Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla dün söyleyeceklerimi söyledim... korkaklığın lüzumu yok... osi de söylemiş... bu korkaklık ilk ve son olsun... Bundan sonra da böyle korkak bir futbol görürsem daha da fazla eleştiririm... bu saatten sonra Avrupa da beklenti de yok kimsede. Bu baskıyı da hissetmek zorunda değilsiniz... çıkın adam gibi mücadele edin... Bayern maçında yenildik ama kim oyundan dolayı eleştirdi sizi? Çok iyi oynadık ama gücümüz bu kadardı dedik yenilmiş olsak bile gururla ayrıldık maçtan... milletin galeyana gelmesinin tek sebebi mücadele falan görmemesiydi sahada... o mücadeleyi o isteği göstermeyen kim varsa sahada yeri yok... sane olsun adı osimhen olsun adı icardi olsun adı...

Valla Tottenham gelirse beklentim var, çeyrek final. Liverpool gelirse adam akıllı performansla elenmek.

Bak eğer bu senaryo olursa, ki inşallah olur, Okan'ın değişiminin de bir göstergesi olacaktır, çünkü özellikle çeyrek final artık Okanın TD yeteneklerini sergileyeceği, kendini kanıtlamak zorunda olduğu bir eleme olacak, ha turu geçemese bile oynatacağı oyunu herkes merakla bekliyor. Ligte de tam anlamıyla artık TD becerisinin, satranç hamlelerinin önemli olduğu düzlüğe giriyoruz. Okan buralardan inşallah dediğin senaryoda çıkarsa kendisini de otomatikman kanıtlamış olacaktır, ve bu sayede de bence Avrupadan da teklifler alır. Zira bu senaryo gerçekleşirse Türkiyede yer yerinden oynar!!
Usta Tottenham gelirse çeyrek final görebiliriz. Sonrası felâket olur ama. PSG gelir.

Ya ekibine adam gibi iki üç takviye yap ya da bas git.

Bir çoğumuz Atletico yerine juve gelsin istiyorduk ikili maçlarda Atletico bize en ters gelebilecek takımların başında geliyordu eleme imkanımız çok düşüktü.

Valla Tottenham gelirse beklentim var, çeyrek final. Liverpool gelirse adam akıllı performansla elenmek.
Valla o zaman liverpool gelsin diyesim var.. çünkü ihtimal artınca bizimkilerde korkular da artıyor... umarım ilk maç İngiltere de olur kim olursa olsun...

İnter'de bu sezon sallantı da çok vasat maçları oldu. Yav adamlar kenanın ayağına bakıyor bunu juve taraftarı bile söylüyor. Uçup kaçan bi takım değil dün tamamen korkaklıgımızdan dolayı sıkıntı yaşadık adamlar bizden acayip çekiniyordu. Juve taraftarını dinledim torino'da da yeniliriz diyen çok kişi vardı adamları kendi kendimize gazladık.
yahu juve deplasmanında o sahada korkmak normal zaten, tepki verilecek bir şey yapamadı hoca o da far görmüş tavşan gibi kaldı. Hani o kötü bu kötü tam fenerlilerin bizim zaferlere bok sürme yöntemi. Yapma bunu gözünü seveyim.

Hocam inat etmeyecek , yanına taktisyen hoca takviyesi kesinlikle yapacak.Baskıdan nasıl kurtulunur , farklı varyasyonlarla nasıl hücum edilir.Bunlar önemli hususlar.Aslında sezon başında kesinlikle yapılmalıydı.

Usta Tottenham gelirse çeyrek final görebiliriz. Sonrası felâket olur ama. PSG gelir.
Hocam Ş.ligi çeyrek finali çok ama çok büyük bir başarı zaten, orayı görelim ama elenelim koymaz. Çünkü zaten Ş.Ligi yarı finali Lordlar Kamarasına ait, oraya girebilmek için çok acayip işlerin olması gerek. Umarız bir gün oraları da görürürz ama çeyrek final de başlıbaşına müthiş bir başarı seviyesi. Bakalım göreceğiz bizi nelerin beklediğini ve umarız tabi kurada Totthenham gelir.

yahu juve deplasmanında o sahada korkmak normal zaten, tepki verilecek bir şey yapamadı hoca o da far görmüş tavşan gibi kaldı. Hani o kötü bu kötü tam fenerlilerin bizim zaferlere bok sürme yöntemi. Yapma bunu gözünü seveyim.
Özellikle 10 kisiyken biraz bassak adamlar mala bağlayacaktı savunmaları çok sakar zaten. 5-2den sonra Real Madrid de oynasa tepkinli davranırdı ama bizim yaptığımız düpedüz korkaklık bu kadar geriye yaslanılmaz savunma yapmayı beceremiyoruz. Galatasaray tarihinde ne zaman iyi savunma yapmasıyla öne çıktı orası da muamma ya okanin oyunu önde baskı hızlı geçiş başka bir oyun oynayamaz. Elimizdeki turu veriyorduk. Vallahi buruk sevinç yaşadım bu kadar ezilmek normal değil. Bu kadar kötü bi plan bu kadar rezil bi oyun bir daha görmeyiz herhalde

Valla dün söyleyeceklerimi söyledim... korkaklığın lüzumu yok... osi de söylemiş... bu korkaklık ilk ve son olsun... Bundan sonra da böyle korkak bir futbol görürsem daha da fazla eleştiririm... bu saatten sonra Avrupa da beklenti de yok kimsede. Bu baskıyı da hissetmek zorunda değilsiniz... çıkın adam gibi mücadele edin... Bayern maçında yenildik ama kim oyundan dolayı eleştirdi sizi? Çok iyi oynadık ama gücümüz bu kadardı dedik yenilmiş olsak bile gururla ayrıldık maçtan... milletin galeyana gelmesinin tek sebebi mücadele falan görmemesiydi sahada... o mücadeleyi o isteği göstermeyen kim varsa sahada yeri yok... sane olsun adı osimhen olsun adı icardi olsun adı...
Hayır aklın almadığı şey,ilk maçın skorunun vermiş olduğu bir özgüven olmalıydı.neden bunu hissetmedi oyuncular anlam veremedim.Torreiranın arkadan yaptığı saçma sapan bir faul bunu fitilledi.Arkasıda geldi.

Yok yav bu sezon kaç maçını izledim vasat hücum özürlü bı takım biz bunları iyi gösterdik.
1 tane elit forvetle bütün işleri çözülür muhtemelen bi de kalecileri çok kötü , orta sahaların üçüde 50 metre top atıyorlar Thuram zaten mahvetti bizi. Kenanda Viniciustan sonra sayacağın 3-4 sol forvetten biridir muhtemelen. Formsuz olabilirler ama bizden çok önde görüyorum kalite olarak. Bi de aşırı bilenmişler bu maça onuda unutmamak lazım 5 fazla oldu galiba:d

Özellikle 10 kisiyken biraz bassak adamlar mala bağlayacaktı savunmaları çok sakar zaten. 5-2den sonra Real Madrid de oynasa tepkinli davranırdı ama bizim yaptığımız düpedüz korkaklık bu kadar geriye yaslanılmaz savunma yapmayı beceremiyoruz. Galatasaray tarihinde ne zaman iyi savunma yapmasıyla öne çıktı orası da muamma ya okanin oyunu önde baskı hızlı geçiş başka bir oyun oynayamaz. Elimizdeki turu veriyorduk. Vallahi buruk sevinç yaşadım bu kadar ezilmek normal değil. Bu kadar kötü bi plan bu kadar rezil bi oyun bir daha görmeyiz herhalde
geriye yaslanma işini salakça yapıyoruz. Lemina yı 2 stoper arasına atıp orta sahayı yol geçen hanı yapıyoruz. Lemina pozisyon alıp savunma yapacak adam değil, Lemina orta sahada çatır çatır savaşarak topu kazanacak,pozisyon bozacak, savunmadaki adamların kademelerine girecek adam. Hoca ile beraber sahadaki kaşar topçuların da(Sane,Sanchez gibi) sakinleştirip tepki vermesini de beklerdim.

