çok övdüğün bu başarının aslında tam anlamıyla Okan'ın başarısı değil demek!! Hatta Okan'a rağmen demek!! Gelecek olan hocadan beklentim hocaya bağlı tabi, gidip te Tedesco gibi vasat adamları alırsan Okan'ı ararız geri gel diye 😄
Çeyrek final + Şp + Ziraat kupası gelirse devam mı Okanla ustam?

ne yaparsa yapsın sezon sonuna kadar hiçbir türlü okan hocayı eleştirmeyeceğim.

klasik bir türkiye sorunu olan başarıya olan düşmanlık ve çekememezlik başta olmak üzere,

siyaseti tffsi mhksi medyası osu busu çeşitli algı oyunlarıyla bütün bir ülke gs’ye karşı düşman olmuşken, ülkedeki futbolun adaletinden sorumlu olan merci çatır çatır kulübe karşı açıklama yapıyorken hoca tek başına mücadele veriyor.

kobani anlaşmasıyla başlayan süreçte ülkedeki siyasi konjonktürü bilen herkes durumun nereye gittiğini görebilirdi, en son ülke başkanının transfere müdahil olması artık durumu sirk gösterisine çevirdi.

aynı şekilde erden timurun tutuklanması, rakip başkanın uyuşturucu soruşturmasından sıyrılması vs. herşey yine aynı güçlerle alakalı.

yıllardır burada yönetimin vasıfsız olduğunu, medyada sürekli yalan ve iftiralarla, algı operasyonlarıyla gs’ye karşı bilinçli bir şekilde düşmanlığın körüklendiğini söyledik.

elimizde buna karşı koyacak onlarca argüman varken bir kere bile masaya yumruğu vuracak cesareti gösteremediler, çünkü yönetim denen basiretsizlerin içerisinde yürekli biri yok.

neticesinde geçen sezon rams parktaki derbiye herifler sanki sen karşısın gibi göstererek yabancı hakemi getirdi, ve bu uygulama yalnızca senin iç saha maçında gerçekleşti, burada bütün bir ülkeye verilen mesajın ne olduğu görmek isteyene belli zaten…

bu kadar sahipsiz bir kulüp ve vasıfsız bir yönetim ile anca bu kadar, taş olsa çatlar.

3 sezon boyunca bu organize kötülüğün karşısında tek başına durmaya çalışan okan hocama teşekkür ediyorum, bu sezon netice ne olursa olsun büyüklüğü asla değişmeyecek.

hoca ne söylesem 1 hafta geçmeden ağzıma tıkıyorsun lafı, ne diyelim sana?

bu kaçıncı kepazeliğin?

hocan osurdu batırdı, saklanacağına hala utanmadan milleti tahrik etmeye çalışıyorsun

maçı izlerken kudurdu zaten millet, daha ne istiyorsun ? bahse girerim ki en çok sen küfretmişsindir

Çeyrek final + Şp + Ziraat kupası gelirse devam mı Okanla ustam?
Bak eğer bu senaryo olursa, ki inşallah olur, Okan'ın değişiminin de bir göstergesi olacaktır, çünkü özellikle çeyrek final artık Okanın TD yeteneklerini sergileyeceği, kendini kanıtlamak zorunda olduğu bir eleme olacak, ha turu geçemese bile oynatacağı oyunu herkes merakla bekliyor. Ligte de tam anlamıyla artık TD becerisinin, satranç hamlelerinin önemli olduğu düzlüğe giriyoruz. Okan buralardan inşallah dediğin senaryoda çıkarsa kendisini de otomatikman kanıtlamış olacaktır, ve bu sayede de bence Avrupadan da teklifler alır. Zira bu senaryo gerçekleşirse Türkiyede yer yerinden oynar!!

adamlar intere de 10 kişi kök söktürdü deplasmanda yahu.
İnter'de bu sezon sallantı da çok vasat maçları oldu. Yav adamlar kenanın ayağına bakıyor bunu juve taraftarı bile söylüyor. Uçup kaçan bi takım değil dün tamamen korkaklıgımızdan dolayı sıkıntı yaşadık adamlar bizden acayip çekiniyordu. Juve taraftarını dinledim torino'da da yeniliriz diyen çok kişi vardı adamları kendi kendimize gazladık.

Valla dün söyleyeceklerimi söyledim... korkaklığın lüzumu yok... osi de söylemiş... bu korkaklık ilk ve son olsun... Bundan sonra da böyle korkak bir futbol görürsem daha da fazla eleştiririm... bu saatten sonra Avrupa da beklenti de yok kimsede. Bu baskıyı da hissetmek zorunda değilsiniz... çıkın adam gibi mücadele edin... Bayern maçında yenildik ama kim oyundan dolayı eleştirdi sizi? Çok iyi oynadık ama gücümüz bu kadardı dedik yenilmiş olsak bile gururla ayrıldık maçtan... milletin galeyana gelmesinin tek sebebi mücadele falan görmemesiydi sahada... o mücadeleyi o isteği göstermeyen kim varsa sahada yeri yok... sane olsun adı osimhen olsun adı icardi olsun adı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt