Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.496
- 3.073
3-1 olunca utanmadan nasıl sevindin o kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turu geçeceği için olabilir mi?3-1 olunca utanmadan nasıl sevindin o kadar
Rakip takım 11 kişi olsa falan anlarım sevinsin juve juvedir. 10 kişilik takıma bile üstünlük kuramayıp golü atınca herkesten çok sevinmesi…Turu geçeceği için olabilir mi?
ben atletico brugge maçını izledim, elendiler ama baya iyi oynadılar ilk 20 dk da 2-3 tane atabilirdi brugge, baya iyi kontralar da yaptılar, set hücumu da yaptılar ama tabiki rakip hem oyun gücü hem kadro olarak daha iyi olduğu için elendiler, gerçi baya da gol kaçırdılarbu turda bodo ve brugge de oynadı hatta brugge elendi malum
bodoyu da biz 3lemiştik
bunlara rağmen elinizi vicdanınıza koyup söyleyin
bodo brugge ve bizim 10ar maçımızı izleseniz hangi takım daha iyi futbol oynuyor dersiniz
yahu ben ikinci yarı çıldırdım adamlar resmen istediği zaman yürüye yürüye kalemize kadar geldiler, maçı izlerken tutun şu adamı falan diyorum,adam elini kolunu sallayarak ceza sahasına giriyor, bizim oyuncular ikinci yarı sanki uykudan yeni uyanmış maça çıkmış gibiydidün ilk yarı bittiğinde de yazdım
ilk yarıda çok kötü değildik
hatta davinson o haltı yemese muhtemelen gol de yemezdşk ve juve kırılırdı
ama benim katlanamadığım şey ikinci yarı
o yarı gösteriyor ki bu takım hiç yerleşme, kompakt savunma filan çalışmıyor
10 kişilik rakibe karşı 3 gol farkı avantajı varken takımın mesafeleri hem toplu hem topsuz nasıl bu kadar açık olur
ne geçiyor elimize geriden oyun kurarken 2-3 kişi ile kurup 7 kişiyi ön tarafa gönderince
eninde sonunda ya uğurcan ya apo dikmek zorunda kalıyor ve bu kez az adamla atak karşılıyoruz
bu sen misin renktaş?Kendisi ile ilgili hiçbir beklentim hiçbir hayalim yok...
Buna mı İtalya'dan teklif gelecek?
Dünkü maçtan sonra Serie B'den bile teklif alamaz.
Ayrıca o gole paçalarından akan dışkılarla öyle koştur koştur sevindin yaa sana hoca diyenin....
Beyler bişi diicem
1- Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 90+11'de gol yedi berabere kaldı
2- Tarihi rezaletin eşiğinden döndük son 16'ya kaldık ve belki Tottenham çıkacak kuranın balına bak
3- Dün golü KORNER DİREĞİNE ÇARPTIĞI İÇİN dışarı çıkmayan topu alarak bulduk
Okan hocadaki bu kısmet olağanüstü bir şey
Allah tam yürü ya kulum diyor, bunun başka bir açıklaması yok
Ne küfürler etmissindir kim bilirTuru geçeceği için olabilir mi?
bu sen misin renktaş?
+ SD ya da FD de lazım.Yönetimde yönetici olsa bunca yatirimdan dolayi yanina 3-5 saglam yardimci hoca getirirdi. Yoksa hem sampiyonluk hem de CL gidecek bu kafayla.
Konya ve bu maç beni futboldan soguttu. İstesen bukadar kötü oynayamazsinTüm karizmayı tek maçla çizdirip attın yine. Kötü futbol oynamanın da bir sınırı olur, 5-2'nin rövanşında rakip 10 kişiyken böyle kepaze futbol oynamak zor iş
Konya ve bu maç beni futboldan soguttu. İstesen bukadar kötü oynayamazsin