Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.471
- 36.027
- 2.773
Ins liverpool cikmaz da edebimizle eleniriz. Dun takim kırıldı bence.
dün osimhen kırıldı bence
sene sonu gitmek isteyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ins liverpool cikmaz da edebimizle eleniriz. Dun takim kırıldı bence.
Kardeşim dünkü oyunun teknik ile taktik ile bence herhangi bir ilgisi alakası yok... tamamen korkaklık tedirginlik ve baskı altında kalmaları ile alakalı... en iyi taktik olsa şu söylediklerim yaşanıyorsa bir takımda başarı gelmez...Hocam inat etmeyecek , yanına taktisyen hoca takviyesi kesinlikle yapacak.Baskıdan nasıl kurtulunur , farklı varyasyonlarla nasıl hücum edilir.Bunlar önemli hususlar.Aslında sezon başında kesinlikle yapılmalıydı.
O maaşı ona kimse vermez usta.dün osimhen kırıldı bence
dün osimhen kırıldı bence
Olay maaşta değil bence ama... o adam paradan ziyade dostluğa arkadaşlığa güce önem veriyor...O maaşı ona kimse vermez usta.
fenerliler de böyle şeyler diyordün osimhen kırıldı bence
Gsbu turda bodo ve brugge de oynadı hatta brugge elendi malum
bodoyu da biz 3lemiştik
bunlara rağmen elinizi vicdanınıza koyup söyleyin
bodo brugge ve bizim 10ar maçımızı izleseniz hangi takım daha iyi futbol oynuyor dersiniz
bu turda bodo ve brugge de oynadı hatta brugge elendi malum
bodoyu da biz 3lemiştik
bunlara rağmen elinizi vicdanınıza koyup söyleyin
bodo brugge ve bizim 10ar maçımızı izleseniz hangi takım daha iyi futbol oynuyor dersiniz
herif fetöcüymüş lano benim işte
Biz ama ortaya koyduğumuz para daha fazla. Bu nedenle zaten bizim önde olmamız gerekiyor.
herif fetöcüymüş lan
ne bizi nedim
brugge ile bodonun oynadığı futbolun yarısı yok bizde

bodoyu sürdüm gel alne bizi nedim
brugge ile bodonun oynadığı futbolun yarısı yok bizde
işte Okan'ın ekibinde taktisyenden, kondisyonerden önce en büyük eksik bu. FT'nin yardımcıları bir işe yaramaz adamlardı belki ama bu işi iyi görüyorlardı. Şimdi kim sallar sarı gözlük ne demiş diye. Konuştuğunu bile sanmıyorum futbolcularla.Bu arada juve ve spaletti yi de boş olarak görmek saçma... adamlar bir cendereden çıkmak için tüm güçlerini dirençlerini ortaya koydular... helal olsun onlara... İlk dakikadan itibaren sert müdahaleler ile bizimkileri oyundan düşürdüler. Topun olduğu yere 3 kişi bastılar... bu maç da onlar için bir bütünleşme maçıydı... kimse de rakip öyle bktan bir rakip idi moduna girmesin... bizim hatamız rakibin bu kadar mücadele edeceğini bu kadar koşacağını bildiğimiz halde jogging yapmaktı... oyun tutmak skor tutmak bizim kitabımızda yok... bunu artık herkes anlamalı... geride top çevirip rakibin üstüne gelip baskı yapmasını beklersek olacak olan budur... maç öncesinde de söyledim bunu... hatta atalanta dortmund maçında da söyledim. Eğer dortmund gibi skor korumaya çalışırsak bu iş olmaz dedim... Sen rakip kim olursa olsun, ilk maçın sonucu ne olursa olsun galibiyet için çıkacaksın sahaya... İlk maç hiç oynanmamış gibi hareket edeceksin. Bu arada Okan’ın da osi nin de açıklamalarından anladığım bu sadece hocaya da yazmaz sahadaki oyunculara da yazar... ama okan a daha çok yazar. Böyle maçlardan önce hergün gerekirse 1 e 1 oyuncularla konuşup motive edeceksin. Korkulacak birşey olmadığını. Stres yapmazsa oyuncunun zaten sonuç geleceğini kafalarına yerleştirmelisin...
fenerli olmak mı kötü fetöcü olmak mıhocayı eleştiren fetöcüdür demez misin
Hepsi burada var usta. Napoli'de babasının cenazesine yollamamışlar adamı.Olay maaşta değil bence ama... o adam paradan ziyade dostluğa arkadaşlığa güce önem veriyor...