Hayır aklın almadığı şey,ilk maçın skorunun vermiş olduğu bir özgüven olmalıydı.neden bunu hissetmedi oyuncular anlam veremedim.Torreiranın arkadan yaptığı saçma sapan bir faul bunu fitilledi.Arkasıda geldi.
Çoğu zaman maç içinde tek bir anda bütün takım kırılıyor ve asla geri toplayamıyor. Ffurt maçında 5 yememizin nedeni de buydu. Bunun en büyük sebebi de oyuncuların oyuna güvenmiyor/inanmıyor olması bence. Muhtemelen şöyle düşünüyorlar "gtümüzü yırttık yine gol yedik, farklı bir planımız da yok" bu saha içindeki adam için zor bir mental yük.

Bu arada juve ve spaletti yi de boş olarak görmek saçma... adamlar bir cendereden çıkmak için tüm güçlerini dirençlerini ortaya koydular... helal olsun onlara... İlk dakikadan itibaren sert müdahaleler ile bizimkileri oyundan düşürdüler. Topun olduğu yere 3 kişi bastılar... bu maç da onlar için bir bütünleşme maçıydı... kimse de rakip öyle bktan bir rakip idi moduna girmesin... bizim hatamız rakibin bu kadar mücadele edeceğini bu kadar koşacağını bildiğimiz halde jogging yapmaktı... oyun tutmak skor tutmak bizim kitabımızda yok... bunu artık herkes anlamalı... geride top çevirip rakibin üstüne gelip baskı yapmasını beklersek olacak olan budur... maç öncesinde de söyledim bunu... hatta atalanta dortmund maçında da söyledim. Eğer dortmund gibi skor korumaya çalışırsak bu iş olmaz dedim... Sen rakip kim olursa olsun, ilk maçın sonucu ne olursa olsun galibiyet için çıkacaksın sahaya... İlk maç hiç oynanmamış gibi hareket edeceksin. Bu arada Okan’ın da osi nin de açıklamalarından anladığım bu sadece hocaya da yazmaz sahadaki oyunculara da yazar... ama okan a daha çok yazar. Böyle maçlardan önce hergün gerekirse 1 e 1 oyuncularla konuşup motive edeceksin. Korkulacak birşey olmadığını. Stres yapmazsa oyuncunun zaten sonuç geleceğini kafalarına yerleştirmelisin...

1 tane elit forvetle bütün işleri çözülür muhtemelen bi de kalecileri çok kötü , orta sahaların üçüde 50 metre top atıyorlar Thuram zaten mahvetti bizi. Kenanda Viniciustan sonra sayacağın 3-4 sol forvetten biridir muhtemelen. Formsuz olabilirler ama bizden çok önde görüyorum kalite olarak.
Juve'den cacık olmaz herifler de 3 tane bitik forvet var duran,Nesrin kovaladılar. Kenan inşallah yazın başka bir takıma transfer olur. Kenanın çıkması da bizim avantajımıza oldu bebe de ne kondisyon var helal olsun valla

Çoğu zaman maç içinde tek bir anda bütün takım kırılıyor ve asla geri toplayamıyor. Ffurt maçında 5 yememizin nedeni de buydu. Bunun en büyük sebebi de oyuncuların oyuna güvenmiyor/inanmıyor olması bence. Muhtemelen şöyle düşünüyorlar "gtümüzü yırttık yine gol yedik, farklı bir planımız da yok" bu saha içindeki adam için zor bir mental yük.
Ama aynı kadro bir hafta öncesinde bambaşka oynuyor. Aslında araştırılması gereken bir konu.Bir haftada aynı kadro nasıl böyle değişkenlik gösterebiliyor.Şaşırtıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt