Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize üniversite okutacak hoca lazım hatasına düşmek istemiyorum ama daha derli toplu daha kondisyonlu daha FP bir takım yaratacak hocaya ihtiyaç var. Okan kesinlikle başarılı ama maliyetli bir adam.

kral seni ayakta alkışlıyorum

aynı şeyleri düşünüyorum ama hocanın cvsinde 4 şampiyonluk olduktan sonra gelecek ilk hocanın ismi de büyük olmazsa bizim futbol ortamında harcarlar gibi geliyor

o yüzden emery klopp filan gelmiyorsa biraz biz onu dövelim biraz o kazansın gidelim derim

şimdi genç hoca getirsek 10. hafta averajla ikinci olsa puan tablosunda yerler herifi

aynı şeyleri düşünüyorum ama hocanın cvsinde 4 şampiyonluk olduktan sonra gelecek ilk hocanın ismi de büyük olmazsa bizim futbol ortamında harcarlar gibi geliyor

o yüzden emery klopp filan gelmiyorsa biraz biz onu dövelim biraz o kazansın gidelim derim

şimdi genç hoca getirsek 10. hafta averajla ikinci olsa puan tablosunda yerler herifi
Icardi ve Okan beyden çıkıp Inzaghi hocamin maaşını denklestiririz

genc hoca yada no name birisi imkansız fenerde tedescoya neler yapıyorlar ortada
bize inzaghi allegri conte tarzı hem dominant hem disiplinli hocalar lazım
fizik olarak mental olarak boşluk vermeyecek hocalar
bizim hocada herseyden biraz var ama hiçbirşeyden tam olarak yok yani tam türk işi

Onu iki haftada yeriz kanaryataş. Sampiyon Okan beyin ustune isimli bir herif gelmeli.

İnsanların atladığı konu bu. Yerden yere vurabilirsin ama Okan Buruk'un üstüne tartışılmaması gereken bir isim getirmek zorundasın. Ve getirdiğin isim de sistem de sistem diye tutturan Amorim gibi bir hıyar ağası olmamalı. Bu ülkenin genlerine uyan biri olmak zorunda ya da bu camiayı çok iyi bilen, güvenoyu yüksek birisi olmak zorunda.

Bize Riera ya da Arda Turan gibi biri lazım. Kulübü iyi tanıması gerek.

ŞP olan italyan oldu mu usta? Bilmediğim için öyle dedim.
Rts kaç tane İtalyan geldi onu diyorum. Prandelli malıyla Mancini hocam geldi. Biri dandik diğeri yarim sezon çalışan iki hocadan yola çıkarak dunyanin en muthis futbol ulkesinin tdleriyle ilgili cikarim yapilir mi.

Abi teknik direktörleri sadece taktik teknik bilgisi üzerinden değerlendiremeyiz öyle bir dönemde yaşamıyoruz.

İnce hassasiyetler var.

Misal Conte işte.

Buraya gelecek TD'nin buranın şartlarına uyum sağlaması gerekiyor. Ben Conte'yim kardeşim Sanchez'i istemiyorum bunu gönderin bana şunu getirin bunu getirin dememesi lazım.

Sezon sonuna kadar sakin kaliniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt